Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 The oc nin bugün yayınlanan bölümüydü. miyav miya mi mi miyav diyen bi erkek vokal grubu vardı =) o şarkıyı nerden bulaiblirim acaba ?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oc nin sitesine gir www.fox.com dan da ulasabilirsin ordan episodelara gore sarkilari yaziodu ordanbakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bulamadım birtürlü =([signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 olum öyle o.c. yazmışsın ben de şarkıların sahiplerinin anasına küfrediyosun zannettim :P nedir bu o.c.?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dizi =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o.c ilk duydugumda bende ayni esprigi yapmistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 www.musicfromtheoc.com da her bölümde çalan şarkılar var [Bu mesaj Earenwen tarafından 23 Ekim 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Phantom Planet - California Ryan Adams - Wonderwall Jeff Buckley - Hallelujah Joseph Arthur - Honey and The Moon bunlar güzel.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayır ben özellikle "mi mi miyav" diyen şarkıyı arıyorum. ismi nedir?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1.sezonun son bölümünde arkadan çalan şarkı neydi Ryan chino'ya dönüyodu Seth yelkenle açıldı Marrissa içiyodu ağlıyodu falan..O esnada çok hoş bir şarkı çalıyodu..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşım verdiğim linkde her hafta çalan şarkıların adları var. bu pazar izlediğin bölüm "The Chrismukkah That Almost Wasn't" olması lazım, Eels - Christmas Is Going To The Dogs The song plays in the background in the Cohen family living room as Seth gets everyone in the Chrismukkah spirit except Sandy. __________________________________ Har Mar Superstar - As The song plays in the background as Jimmy and Julie are on the yacht getting it on. __________________________________ Guster- Mamacita, Donde Esta Santa Claus The song plays in the background of the student lounge as Marissa and Summer complain to each other about he upcoming holidays. ____________________________________ Van McCoy - Hustle The song plays in the background on Julie's phone as her ring tone. Kirsten points out that it is Jimmy's favorite song. ___________________________________ Guster - Carol Of The Meows (sanırım senin "miyavlayan" şarkın bu) The song plays in the background as Ryan arrives to Lindsay's house and Seth arrives at Summer's place. ___________________________________ Leona Naess- Christmas The song plays in the background as Lindsay tells Ryan she doesn't want to see him anymore. Summer and Marissa talk about what a strange year it has been and Seth cancels Chrismukkah. ____________________________________ CHAP 200 - Silent Night The song plays in the background as Summer announces she has a plan to save Chrismukkah. _____________________________________ Ron Sexsmith - Maybe This Christmas The song plays in the background as Seth and Lindsay arrive to her house. The house has been decorated for Chrismukkah, Kirsten welcomes her to the family, and everyone is there as a surprise to celebrate Chrismukkah. ___________________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 23 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: olum öyle o.c. yazmışsın ben de şarkıların sahiplerinin anasına küfrediyosun zannettim :P nedir bu o.c.? Dizi, Orange County'nin kısaltması[signature][hline]i love you my apathetic angel... www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: BulletRide, 24 Ekim 2005 13:25 tarihinde demiş ki: 1.sezonun son bölümünde arkadan çalan şarkı neydi Ryan chino'ya dönüyodu Seth yelkenle açıldı Marrissa içiyodu ağlıyodu falan..O esnada çok hoş bir şarkı çalıyodu.. Jeff Buckley - Hallelujah[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sağol Eternal...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yanlış hatırlamıyorsam miyav lı şarkıyı guster sölüyordu hatta chrismukkah konulu bölümde olması lazım.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Guster - Carol Of The Meows ı indirdim demin. çok tatlı şarkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 the walkmen ve killers ya da the killers ve walkmen bu gruplar soluyo sarkıları bi de d&r da satılıyo soundtrack albumu[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Valla o şarkı çaldığında içerideydim daha reklam bitmedi sandım meğer dizide çalıyormuş sonra fark ettim :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 saolun ayrıntılı açıklama için =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar