Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nefret edilen

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

yaa neden herkes benden nefret edio, ya da en azından bi kac kisi dısındakiler neden bana gıcık oluo? okulda herkesin taptıgı herkese yardım eden kız bile beni sevmedigini geldi yuzume soyledi. nedenmis??? pesimistmisim.
illa herkesin baktıgı gibi mi bakmam lazım hayata?
herkesin sevdigini neden ben de sevmek zorunda olayım?
bos bos konusanlara neden tepki gostermeden oturayım?
askın, duyguların ayaklar altına alındıgı bi yerde sap olmam neden insanların agzına konu oluo?
etrafımdakiler bnim icin tek bir guzel dusunce tasımazken ben neden onlara sevgi gosterilerinde bulunayım?
neden benden istendigi gibi rol yapayım?

neden farklı gorusleri olanlardan bole uzaklasıyorlar hala anlamıs degilim.. biri anlatabilirse sevinicem[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 24 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
rol yapmamak senin seçimin ve sonuçlarına katlanacaksın. Görüldüğü üzere mutsuz olmayı seçmişsin.

maalesef böyle
gerçekçi olmak, gerçketen ne düşündüğünü söylemek insanın kendisinden başka kimsenin hoşuan gitmiyor
ya sen kaçıyorsun onlardan ya onlar senden.

bana sorarsan; en iyisi insanın içinden geldiği gibi yaşaması ama yanında her zman bu şekilde yaşamayı seven birilerini bulabilirse yoksa sonrası zor olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de düşündüğümü söylerim, açık sözlüyümdür. Duyguların yalan olduğu konusunda da katılıyorum. İlla yalan bi aşk yaşayacaksam sap olmayı tercih ederim. Hayata ben de pessimist bakıyorum, bazen arkadaşlarımı bayıyorum bu şekilde ama gerçekten iyi arkadaş bulabilirsen onlar umursamıyor. Yani bu sistemin, bu bencil insanların varolduğu dünyaya nasıl pesimist bakmayayım. Ben olduğum gibi davranıyorum. Bu yüzden asla okuldapopüler çocuk olmadım. Zaman zaman ezildim bile. Şu anda da popüler çocuk değilim, allah da göstermesin zaten o günleri ben almayayım. Ama şu anda ezilmiyorum da tabi, arkadaşlarım var baya, onlar beni anlıyo mutluyum.

Başkalarının düşüncesi değil, kendim olmak beni mutlu ediyor. Varsın ezsinler beni yiyosa, kendi hayvanlıklarıdır, ben kendim olarak mutluyum. Sahte bi hayat yaşamaktan daha iyidir...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendim için kendim oluyorum. Bu dünyaya uyum sağlamayı istemiyorum çünkü kendim için yapacağım bişey değil bu. O daha fazla popüler olup, salakça tepkiler almamak için yapılır. Ben kendim için, kendim oluyorum.

Bu cümleler biraz saçma gözüküyo ama olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

nereye kadar saklayabiliriz ki icimizdekileri? bi yerde patlio insan sonucta. yani sanirm saklamam gerekio farkindaym. ama batio iste hersey bna. kiyafetlerine gore insan degerlendirenler fln bi de gelmis bu insanlar bnim dusuncemi elestirio. markadan baska bisi anlamayan bu tipler nasl bni elestirebilio?? her dogru bildigimizi soylememek lazim ama bi yerde de bunlara dur demek gerekmio mu? neden hep bir gruplasma var? markaya gore, muzige gore.. insan rahat ettigi sekilde yasayamio. okulda tommy giyiyorm ama rock metal dinliorm ve de pessimistim die de bi gruba ait olamiorm. bu is sacma gelio bana. bence kendimizi oldugumuz gibi yansitmaliyz. ben acikcasi mutsuz olmayi degil kendim olmayi sectim ama populer kultur mantarlari sayesinde kendimi surekli daha kotu hissediorm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senin küçük versiyonun olabilirim nuwanda :)

Ya işte bunlar hep böyle. Bu tikkyler falan. İnsanı kıyafetine göre yorumlayan insan önce gidip kendi insanlığını yorumlasın diyorum...

Rock ve metal dinleyeni satanist zannedip ezen zihniyet yok olsun.

Ayrımcılık toptan kalksın da neden insanların iyi olduğu, bencilliğin değil paylaşımcılığın yüceldiği mutlu bir dünya ütopya oluyor? İnsanlar bu kadar mı vahşi?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarin vahsi olmasiyla fln alakali diil bnce.. belki agir olcak ama sdc cahillikle alakali, ya da hep kolaya kacmak ile. ben alistim artik bole yasamaya insanlarin bana garip bakmasina. ama sizce kac kisi bole yasayabilir? bnce cok diil, ve kendilerini bulmaktansa isin kolayina kaciyo insanlar. bolece noluo tikkyler bilmemneler olusuo. giderek daha da kalabaliklasan bu gruplar da hicbisi bilmienlerin ilgisini cekio. sonuc? giderek daha da kalabaliklasan bu gruplarin yaninda farkli gorusleri olanlar daha da ezilio ve eziyet cekio, ve onlar da ici bos fikrleriyle cogunluk olmaya dvm ediyorlar.
gercekten tmamen bnim gibi dusunenlerin olmasi acaip mutlu etti bni.. iiki acmisim bole bi konu[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

nefret edilmek = güçtür... pesimist olmaksa bir ayrıcalıktır rol yapmamak anlaşılamamak (cünkü insanlar su günlerde o kadar cok maskenin ve rolun ardına saklanıolarki kendilerini tanımıolar) da güçtür.. cünkü onalr seni anlayamazken sen onların yapacagı hereseyi bilebilir/tahmin edebilir ve anlayamassın onlarsa bunu sana yapamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer yanında sağlam bırakmayan arkadaşların varsa ve kendinden eminsen ezilmessin be kardeşim benimde görüşlerim var bunları burda söylemeyi sevmem hem siyasi hemde hayata bakış tarzı olarak ama bunları savunurum kimsede ezmedi beni HA BUNU BURDA hodri meydan diye söylemiyorum bende gidip kimseyi ezmem bu nedenle bende ezilmem ezdirmemde
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik kapsamında öyle tikiler de vardır muhtemelen. İnsanlar kendi eksik yanlarını hafifletmeye çalışmak için başkalarınınkini bulup eziyolar. Böylece egolarını tatmin ediyolar. Ben bu dünyadan sıkılınca müzikte, hikayelerimde, filmlerimde kendimi buluyorum. Ve şu dünyaya koca bi hareket çekiyorum içimden. Keşke daha güzel bi dünya olsaydı... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

MSN var mı yok mu Özel Mesajdan öğrenebilirsin. Mesajın üzerindeki zarf tuşuna basarak atabilirsin. Ayrıca Bobmarley'i görünce aklım hiç öyle şeyler gelmedi. Müziğe göre de politik tercihler hakkında yorum yapılmaz ki ya. Bunlar insanın her bişeyinden bi yorum çıkarıyolar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse konuyu dağıtmadan son bişey söliyeyim bence fikirlerini savun asla vazgeçme
Hiçbizaman tikicanlara cikslere özenme çok kızla çıkıp marka giyinmekle popüler adam olunmuyo
Ben herkese efendiyim bana efendi olana herkes hayat tarzımı sevmeyebilir ama seven saygı duyar ben 34058340503485 kızla çıkan bi tip değilim istesemde o kadar yakışıklı olduğumu sanmıyorum ama ben sevdiğim insanlarla beraber olurum
Ben kaliteli giyinirim giderim dieselde ayakkabı beendiysem alırım bostanlı pazarındada alırım
Yani biraz anlatiyim dedim :) sende kendin gibi ol
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten yakışıklı olduğun için çıkan kızla çıkma bile. Kişiliğine önem verecek, saygı duyacak önce. Kendim olmayı seviyorum, isteyen ezsin beni, naapalım. Mutlu olmak için bazı şeylere katlanmak gerekir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...