Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [spo1=+9 wood staff][/spo] nasıl yaptıgımı anlatıyım moradondaki bütün +8leri topladım o an ne kadar varsa 6-7 tane falan çıktı en fazla :D gittim anvile bus bile basmadım sadece middle class upgrade scrolla +9 a bastım hepsini ve 2 tane +9 oldu :D biri +9 wood staff digeri +9 bow :D bow u 100 mden sattım 56 attack bişiyidi zaten önemsiz sadece öylesine koymuştum benim sorum şu +9 wood staff ne kadar eder server cypher ?[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 lol ! :)[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gülüncek ne var +9 işte :D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 banada +9 raptor yapsana :D[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 10 gbdan fazla eder. çok iyi silah çünkü[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 lycaon staff gibi oldu bi hp bonus vermiyo :D:D:D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Diablo_Angel, 23 Ekim 2005 09:32 tarihinde demiş ki: lycaon staff gibi oldu bi hp bonus vermiyo :D:D:D muhaha :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 +10 a mı bassam bende bu bal varken :D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 minimum +9 7 tane staff olsun 2 sine buss trina bas gerisini busla geç :) yanarssa ben uğrayamam :D bi daha[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kaç vurur acaba?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende bi gariplik var bus la hiç +8 yapamadım ama middle class upgrade scrolla +8 çok yaptım :D deminde 5 tane +7 sword breaker aldım 1 tane +8 oldu :D:D:D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 :D bala bak ya bide cypherde priest chitin fiyatları ne kadar? :D lvl kasmak problem olmuo cypherde clanla kosp troll & harpy :D kasılıo[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cypherda her şey çok pahalı priest chitinler 10 m ile 20 m arası (konuyu deiştirme ya :D )[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 chyper'da güvenilecek item yok ya. hellbreaker pazara düşecek silah, dotl pazara düşecek kalkan, darkvane de öyle işte bunun gibi of of :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 niye shift+c yaptin bi soyle bakim? :)[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Blood Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: druenler, 23 Ekim 2005 10:09 tarihinde demiş ki: niye shift+c yaptin bi soyle bakim? :) bütün aldıgım ss lerde öyle yapıyom :) ss bölümündeki resimlerime de bakabilirsin dru abi :P[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ilk once 15GB die cıgırtkanlık yap :P alan olmazsa 999m a koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bizim arka 25gbye satam demiş :D:D:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargamel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aga bana satsana onu ne zaman dersen .cumurtesi günü savaşa girmeden 25 dakka önce GORO_DAIMON a pm at .Sana iyi bi teklifim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azgalor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aga bana xgenon da 15-20 tane trina lazım parası neyse vericem !! LVL:62 Job:Battle Priest Name:_AzGaLoR_ Nation:Karus [Bu mesaj Azgalor tarafından 25 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kardeş ne oldu aşkamı geldim 15 trina raptor +9 denemesimi yapan yoksa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gaza geldim ben de mi denesem acaba? ya olmassa? sktret ya olursa ekime olmazsa ...me kadar yolu war :D[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azgalor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yok birader +9 İron İmpact denicem :D LVL:62 Job:Battle Priest Name:_AzGaLoR_ Nation:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 priest shell helmet +6 ve 5 gb aldım wood staff +9 u verdim ucuza gitti ama sorun diil bende bu bal varken ben 1 tane daha yaparım :)[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar