realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Vampire the masquarade dünyası hakkında bilgi bulabileceğim türkçe bir site var mı?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1 bu 2 bu ayrıca bilmek istediklerini de sorarsan cevaplayan olur. saygılar&sevgiler[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 teşekkürler bu çok işime yarayacak..
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bir de [spo1=aha da bura]www.lostlibrary.org[/spo] var burda aradığın neredeyse herşey var hatta hikayelerin nasıl olabileceğine dair örnekler de var...
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 türkçe diil la bunnar![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaa acaba vampire kitaplarının türkçeleri nerden bulabilrim..? tabii öyle bişey varsa..
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Tabii var ama biz saklıyoruz. Sadece independentlerde var.
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 var ama vermem gibi bişey oldu bu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ama paylaşmak insanlığın göstergesi değilmidir kine...
Loras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Şaka gibi ![signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Humanityim hep düşüktü zaten.Çocukken de böyleydim ben.
eldebaren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 valla o kitapları orjinal bile bulmak zorken(böyle ciltli miltli)nerde kaldı türkçesi yalan olur bak söyliyim bizde bi tane orjinal var nıhahahaha kuşe kağıt falan süper nıhahahaha fotokopi diil öyle nıhahaha şaka yav yok bi numarası öyle siyah beyaz bi hede orjinal kitapta ben egomu parlatmaya uğraşıyom :D[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nosferatu lar ne kadar güzel di mi? :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar