zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kıskanıyorum seni Kendimden, etimden ve kemiğimden Söyleyemesem de, kıskanıyorum seni Sevmiyorum seni Çünkü çaldın beni benden Halkımdan, sevdiğimden Tören gecemde, onurumu aldın elimden Kükrüyorum sana Gökyüzünden, yeryüzünden ve denizden Söyleyemesem de kızgınım sana Bulandırdın suyumu, çayımı Bir kaşıkta fırtına estirdin Bozdun dostları, arkadaşları Fırtınalı gecende, kırdın köprüleri Arkadaşlar arasındaki, yıkılmaz denen köprüleri Küskünüm sana Kalbimden, yüreğimden ve kalemimden Söyleyemesem de, sevmiştim seni Yalanlarına alet ettin, kırdın beni Kör sandın bu yaşlı savaşçıyı Kartaldan daha net gören, gözü bağlı savaşçıyı Bilemezdin ki eski koruyucun Olacak bir gün düşmanın uyaksız ve anlamsız bir yazı gibi geldiğini biliyorum :) çok ender olarak yazarım böyle bir yazıyı, sadece yazıda hitap ettiğim 3 kişi, ben ve ortak tanıdıklar anlayabilir bunu :) genelde şifreleme amacıyla kullandığım bi metod, her kelimenin farklı bi anlamı vardır :) bu satırları yazınca neden bu yazıyı patiye yazdığım konusunda en ufak bi fikrim olmadığını farkettim :D idare edin işte :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ii sız anlaşın aranızda bız yokmusuz gıbı =)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende yazdıktan sonra bu tuaf şeyi niye yazdım, nie sonrada patiye c/p yaptım die düşündüm :D bari soru sorunda bi anlamı olsun :) yada ilgileniomuş gibi yapın :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 25 Ekim 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben bozmak ıcın solemedım ole esprı yaptım yanı tam anlamasm da hos ılgılendım yanı =)))))))))))))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok abi anladım ben :) sen merak etme :) ben zaten kendime yeterince diom, bunu nie yazdım die :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 boswer ya yazdın artık :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Abi kolay bir sembolizm kullanmışın işte =) Çok karmaşık bir şey değil hehe... Her şeyin ne olduğu belli.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 işin sırrı orda abicim ;) herşey farklı işte :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eh sen gerekli açıklamayı yapmışsın zaten:D[signature][hline]ah küçücük gemi sulara attın şimdi kendini, delisin... paticik kızlar klubü(bunu url'ye çavirmeyi öğrenirim yakın zamanda bekleyin siz:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar