BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sevgili kedimiz phoebe bir başka bedende yeniden dünyaya geldi :D onu çok seviyoruz, eski kulakları kadar büyük yenileri de, yalnız sanki bu sefer biraz daha psikopat gibi geldi bize ;)http://www.black71.com/phoebe/ph1.jpghttp://www.black71.com/phoebe/ph2.jpghttp://www.black71.com/phoebe/ph3.jpghttp://www.black71.com/phoebe/ph5.jpghttp://www.black71.com/phoebe/ph8.jpghttp://www.black71.com/phoebe/ph9.jpghttp://www.black71.com/phoebe/ph11.jpg [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche[Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Mayıs 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 LOL! o bakış nedir be öyle? dünyayı ele geçirecem ben modundaki kedicige selamlar. bi kaç resmini daha çekiver, patinin yeni maskotu olarak bu bıcırığı kullanırız artıkın. PS: ben olsam ismini farklı koyardım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aslında kediyi henüz görmedim bile, kardeşim buldu o bakıyo şu anda istanbulda, o phoebe2 koyalım dedi de bu kadar kırpabildim :) dişi siyam, kulaklar kepçe, hareketler yaramazlık aynen, bu kadar özellik örtüşünce phoebe diye çağırmak çok abes olmaz diye düşündüm ben de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İlk defa bu kadar köpeğe benzeyen bir kedi görüyorum. :-o[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 YERIM! cok it kilikli bu yav, hastasiyim. phoebe the first cok hanfendiydi, bu haydut kilikli =p phoebe junior isminde ben sakinca gormedim sahsen, aramizdan ayrilan sevdiklerimizin adlari veya onlarla ilgili bisileri etrafimizda tutmak bizi uzmenin aksine onlari unutmadik hatirliyoruz ve hala seviyoruz diye mutlu ediyo. mesela ben her kadeh kaldirdiimda elm'i hatirliorum kendi kendime gelistirdiim bi kucuk ayrintiyla ve cok da mutlu oluyorum, arada yukari bakip goz kirpiyorum falan... iyi gelio bole seyler insana. $arki de yeni kedisinin adini pepe koymus mesela ben mutlu oldum, cok hosuma gitti =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: karakedi, 25 Mayıs 2005 13:21 tarihinde demiş ki: patinin yeni maskotu olarak bu bıcırığı kullanırız artıkın. olmaz, pati pepelek'ten gelio, pepelek de pepe'den. onun hatirasi. ama yanina ortak alabiliriz phoebe'yi pepe'nin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hehe bakışlar Şero kim? der gibi.. çok güzel.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 animaniacs'daki brain geri dönmüş arkadaşlar. hem de kedi formatında.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 siz onun ole durduguna bakmayın aslında cok yufka yureklıdır..mesela geliyo once ısırıyo ben aglayınca da gelıp ısırdıgı yerı yalıyo...ama genelde agresif tavırlari var mesela cok cabuk sınırlenıyo..benımle oynarken bıle agzı hıc susumuyo hep bısler konusuyo..artık ne dıyosa kufur mu edıyo naapıyo annamıyoz tabi..en sevdigi sey ben bulasık yıkarken bacagımdan baslayıp kafama kadar tırmanmak sonra da orda oturup benı seyredıyo..:D artık ellerımde fılan saglam yer kalmadı dıslerı okadar sıvrıldı kı jılet gıbı artık dokundugu yerı delıyo..hele eger yıne burdakı gıbı sınırlıyse yaklasmayın yanına:( :([signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pü pü pü pü allah sahibine bağışlasın. aşırı dozda tatlı bu pisi[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kadir inanır gibi bakıyo be ben kadir deli kadir hüleyn![signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu arada bu kedinin annesi eve gizlice sütçü kurt köpegini almış anlaşılan, hiç kediye benzemiyo be[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol dyna amma taktın kedimize :p bırak anasını babasını kedimiz o bizim ;) karıştırma fazla hehe bu arada konuyu açtım phoebe girip yapıyo ediyo falan demiş yanlış olmasın benim biraderdir kendisi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bittimi? der gibi bakıyor :)[signature][hline]Lale Savaşçısı Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 manyak şeker birşey :) biraz zayıf görünüyor, belki daha birkaç aylık bile olmamıştır bilemiyorum fakat süper şeker ve güzel.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 süper walla, eski mısırdaki kedi figürleri gibi durmuş^^[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şeylere benzio dilimn ucunda ama gelmio aklıma eski mısırda yürüyen kurt gibi tipler wardı çok güçlü off dilimn ucunda çıkmıo..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 anubise mi yoksa :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: BlackRose, 29 Mayıs 2005 21:43 tarihinde demiş ki: anubise mi yoksa :p oh be saol artk uyuyabilcem :D[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 O çene yapısı nedir öyle :) Küçük şeker bişey[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 harikaymış yeni hali!![signature][hline]Türkiye'nin en canlı sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Phoebe'miz büyüdü :) bakışlar kaldı ama ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche[Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ekim 2005 08:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 off var mı bundan karizma bakış, göz, duruş, kedi vs. :-)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu kedi birine benziyor ama kime? :) süpermiş bu arada[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 piskopat bakıyo azcık tırstım.. Anneeee[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 22 Ekim 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar