Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nefret edilen

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

kiyafetinden yorum yapamazlarsa muziginden yaparlar ne biliim oturdugun semt den yaparlar.. ama dusuncenden yapmazlar.
ayrica bnim de cok saglam arkadaslarim var. ama insanlarin genelde garip bakmasi ve terslemesi bni dusuncelerimi aciklamakta zorlandirio. pki neden bn de onlari terslemiorm kendimi anlatmaya calismiorm? bu daha da garip gelio cunku acayip bi nedeni var. onlari tersledigimde ya da kendi dusuncemi anlatmaya calistigimda bunlari anlamiolar ve yine pat die bi yorum patlatiolar ve bunlari sadece dikkat cekmek icin yaptigimi soluolar. bu yuzden susmayi onlarin yorumlarini icime atmayi tercih ediorm, bu yonden eziliorm.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar senin söylediklerini anlamıyolar, ya da söylediğin gerçekler onları korkutuyor. Bu yüzden de hemen ezmek yoluyla geçiştiriyolar. Asıl ilgi çekmek için birşeyler yapan onlar. Sen değilsin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlık öldü mü derler ya hani, aslında insanlık bu. Ben insan olmak istemiyorum. Mümkünse beni başka bişey olarak algılayın. İnsan kalıbına girmek istemiyorum. Beni insan olarak değil, nileppezdel olarak görün. Çünkü benim kişiliğim insan değil, nileppezdel...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu kabullencek kadar cesur olduğun için seni sevdim :tup: artık seni seven iki kişi olduk ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk mesaja demiştim ama senide seviyorum merak etme ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 24 Ekim 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
kendın ol gerısını boswer...

buna ek olarak mutsuzluğu tam olarka seçtiği konusnda emin olmazsınız..
genellikle insnalarda bana pesimist vs derler aa mutlu anımda baya fazladır ve genelde rastlamaz dışardakilere...
habere höbere diye oynadığımda çok olur yani başkalarından habersiz..

sen kendin ol,mutlu olmak için düşün ve çabala ve ortamn oluştur,famyninde dedği gibi gerisini boşver..
pesimistt olduğun zmanda pesimist ol..
ama kişisel sorunlarını fazla düşünme yani,hep başka şelerle muhatap ol..kafan dolu olsun yani.[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon

[Bu mesaj malik tarafından 25 Ekim 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çevrendeki insanlarla aynı görüşte olmamana karşın senden hoşlanmadıkları için mi mutsuzsun... yoksa kendini farklı hissetmek mi seni mutsuz ediyor.... veya bu insanların çoğu aynı fikirde ve birbirlerinden hoşlanıyorlarsa hepsinin sadece iyi davranılan kategorisine girmek için kendi fikirlerini söylemek yerine başkalarının fikirlerine katılıyorlarsa....

bu durumda sen mi mutsuzsun yoksa sana "gıcık gidiyorum" diyen kız mı?[signature][hline]CuRseD_OnE
Sosyal ağlarda paylaş

çok çok çok özel bi iki dostun olursa ve senin davranışlarına karşı ses çıkarmıosa sorunun sende olmadığını hisseder,buna göre daha mutlu olursun kanımca..
çok sağlam arkadaşlar gerekli,hem seni bırakmayan,hem kafa yapısı itibariyle sana uygun hemde sana saygılı..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

Ya insanlar kendilerini farklılıklara alıştırmakta güçlük çekiyor bence yada hayatın bir rol yapma sanatından ibaret oldugunu düşündükleri için kendisi gibi davranan insanları yadırgıyorlar. Hiç takma bence en dogru yolda ilerliyorsun...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...