Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Selam arkadaşlar ; bundan 3 ay önce şifre sorunumu size anlatmıştım ve çözümler söylenmişti.Şimdi maili gönderdim cevabı aldım geçen ay ama asıl konu şimdi geldi aklıma Maili yolladım ve Sony'den gelen cevapta şunlar isteniyor; - Real Name - Station Name - Birthdate - Address with Zip/Postal Code - your original Account Key (found on the back of your CD case or on the instruction manual) - the first four and last four digits of the original Credit Card on the account.(mandatory) - Briefly summarize your issue or concern. hepsini karşılayabilirim ama tek bir şey dışında :) ; - your original Account Key (found on the back of your CD case or on the instruction manual) Cd-key malesef bende yok satın aldığım için. Bunu belirtsem maille ne gibi şeyler desem ; satın aldım diye belirttim zaten ve durumu anlatan bir mail düşünüyorum. Cd-key dışında her şeyi yapabilirim ama kaldık böyle.Jedi kasmasaydım değiştirmek zorunda kalmazdım ama :) ne yapabilirim ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yanlis anlama ama bu senin hatan satin alirken cd-keyide istiycekdin burda isimden falan çok cd-key önemlidir çünkü tek gerçek kanitin budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hmms :) saygın abinin arkadaşından almıştım düşünmemiştim ne bilim ueueh :) Aracağız zaten inşllah bulunur yoksa gerçekten kötü olur :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 durumu anlatan maille isi cozmezler, SOE'ye gore kendine account satmak kanun disi, eger kil bi CSR'a denk gelirsen account'u banlayabilir. misplaced de, I lost it de, can't find the cd case de ama baskasindan satin aldim deme bence[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hmms kaybettim diyeyim bilmiyordum kutuyu attım cdkey içindeydi derim :) Kendime küfretmeye başlıyorum :([signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kredi kartının ilk 5 ve son 5 rakamı bence onları tatmin edeceklerdir bir arkadaşıma olmuştu onda cd key vardı fakat kredi kartı numarasını istediler arkadaş bulamıyorum kredi kartını demişti , (o başkasından cd leri alıp şifresini değiştirmek istemişti) soe bankanızdan öğrenebilirsiniz dedi ve ekledi , Bankalar 10 sene boyunca sona eren kredi kartlarının numaralarını silmiyor ve tutuyorlar ,bankanızla temasa geçin ve kredi kartı numaranızı öğrenin demişlerdi. Bence kredi kartı ilk 5 son 5 verip , cd keyimi bulamıyorum dersen yine inandırıcı olabilrisin. Çünki kredi kartının numarasını her halikarda bulabilirsin fakat cd keyi kaybedebilirsin.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet bizde o şekilde mail atmaya karar verdik :) Hazırladık yarın atıyorum ama şimdi Sleep Time :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response. If this issue is not resolved to your satisfaction, you may reopen it within the next 7 days. Thank you for allowing us to be of service to you. To update this question by email, please reply to this message. Because your reply will be automatically processed, you MUST enter your reply in the space below. Text entered into any other part of this message will be discarded. [===> Please enter your reply below this line <===] [===> Please enter your reply above this line <===] To update your question from our support site, click the following link or paste it into your web browser. tık Subject --------------------------------------------------------------- Password Please !!!!!! Discussion Thread --------------------------------------------------------------- Response (TSR Veneb A.) - 10/21/2005 10:30 AM I'm sorry for the inconvenience that this issue may have caused you but unfortunately for security reasons you need to verify ownership of the account. Thus, Please respond with the requested information. For security reasons, we are unable to address your account issues without first verifying your identification. Please respond with the following information: - Real Name - Station Name - Birthdate - Address with Zip/Postal Code - your original Account Key (found on the back of your CD case or on the instruction manual) - the first four and last four digits of the original and current Credit Card on the account. This will enable us to process your request more efficiently. Customer (Hasan Ozan Fırat) - 10/21/2005 01:55 AM i need to change my password but forgot my hidden question and it's answer.In your coming mail you want my CD-key but i haven't it.But i'll take you another information about my accaount.Please change my password or i'll play anymore this is important think to change my password because many people knows it and if they notice that my character is gonna be jeddi it would be really suck.. i lost my cd key so i cannot prove it but i can proof any other thing to you > Response (TSR Ross V.) - 10/19/2005 02:00 PM Greetings Thanks for contacting Sony Online Entertainment. For security reasons, we are unable to address your account issues without first verifying your identification. Please respond with the following information: - Real Name - Station Name - Birthdate - Address with Zip/Postal Code - your original Account Key (found on the back of your CD case or on the instruction manual) - the first four and last four digits of the original and current Credit Card on the account. - Briefly summarize your issue or concern. This will enable us to process your request more efficiently. Regards Ross V. SOE Accounts & Billing Dept. Customer (Hasan Ozan Fırat) - 10/19/2005 12:22 PM İ need to change my password but forgot my hidden question and it's answer.In your coming mail you want my CD-key but i haven't it.But i'll take you another information about my accaount.Please change my password or i'll play anymore this is important think to change my password because many people knows it and if they notice that my character is gonna be jeddi it would be really suck.. i lost my cd key so i cannot prove it but i can proof any other thing to you Question Reference #051019-000982 --------------------------------------------------------------- Product Level 1: Star Wars Galaxies Category Level 1: Account / Billing Date Created: 10/19/2005 12:22 PM Last Updated: 10/21/2005 10:30 AM Status: Solved Station Name: ........ :D First Name: Hasan Ozan Last Name: Firat [---001:003218:53305---] Please visit our Knowledge Base at http://www.station.sony.com/kb for up to date information for all of our games. If the Knowledge Base does not answer your question, please use the “Ask a Question” tab to submit an email, or use the “Live Help” tab to chat live with a CSR MON-FRI 9:00AM-6:00PM PST. Phone support for all SOE titles is available MON-FRI 9:00AM-1:30PM PST and 3:30pm-6:00pm PST, at (858)537-0898. Also, MON-FRI 9:00AM-5:30PM GMT at 0845 6004263 or 01895 204440 Phone support for Star Wars Galaxies is available MON-FRI 9:00AM-1:30PM PST and 3:30pm-6:00pm PST, at (858) 790-7827(STAR). Also, MON-FRI 9:00AM-5:30PM GMT at 0845 6004263 or 01895 204440 Germany Monday through Friday, 10am-6pm CET at 0800-1016203 France Monday through Friday, 10am-6pm CET at 0800-916481 Regards, TSR Veneb A. Sony Online Entertainment ____________________________ Attığım 7. mailin cevabı da aynı geldi. Ne kadar atarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 pardon ama burda azcik haksizsin cunku adamin verdigi cevap net ve dogru vede yanlis anlama ama bu gibi adamlarla konusma tarzina dikkat et yani oyunu oynamiycam diye falan tehdit etme cunku cidden basina is acarlar sinirlenme bir arkadas tek csr ile kapisti diye cekmedigi kalmadi 1 gün boyunca sonunda adam cozdu sorunu falan bide dedigim gibi cd-key olmazsa bisi yapamazlar cunku sonucta onlarinda ustu var vede bana göre su anki verdigin cevaplar(maile) inandirici degil(her ne kadar o accountda senin oynadigina eminsemde onlari ikna etmek önemli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 valla ingilizcem yeterli olmadığı için arkadaş hazırlayıp verdi :) İkna edici yaz demiştim ama ehuhe :D Evet aslında haklısınız.Benim demeye çalıştığım; Adamlara attığım 7 mail'de de aynı şey yanı auto message ile gönderilen bilgiler gönderildi.Hayır bari CSR çıksın yeter artık gönderme desinde farklı bir yazı görelim :) Onu demeye çalıştım yoksa adamlar tabii ki haklı :) Neyse kalsın şifre böyle.Zaten 2. acc olayını düşünüyorum büyük ihtimal o zaman bu acc sorun olmaz :) Edit : Özür dilerim Cold direk c/p olduğu için düzeltmeye tenezül etmedim :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: xieon, 22 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: pardon ama burda azcik haksizsin cunku adamin verdigi cevap net ve dogru vede yanlis anlama ama bu gibi adamlarla konusma tarzina dikkat et yani oyunu oynamiycam diye falan tehdit etme cunku cidden basina is acarlar sinirlenme bir arkadas tek csr ile kapisti diye cekmedigi kalmadi 1 gün boyunca sonunda adam cozdu sorunu falan bide dedigim gibi cd-key olmazsa bisi yapamazlar cunku sonucta onlarinda ustu var vede bana göre su anki verdigin cevaplar(maile) inandirici degil(her ne kadar o accountda senin oynadigina eminsemde onlari ikna etmek önemli) başına hiçbir türlü iş açamazlar en fazla oynama oyunu derler o kadar mafyamı bunlar ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cidden çok bozuk bir ingilizceyle anlatılmış, belki karşıdaki yekili veya her kim ise yarım anlamış bile olabilir =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok yani adamin diyelim yapmasi gereken tek sey 1 tusa basmak ama bunlar giciklik yapiyor 1dklik isi 2 saatde yapiyor yada ticketini son siralara atiyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya onların açısından bakarsanda kandırma amaçlı günde binlerce geliyordur yani adamlarında işi sıkı tutması gerekiyor. 1 2 kişiden abi çok rahat kendi şifremi aldım bunu abuse edersek milletin accountu çalarız vıdı vıdısı çıktığını düşünsene bir...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ingilizcem var ama düzgün konuşabilecek kadar yok.Eğer yeterli ingilizcem olsaydı zaten Cuma günleri canlı olarak CSR'larla konuşabilirim.Belki iyi ingilizce bilen bir arkadaşı eve çağırır hallederim ama şifrenin değişmesi bana büyük avantaj sağlar... Şifremi bilen arkadaş gerçi SWg oynamıyor ama Jedi'yi duyunca adilik edebilir :) Neyse :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 paranoya baş göstermeye başlamıs sende darkride biraz ara ver en iyisi :)[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar