Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir soru sormak istiyorum

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe Malatyaspor maçının 58. dakikası. Fenerbahçe ceza sahasına havadan gelen ortaya ALTIPAS içinde havalanan Volkana eliyle şarj yapan Okan, Volkan'ın topu elinden kaçırmasına neden oluyor.
Effa'nın önüne düşen topun kaleye gitmesini son anda topu yukarı doğru tokatlayıp alan Volkan önlüyor.

Şimdi Trabzon, GS ve BJK nın biraraya gelip "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz!!" şeklinde Malatya'ya yüklenmemesinin, hakemlerin Malatyanın kontroölünde olduğunun söylenmemesinin sebebi aşağıdakilerden hangisidir?

- Topun kaleye gitmemesi
- Maltyanın "fasülye" olması
- Olayın Fenere KARŞI gerçekleşmesi
- Bahsi geçen takımın adının Fener olmaması
- Şarjın EL ile kalecinin ELİNE değil de BELİNE yapılması (bilmeyenler için gereksiz bilgi: her ikisi de faül ve serbest vuruş)

cevap verebilecek olan?
Sosyal ağlarda paylaş

la ilahe illallah[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bugünki maçı izlemedim pozisyonu bilemiyorum. ama anelkanın pozisyonuna benzer bir pozisyonsa(yani bariz bir şekilde görülmemesi imkansız olarak eli 20 metre havada etrafta kimse yokken yaptıysa) aynı tepkinin verilmesi ve bunun 1 sezonda 2 kere olması yüzünden hakemlerin hepsinin bir kazanda pişirilip yok edilmesi gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi mantık olarak düşünürsek eğer büyüklerden birinin lehine oluyorsa haftalarca kalıyor aleyhine oluyorsa kalmıyor bu kadar basit.

yani şimdi GS ye bariz bir şekilde oyun kuralları dışında bir gol atılsa FB'li yöneticiler çıkıp "Bu bizim ebedi rakibimize karşı yapılmış kötü bir oyundur,hakemlerin cevap vermesini istiyoruz!" mu diyecekler?[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chagy, 24 Ekim 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
Şimdi mantık olarak düşünürsek eğer büyüklerden birinin lehine oluyorsa haftalarca kalıyor aleyhine oluyorsa kalmıyor bu kadar basit.

Tebrik ediyorum en doğru cevap chagyden gelmiş. Olay Fener falan değil yanlış anlaşılmasın. Aynı şeyi LİDERKEN Beşiktaş yapsaydı GS, FB kolkola girer aynı türküyü söylerdi eminim.
Esas mesaj "3 (ya da 4 herneyse) büyükler olarak etik olmayan hatta ve hatta artık yalan ve ajitasyona kaçan iddialarla birbirimizin altını oymak yerine - olm biz anelkayı aldık - ne var biz de size kupada 5 attık - şeklinde atışmaya alışmamız lazım."
Diğeri çünkü taraftarı geriyor ve düşmanlık yaratıyor. Eğitimsiz cahil adama "Anelka elle gol attı zaten Federasyon da fenerbahçe'nin" dersen "aaa öyle mi vay ipnalar" diye stada gidip küfreder. - gibi geliyor bana. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deviL, 24 Ekim 2005 06:58 tarihinde demiş ki:
Gunn soru soruyorsun ama soru retorik olunca cevaba gerek yok herhalde =p
ben seni cok sevdigimden cevap: sonuncu secenek haric hepsi diyorum yine de

:)
ben de seni seviyorum retorik devilim
Sosyal ağlarda paylaş

bu soruya öncelikle daumun cevap vermesi gerekiyor. sonuçta anelkanın attığı gole "temiz bir gol" diyen hocanın , rakip tarafından aynı şekilde atılmış bir gole herhangi bir itirazda bulunmaması gerekir. ayrıca hiçbir fenerbahçeli yöneticininde o golden sonra hakemin doğru veya yanılş kararda bulunduğuna dair bir açıklama yapmamış olmasıda , bu gibi pozisyonlarda fenerbahçe camiasının biraz sessiz kalması gerektiği gerçeğini idrak ettiklerini göstermiş oluyor.

ha ayrıca yukarda çok güzel söylenmiş , iyi takımsan önündeki engeller ne olursa olsun kazanıcaksın.. ama engellerin futbol içinde kalması önemli olan..[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyecek ki daum... sanki daha önce denmişti ya.
Kimse demiyor arkadaşlar bunu bir şekilde kabullenelim artık. Hakan Şükür Arif'in kazandırdığı yalan penaltılardan kaç tanesini atarken laf etti, yada Lucescu maçtan sonra çıkıp yardımlarından dolayı Alaattin Çakıcı'ya kaç kere teşekkür etti? Daum'da demez, Aziz Yıldırım'da demez dese dese popülizm için Özgürcan 4-1 olan bir paf maçından sonra der, ki önünde Anelka örneği olmasaydı belki o bile demezdi.

Basın işine gelirse der, gelmezse neden desin?
MHK Başkanı işine gelirse çıkar özür diler gelmezse neden dilesin?
Türkiye gerçekleri budur, elimizdeki malzeme budur bunlarla idare edeceksiniz... etmek istemeyenler de azınlığı çoğunluk yapmak için gerekenleri yapmadıkları ve sadece ucuz popülizm yaptıkları sürece azınlık olarak kalmaya mahkum olacaklardır.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şunu da eklemek isterim,
bende o azınlığın içinde hissederim kendimi hep, ofsayttan atılan bir golün ardından basın toplantısında teknik direktörün çıkıp "...golümüz ofsayttı ama hakemlerde hata yapabilirler" diyebildiği bir lig isterim ama dediğim gibi olmaz... Olması için neler yapılması gerekir ayrı bir tartışma konusudur, aklıma gelen ilk önlem ise;
"Daum ofsayttan atılmış bir gol sonrası çıkar açıklama yapar "gol ofsayttı galiba hakemlerde insan hata yapabilirler bu sefer hata bizim lehimize oldu" gibisinden.
Düzelmek için bence yapılması gereken Hemen o akşam tüm basın yayın kuruluşları Daum'un ne kadar güzel bir hareket yaptığını ve bu tarz şeylerin futbolumuza artılar katacağını belirten yazılar yazar konuşmalar yapar. Ertesi hafta Fenerbahçe maçına verilen hakem çıkar "tarafsızca" maçı yönetir. İki maçın sonucu birbirine basın veya rakip tarafından bağlanmaz.

Ama bunun yerine daum çıkıp öyle bir açıklama yaptıktan sonra olacaklar bence şöyledir;
"Fenerbahçe basını olaydan hiç bir şekilde bahsetmez, olayı olmamış gibi gösterir."
"diğer kulüplerin yazarları veya yorumcuları bu işin çok abartıldığını ve Daumun bile itiraf etmek zorunda kaldığını belirtirler ve hemen ardından eklerler "Daum diğer maçlar için hakemlere şirin gözükmeye çalışıyor"
Hakemler bir sonraki FB maçına bilenerek çıkar çünkü Daum hatalarını yüzlerine vurmuştur... artık intikam zamanıdır. Fenerbahçenin muhtemelen 2-3 penaltısı verilmez böylece haddini bil mesajı verilir.
MHK başkanı Daum'a saldırır ve HERKES İŞİNİ YAPSIN gibisinden bir mesaj vermeye çalışır.

Bu örnekler sadece Teknik Direktörler, medya ve Hakemler katılarak verilmiştir, bunlara bir de Yönetim Kurulları ve en önemlisi taraftarlar arasında yaşanacaklar eklenirse olay kaos boyutuna ulaşacaktır tahminimce...

Hepimiz kimsenin lekeli diyemeyeceği bir lig istiyoruz ancak öyle birşeyin olma şansı yok denecek kadar azdır.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık smoke beşiktaşın 100.yıl şampiyonluğuna alaattin çakıcıyı karıştırmışsın ya.. bravo vallahi..

pes diyorum.. sanki babası adamında bu kadar emin isim vererek falan konuşuyo.. evet alaattin çakıcı yardım etti namağlup şampiyon olmak üzereydik 1 kez yenildik ve şampiyon olduk evet o yardım etti bütün derbileri 6 maçıda kazandık evet o yardım etti gençlerbirliğine kaan dobranın 40 metreden frikikten attığı şut gol oldu..

sacma sapan konusmayın ya.. off..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz..
Sosyal ağlarda paylaş

X: Şampiyonlukta hiç mi payımız yok Sinan?
Y: Ehehe abi olmaz mı.

Bantları dinlemediysen o senin çevrene olan alakasızlığındır. Bu olay yeterince medya'da ilgi gördü. Sinan Engin istifa etti, Serdar Bilgili İstifa etti... daha nasıl konuşuyorsun...

Ha Kaan Dobra'nın 40 metreden attığı gol demi allattin Çakıcı gibi bir mantık sunarsan bende sana Alex'in rövaşatasınıda mı Federasyon attı gibi bir örnek sunarım.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 24 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
said:
chagy, 24 Ekim 2005 00:40 tarihinde demiş ki:

TAynı şeyi LİDERKEN Beşiktaş yapsaydı GS, FB kolkola girer aynı türküyü söylerdi eminim.

1. Fenerbahçe kendini diğer kulüplerden soyutlamış bir kulüp olduğu için asla böyle bir anlaşmaya girmezdi ..
2. Bu ittifak'ın sebebi tamamen Fenerbahçenin gün geçtikçe önlenemeyen yükselişine karşı bi tepkidir.
3. Kesinlikle ve kesinlikle .. Boyle bir durum olması durumunda bir Fenerbahçe tarraftarı olarak Stadımda Galatasaray'la birlikte edilecek bir Tezahurat'a Pankarta destek vermem..

Alem-i Cihan olsa bana bunu yaptıramaz[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic

Lig : O: 3 A: 19 Y: 0 Av: 19 P : 9 Sıralama 1.

Paticik Lig'i : O: 6 A: 33 Y: 9 AV 24 P : 13 Sıralama : 4.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 25 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
X: Şampiyonlukta hiç mi payımız yok Sinan?
Y: Ehehe abi olmaz mı.

Bantları dinlemediysen o senin çevrene olan alakasızlığındır. Bu olay yeterince medya'da ilgi gördü. Sinan Engin istifa etti, Serdar Bilgili İstifa etti... daha nasıl konuşuyorsun...

Ha Kaan Dobra'nın 40 metreden attığı gol demi allattin Çakıcı gibi bir mantık sunarsan bende sana Alex'in rövaşatasınıda mı Federasyon attı gibi bir örnek sunarım.

sen diyosunki , beşiktaşın 100. yılındaki şampiynlukta aslında Y bir takım şampiyonluğu hak etti , beşiktaşsa alaattin çakıc sayesinde şmpiyon oldu. bu mudur?[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar Bilgili'nin Istifasını buna bağlayan arkadaşlara bi hatırlatma..

Serdar Bilgili, Beşiktaş Taraftarı tarafından ailesinee yapılan küfürler yüzünden istifa etti[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic

Lig : O: 3 A: 19 Y: 0 Av: 19 P : 9 Sıralama 1.

Paticik Lig'i : O: 6 A: 33 Y: 9 AV 24 P : 13 Sıralama : 4.
Sosyal ağlarda paylaş

@tunch: Çok şaşırdım. Hepiniz sanki ilk defa duyuyor gibisiniz Allattin Çakıcı ismini... Tamam o zaman başka bir şey daha söyleyim onu da ilk defa duyormuş gibi yapın. Yıldırım Demirören ile Haluk Ulusoy'un akraba olduğunu ve ne tesadüftür ki Yıldırım Demirören Serdar Bilgili yönetiminden istifa ettiği günden itibaren Beşiktaş maçlarında hakemlerin takdir haklarını rakiplerden yana kullandığını biliyor muydunuz?[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...