Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecrübe yada kişisel görüş..

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Ben kendi kız arkadaşlarımdan ve etrafımdaki arkadaşlar olsun şunu tecrübe ettim herne kadar sakallı daha yakışıklı olun (sakallarım seyrek sarı siyahtır güzel durur) kızlar temiz yüzlü erkekleri daha çok seviyor..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

simdi ...
sevdigim insanin isterse osama bin laden gibi sakallari olsun, ona karsi sevgim degismez anlatabildimmi ?
ayrica yüzündeki iki kil yüzünden seninle cikacak insana aciyorum.
insanin kalbinin güzelligi yüzüne vurur.
iki tüy güzellestirmez yüzünü.
edit: ayrica begenmek görecelidir. kizlarin hepsi tavuk poposu gibi yüzü olan cocuklari seviyor diye bisey yok.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 25 Ekim 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hemen tıraş oluyorum :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 25 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
Ben kendi kız arkadaşlarımdan ve etrafımdaki arkadaşlar olsun şunu tecrübe ettim herne kadar sakallı daha yakışıklı olun (sakallarım seyrek sarı siyahtır güzel durur) kızlar temiz yüzlü erkekleri daha çok seviyor..

bencede tam tersi , pis sakal ownz. tanidigim cogu kiz oyle dusunuyo.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

yauu daha 12 yaşındasın dert ettiğin şeye bak.. pfff..
senin yaşındaki kızların sakalla bi işi olmaz.. biraz büyü sakalın ne kadar önemli oldugunu ne kadar karizma kattığını öğrenirsin bi insana(tabi herkese karizma katıyor diye bişe yok)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Sakalın yakıştığı yakışmadığı insan tipi var mesela bi adam sakallı daha yakışıklı olur biri de sinek kaydı traşlı malesef askerde sakal olayını unutsamda 1 sene boyunca kirli sakal severim kendimde yani göreceli bilemiorum zevk renk olayı ne desek boş..

ama tabi bazı yerlere giderken gerek iş gerek özel davetler belirli bi marjinalliği yoksa sakallı gitmek bence çok hoş değil yani gidilicek yerler var gidilmicek yerler var ben sadece şunu derim insan nasıl rahat ediosa öle olmalı bi kız sevio diye bi iki kere olursun da sonuçta o da seni tanıdıça sakallı sakalsız bakmamalı ...

nacizane görüşlerim sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 25 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
simdi ...
sevdigim insanin isterse osama bin laden gibi sakallari olsun, ona karsi sevgim degismez anlatabildimmi ?
ayrica yüzündeki iki kil yüzünden seninle cikacak insana aciyorum.
insanin kalbinin güzelligi yüzüne vurur.
iki tüy güzellestirmez yüzünü.
edit: ayrica begenmek görecelidir. kizlarin hepsi tavuk poposu gibi yüzü olan cocuklari seviyor diye bisey yok.

sevmeden önce dış görünüşün önemi yok mu peki ?
hadi sevdikten sonra osama bin laden sakalı bıraksın, peki tanımadan önce o sakalı bıraksa

[hline]
33 mm lik sakal en iyisidir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeLDoM, 25 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Sakalın yakıştığı yakışmadığı insan tipi var mesela bi adam sakallı daha yakışıklı olur biri de sinek kaydı traşlı malesef askerde sakal olayını unutsamda 1 sene boyunca kirli sakal severim kendimde yani göreceli bilemiorum zevk renk olayı ne desek boş..

ama tabi bazı yerlere giderken gerek iş gerek özel davetler belirli bi marjinalliği yoksa sakallı gitmek bence çok hoş değil yani gidilicek yerler var gidilmicek yerler var ben sadece şunu derim insan nasıl rahat ediosa öle olmalı bi kız sevio diye bi iki kere olursun da sonuçta o da seni tanıdıça sakallı sakalsız bakmamalı ...

nacizane görüşlerim sevgiler..

ilk yazımı tekrar oku.Beni sakal 5 kat daha yakışıklı yapıyor zaten sakallarım sarı siyah seyrek ve yumuşak çok ideal ama bir şekilde anlıyamadığım bir şekilde benim rasladığım ve arkadaşlarımın rastladığı kızlar sakalsız seviyor..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

Ohaa ne alaka PS ile bende eşşek kadar adamım bende oynuyorum,sadece çocuklar mı oynuyor hadi sen git evcilik oyna desen anlıcam...bu arada gidip Silent Hill vs. oynuyor olmasın çocuk mazallah....=P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

@giovanni :
hayir
sadece dis görünüsün önemli olmadigini belirtmek istedim nokta nokta nokta
dis görünüse hic önem vermiyor olsaydim , göreceden möreceden bahsetmezdim sanirim.
bana göre sadece dis görünüs degil,
dis görünüsün ic görünüsle bütünlesmesinin önemini anlatmaya calistim. bla bla nokta nokta nokta
ama tabi ben hellsing 'in anlatmak istedigi olayin birazcik asmis boyutuna , yani ask'a atlamisim.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 25 Ekim 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw kızları etkilemenin sakalla ne alakası var onu anlıyamadım bence insan olmanla alakalı birşey dış görüntü insanların nasıl bireyler olduklarını göstermez,çok yakışıklı olupta kaprisli,çekilmez bir insan olabilir.Ancak çirkin olupta çok kafa dengi birisi olabilirsin bence güzellik görecelidir. :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Her topic de 1 2 dallama ortamı geriyo.. açtığım topicde bende öyle düşünüyorum yada katılmıyorum nedi şudur bla bla bitti yani budur..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...