BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Gecenin bir vakti ısrar ve inat çekemeyeceğim için resmimi koyuyorum kıldı yündü diye gelmeyin bana istenildiği gibi editlenebilinir (eşşeğin kulağına su kaçmadığı sürece) buyrunburadan bakının bulşuşmalardada artık "Babacum kimdi?" diye takılmaz direk gelirsiniz "Vay Babacum nasılsın?" diye oldumu yavrucum demekki benim de mumudan bi eksiğpim yok bu seferde "uzağa işeyemezsin abey." diyecek olursan onuda filme alırım hiç sorun değil esenle kalın[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 gece gece tipim kaymış ya[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bahse girerim uzaya işiyemessin babacum desem ne yaparsın :D resimler güzel çıkmış eger uykum olmasa üşenmiyip editlerdim ama chemical varkan bana düşmez :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 kasete kaydedip yayınlarım olimpiyat madalyamvar benim... üstelik rekor bende bu dalda yarışan tek yarışmacı olunca zor olmuyor[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eheheh yanlız ben uzaga demedim uzaYa dedim :D LOL[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 arkadaki itemler gözüme çarptı lol ildocum :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 babacum bunlarıda ben editliyim bari :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 viktor bende aynı şeyi diyicektim onlarıda çek :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 arkadaki mekan çalışma masam+kütüphanemden ufak bir kesit oluyor hem nolacak uzaya da işerimben hiç sorun değil uzay şu tombi çeresoz fln üreten zımbırtıysdıdemni neyse gidib onu da bulurum ben[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 üstelik çıplaklıkta da Emre Altuğ (nedense ezik şarkıcı Altuğ aklıma geldi) yanımda sıfır... zaten gıcıpğım ,topoşa gıygıycı Ayca'ya sulanıyor hibine... *!sıcagh çok sıcagh... sıcagh daha da sıcagh olcak...*[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 neyse vazgeçtim editlemek zor iş :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ya babacım uzun saç daha çok yakışıyo gibi sankim sana? iyi değiştirelim ölese :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 01 August 2003 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 kızarım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 evet bende resmimi koyuyorum bu topic e kimse görmesin diye evet şimdi resimlerim: umarım beğenmişsinizdir :)[hline]===> orc_lord Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu ne lan ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 resmim hala hala ne var yani biraz uçuk kaçık olabilir ama böyle ima etmemen gerekirdi lütfen ama aa bozuldum :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 korktum lan lol[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ödlek :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Harbi one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 scream5[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 evet yeni bir seri bu :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yeni bir resim :)[hline]===> orc_lord Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 akıl fikir versinler sana mahir 1 sen 2[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 mahir kadar para kazaniim mahir denmesine aldırmam bile... eh ama bir mahir kadar olmadık naber?[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar