Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende +9 yaptım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=+9 wood staff][/spo]

nasıl yaptıgımı anlatıyım moradondaki bütün +8leri topladım o an ne kadar varsa 6-7 tane falan çıktı en fazla :D gittim anvile bus bile basmadım sadece middle class upgrade scrolla +9 a bastım hepsini ve 2 tane +9 oldu :D biri +9 wood staff digeri +9 bow :D bow u 100 mden sattım 56 attack bişiyidi zaten önemsiz sadece öylesine koymuştum benim sorum şu +9 wood staff ne kadar eder server cypher ?[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez
İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares
İD: DiaboLique lvl 5x in cypher

Mesaj tarihi:
lol ! :)[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ;
Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim
Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((

Mesaj tarihi:
banada +9 raptor yapsana :D[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ;
Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim
Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((

Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 23 Ekim 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
lycaon staff gibi oldu bi hp bonus vermiyo :D:D:D

muhaha :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
bende bi gariplik var bus la hiç +8 yapamadım ama middle class upgrade scrolla +8 çok yaptım :D deminde 5 tane +7 sword breaker aldım 1 tane +8 oldu :D:D:D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez
Mesaj tarihi:
cypherda her şey çok pahalı priest chitinler 10 m ile 20 m arası (konuyu deiştirme ya :D )[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez
Mesaj tarihi:
chyper'da güvenilecek item yok ya. hellbreaker pazara düşecek silah, dotl pazara düşecek kalkan, darkvane de öyle işte bunun gibi of of :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
said:
druenler, 23 Ekim 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
niye shift+c yaptin bi soyle bakim? :)

bütün aldıgım ss lerde öyle yapıyom :) ss bölümündeki resimlerime de bakabilirsin dru abi :P[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez
Mesaj tarihi:
aga bana xgenon da 15-20 tane trina lazım parası neyse vericem !!
LVL:62
Job:Battle Priest
Name:_AzGaLoR_
Nation:Karus

[Bu mesaj Azgalor tarafından 25 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gaza geldim ben de mi denesem acaba?
ya olmassa?
sktret ya olursa ekime olmazsa ...me kadar yolu war :D[signature][hline]LUCKybOY_2
server : diez
lvl : 5x
np : x
clan : o iş yalan

1 yıldır oynuyorum
anca bu kadar oldu
Mesaj tarihi:
priest shell helmet +6 ve 5 gb aldım wood staff +9 u verdim

ucuza gitti ama sorun diil bende bu bal varken ben 1 tane daha yaparım :)[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez
  • Yeni Oluştur...