nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o grubu saat kacta kurdun?? bnde mop da gayet iyi gruplar kuruorm ve gayet de memnunum. tabii arada jedi lar mızıo vis fln die o kotu oluo[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya valla kurduk ama bir faydasını göremedim.Sayemde adamlar xp kastı.Bizimkiler pide almaya yolladı beni.Önce kalkmadım ama el fişe uzanınca 10 dk içinde pideyi kapıp geldim :) Sağolsun liderliği verdiğim arkadaş beni atmamıştı gittim biraz kastım sonra carmax çıktı grup bitti her zaman ki gibi :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bugn yasadigim grup rezilliklerinden sonra buraya yaziorm. frf de cogu kisi bilio sanirm, xanator snin de aklinda bulunsun ve herkesin de tabi :p ben su anda sadece xp kasmaya calisiorm. okul fln var die sdc aksamlari 8le 10:30 a kdr fln online oluorm ama o sirada da ii bi grup kurup xp kasmaya calisiorm surekli.. ve daha coooook kasmam lazm cunku yaklasik bi 5mil daha fs xp lazim jedi olmam icin. eger grubunuz varsa lutfn tell atin gelirm ya da yoksa bnim grubuma gelirsniz.. bolece daha cabuk daha hizli ve guclu gruplar kurariz.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya onu bunu bırakında dün teras kasi bug olmuş bir jedi knight ile duello yaptım adamın kafada jedi knight yazıyor , adam bana tokat atıyor 1200 damage. Yahu dedim teras kasi mi oldun sen eğlencesine. Hayır teras kasi bugged um combat loga baksana dedi, hakkatende Ls damage geliyor fakat adam bana uçan tekme atıyor ls ms yok elinde. Güzel bir enstanteneydi hemen yüklendim screen shot a , çok komik gerçekten. Gülün ağla .. , şahsen ben çok eğlendim ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: nuwanda, 24 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: bugn yasadigim grup rezilliklerinden sonra buraya yaziorm. frf de cogu kisi bilio sanirm, xanator snin de aklinda bulunsun ve herkesin de tabi :p ben su anda sadece xp kasmaya calisiorm. okul fln var die sdc aksamlari 8le 10:30 a kdr fln online oluorm ama o sirada da ii bi grup kurup xp kasmaya calisiorm surekli.. ve daha coooook kasmam lazm cunku yaklasik bi 5mil daha fs xp lazim jedi olmam icin. eger grubunuz varsa lutfn tell atin gelirm ya da yoksa bnim grubuma gelirsniz.. bolece daha cabuk daha hizli ve guclu gruplar kurariz. evet arkadaşlar benimde acaip şekilde xp kasmam gerek.Ya da şöyle yapalım.İngilizce'si iyi olanlar vs. guildlere ilan gibi bir şey dağıtsın bir şehirde toplanalım.Mos Ari gibi bir bölge bulalım orada kasalım. MOP'ta gerçekten kasılmaz.Mos ari olsa şimdi ohho 1 branch'im dolmuştu kesin... Ben seni çağırırım bu arada dp : Arkansis o bug'a da bittim güzelmiş :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hala düzelmedimi o olay ya ilginç sahiden bi süredir girmiyorum demek hala lvl15 ... mos ari çok güzeldi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar