nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yaa neden herkes benden nefret edio, ya da en azından bi kac kisi dısındakiler neden bana gıcık oluo? okulda herkesin taptıgı herkese yardım eden kız bile beni sevmedigini geldi yuzume soyledi. nedenmis??? pesimistmisim. illa herkesin baktıgı gibi mi bakmam lazım hayata? herkesin sevdigini neden ben de sevmek zorunda olayım? bos bos konusanlara neden tepki gostermeden oturayım? askın, duyguların ayaklar altına alındıgı bi yerde sap olmam neden insanların agzına konu oluo? etrafımdakiler bnim icin tek bir guzel dusunce tasımazken ben neden onlara sevgi gosterilerinde bulunayım? neden benden istendigi gibi rol yapayım? neden farklı gorusleri olanlardan bole uzaklasıyorlar hala anlamıs degilim.. biri anlatabilirse sevinicem[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende farklı tipleri severim.yalnış yerde olabilirsin yani salla takmıcaksın fazla[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 rol yapmamak senin seçimin ve sonuçlarına katlanacaksın. Görüldüğü üzere mutsuz olmayı seçmişsin.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kendın ol gerısını boswer...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Giovanni, 24 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki: rol yapmamak senin seçimin ve sonuçlarına katlanacaksın. Görüldüğü üzere mutsuz olmayı seçmişsin. maalesef böyle gerçekçi olmak, gerçketen ne düşündüğünü söylemek insanın kendisinden başka kimsenin hoşuan gitmiyor ya sen kaçıyorsun onlardan ya onlar senden. bana sorarsan; en iyisi insanın içinden geldiği gibi yaşaması ama yanında her zman bu şekilde yaşamayı seven birilerini bulabilirse yoksa sonrası zor olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 içinden geldiği gibi davranman en önemlisi. diğerlerinin düşüncesi 2. planda olmalı her zaman. aslında hiç de gıcık falan değilsin sen tanımasan da ben çok war3 oynadım senle =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Valla ben de düşündüğümü söylerim, açık sözlüyümdür. Duyguların yalan olduğu konusunda da katılıyorum. İlla yalan bi aşk yaşayacaksam sap olmayı tercih ederim. Hayata ben de pessimist bakıyorum, bazen arkadaşlarımı bayıyorum bu şekilde ama gerçekten iyi arkadaş bulabilirsen onlar umursamıyor. Yani bu sistemin, bu bencil insanların varolduğu dünyaya nasıl pesimist bakmayayım. Ben olduğum gibi davranıyorum. Bu yüzden asla okuldapopüler çocuk olmadım. Zaman zaman ezildim bile. Şu anda da popüler çocuk değilim, allah da göstermesin zaten o günleri ben almayayım. Ama şu anda ezilmiyorum da tabi, arkadaşlarım var baya, onlar beni anlıyo mutluyum. Başkalarının düşüncesi değil, kendim olmak beni mutlu ediyor. Varsın ezsinler beni yiyosa, kendi hayvanlıklarıdır, ben kendim olarak mutluyum. Sahte bi hayat yaşamaktan daha iyidir...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence marifet içindekileri saklayarak insanlarla uyumlu olabilmektir.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bence bu dünyanın bencil ve umursamaz insanları uyum sağlanmayı hak etmiyolar...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 diğerleri için değil.. kendin için uyum sağlamak zorundasın.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :([signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kendim için kendim oluyorum. Bu dünyaya uyum sağlamayı istemiyorum çünkü kendim için yapacağım bişey değil bu. O daha fazla popüler olup, salakça tepkiler almamak için yapılır. Ben kendim için, kendim oluyorum. Bu cümleler biraz saçma gözüküyo ama olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nereye kadar saklayabiliriz ki icimizdekileri? bi yerde patlio insan sonucta. yani sanirm saklamam gerekio farkindaym. ama batio iste hersey bna. kiyafetlerine gore insan degerlendirenler fln bi de gelmis bu insanlar bnim dusuncemi elestirio. markadan baska bisi anlamayan bu tipler nasl bni elestirebilio?? her dogru bildigimizi soylememek lazim ama bi yerde de bunlara dur demek gerekmio mu? neden hep bir gruplasma var? markaya gore, muzige gore.. insan rahat ettigi sekilde yasayamio. okulda tommy giyiyorm ama rock metal dinliorm ve de pessimistim die de bi gruba ait olamiorm. bu is sacma gelio bana. bence kendimizi oldugumuz gibi yansitmaliyz. ben acikcasi mutsuz olmayi degil kendim olmayi sectim ama populer kultur mantarlari sayesinde kendimi surekli daha kotu hissediorm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben senin küçük versiyonun olabilirim nuwanda :) Ya işte bunlar hep böyle. Bu tikkyler falan. İnsanı kıyafetine göre yorumlayan insan önce gidip kendi insanlığını yorumlasın diyorum... Rock ve metal dinleyeni satanist zannedip ezen zihniyet yok olsun. Ayrımcılık toptan kalksın da neden insanların iyi olduğu, bencilliğin değil paylaşımcılığın yüceldiği mutlu bir dünya ütopya oluyor? İnsanlar bu kadar mı vahşi?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Popülerlikmiş eziklikmiş herşey gidici Ben kendi halimdeyim kendi kafama göre yaşarım gerektiğinde ciks dediğiniz o şeyden gerektiğinde it kopuk gerektiğinde normal gerektiğinde anormal gerekirse ezik gerekirse popüler olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bobmarley, İstanbul'da tikky diyolar ona. Hemen çeviri yapayım :) İzmir'de de ciks veya cix.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İşte her neyse bana göre saçma bişey tabi iyi giyinmek cikslikse almıyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 insanlarin vahsi olmasiyla fln alakali diil bnce.. belki agir olcak ama sdc cahillikle alakali, ya da hep kolaya kacmak ile. ben alistim artik bole yasamaya insanlarin bana garip bakmasina. ama sizce kac kisi bole yasayabilir? bnce cok diil, ve kendilerini bulmaktansa isin kolayina kaciyo insanlar. bolece noluo tikkyler bilmemneler olusuo. giderek daha da kalabaliklasan bu gruplar da hicbisi bilmienlerin ilgisini cekio. sonuc? giderek daha da kalabaliklasan bu gruplarin yaninda farkli gorusleri olanlar daha da ezilio ve eziyet cekio, ve onlar da ici bos fikrleriyle cogunluk olmaya dvm ediyorlar. gercekten tmamen bnim gibi dusunenlerin olmasi acaip mutlu etti bni.. iiki acmisim bole bi konu[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nefret edilmek = güçtür... pesimist olmaksa bir ayrıcalıktır rol yapmamak anlaşılamamak (cünkü insanlar su günlerde o kadar cok maskenin ve rolun ardına saklanıolarki kendilerini tanımıolar) da güçtür.. cünkü onalr seni anlayamazken sen onların yapacagı hereseyi bilebilir/tahmin edebilir ve anlayamassın onlarsa bunu sana yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Eğer yanında sağlam bırakmayan arkadaşların varsa ve kendinden eminsen ezilmessin be kardeşim benimde görüşlerim var bunları burda söylemeyi sevmem hem siyasi hemde hayata bakış tarzı olarak ama bunları savunurum kimsede ezmedi beni HA BUNU BURDA hodri meydan diye söylemiyorum bende gidip kimseyi ezmem bu nedenle bende ezilmem ezdirmemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paticik kapsamında öyle tikiler de vardır muhtemelen. İnsanlar kendi eksik yanlarını hafifletmeye çalışmak için başkalarınınkini bulup eziyolar. Böylece egolarını tatmin ediyolar. Ben bu dünyadan sıkılınca müzikte, hikayelerimde, filmlerimde kendimi buluyorum. Ve şu dünyaya koca bi hareket çekiyorum içimden. Keşke daha güzel bi dünya olsaydı... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Keşke olsa ama yok o yüzden hayatımı yönlendirmeye çalışıyorum kendi felsefemle beni ezenede en ağırından cevabımı veririm ayrıca nickim bobmarley diye insanlar beni solcu komünist sanmasın :D ya aslında senle tanışsak iyi anlaşırız he :) msn varmı ağam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 MSN var mı yok mu Özel Mesajdan öğrenebilirsin. Mesajın üzerindeki zarf tuşuna basarak atabilirsin. Ayrıca Bobmarley'i görünce aklım hiç öyle şeyler gelmedi. Müziğe göre de politik tercihler hakkında yorum yapılmaz ki ya. Bunlar insanın her bişeyinden bi yorum çıkarıyolar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Neyse konuyu dağıtmadan son bişey söliyeyim bence fikirlerini savun asla vazgeçme Hiçbizaman tikicanlara cikslere özenme çok kızla çıkıp marka giyinmekle popüler adam olunmuyo Ben herkese efendiyim bana efendi olana herkes hayat tarzımı sevmeyebilir ama seven saygı duyar ben 34058340503485 kızla çıkan bi tip değilim istesemde o kadar yakışıklı olduğumu sanmıyorum ama ben sevdiğim insanlarla beraber olurum Ben kaliteli giyinirim giderim dieselde ayakkabı beendiysem alırım bostanlı pazarındada alırım Yani biraz anlatiyim dedim :) sende kendin gibi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ya zaten yakışıklı olduğun için çıkan kızla çıkma bile. Kişiliğine önem verecek, saygı duyacak önce. Kendim olmayı seviyorum, isteyen ezsin beni, naapalım. Mutlu olmak için bazı şeylere katlanmak gerekir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar