Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 her yerde türklerin ayrıcalığı konuşuluyor ya şu yediğimiz sandvicin son lokması ile içtiğimiz içeceğin son yudumunu rastgetirmek gibi bi uğraş başka bi milletde yok heralde :D bide şey var tabi güzel bi alet görünce japınları kastedip adamlar da yapıyorr yaa lafı daha çok var tabi gerisi gelecektir heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Türksün dimi[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 evet türküm tabi ama başka milletin böle ayırıcı davranması uyuzuma gidiyor baksana kendi milletimiz bile burdan gitmek için sahte nikah yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sen de haklisin[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 milliyetçilik...konuşmaya başlasam konu bi sürü yere gider o yüzden susiyim.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Greeny, 25 Ekim 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Türksün dimi madem türksün göster ürksün (utanıyorum)[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o zaman sizde bi kaç türk özelliği yazın ama ne olur kırmızı ışıkda duran araba şöferlerimizin burnunu karıştırmasını anlatmayın iğrenç oluyorr :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mantar ne gerek gece gece ya :/[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yaa evet yakışmadı..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ortak özellikler şöyle oluyor, ben türküm diyorlar evet bu. bunun dışında genel geçer başka bişi de yok sanırım. ha pardon bi de iki burun deliğimiz var nerdeyse hepimizin.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 orası öyle bize öcü gibi bakıyorlar be ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Matrak_Sultan, 25 Ekim 2005 01:44 tarihinde demiş ki: şu yediğimiz sandvicin son lokması ile içtiğimiz içeceğin son yudumunu rastgetirmek gibi bombasın ya. bunamı dikkat ettin. :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya evet almanyadan kuzenlerim geldii onlar ikinci kolayı sölediler ben lokma ve yudumu aynı anda bitirdim kuzenler baya dalga yaptı ama alışkanlık ne yapalım sadece ben değilim heralde siz nasıl yapıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yüzyıllara dayanan çok şanlı ve köklü bir geçmişimiz var. Dünyanın nerdeyse her yerine yayılmış bir ırkız. Her ülkenin, her devletin isteyebilceği çok şanlı bir savaşımız var: Kurtuluş Savaşı BU ülke için dökülen yüzbinlerce şehit kanı var. Ölen insanlar var. Canını feda edenler var. Kendi dilimiz var. Mustafa Kemal Atatürk.. Türk zekası, herşeye çare bulur.. aklıma bşaka gelmiyo devam edin siz.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bide fenerbahçe :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kesinlikle geçmişi. geçirdiği dönemler. bu geçmiş kültüre oturdu dolayısıyla, davranışlarımızda ona göre.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi günde bakkala gidip şu bizim yapıştırıcıdan ver diyemedik neymiş japon yapıştırıcı bunu ilk okul bebesinin bir kitabından okumuştum japon larla türkleri ayıran özellikler diye bi kısımdan daha vardı büsürü ama aklıma gelmiyo bi buna cok gülmştüm bu aklıma geldi[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 En ba$ta T harfinin büyük yazımı. Sonrasında İngilizleri öbür milletlerden ne ayırıyorsa keza fransızları, bizi de o ayırıyor.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 şu topıc bıle turk mılletının dunyada bır tane oldugunu gosterıyor bence en onemlı ozellıgımız yenılmez denılen batı emperyalızmını anadolu kapıalrında set e carpan dalga gıbı parcalamamız ve koskoca buyuk brıtanya yı yanı gunesı batmıyan ımparatorlugu adasına hapsetmemızdır kagnının kamyonu çarık ın çizmeyi yendıgı ve butun dunyaya maznum mıleltlerın her zaman guclulerın elınde oyuncak olamıycagını ıspatlıyan ılk mıllettır o yzuden turkıye cok ozel bır ulke varolması batı emperyalızmının yenılebılırlıgının en buyuk ıspatı ama batı onun caresıne baktı tabıkı Mustafa Kemal ı tanıtmıyım turk bagımsızlık savasına ıse turk yunan savası adını vererek unutmayın kurtulus savası yunanlılarla degıl yenılmez denılen batı emperyalızmıyle yapıldı ve kazanan bız olduk[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abaza ve öküzlüğü[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zephyros, 25 Ekim 2005 03:34 tarihinde demiş ki: abaza ve öküzlüğü abaza olan kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 turk milleti [Bu mesaj Zephyros tarafından 25 Ekim 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Türk milletinin %75'ı diyelim biz ona.. Kadınlar bile abazanlaşmaya başladı...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o kadar kötülemeyelim ya kendimizi her milletde vardır abaza ve öküz bizim milletde biraz fazla ama bari bizler ve sonrakiler olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space lonely o resimdekide ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar