HisarBilgisayar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hisarbilgisayar acaba site hakkındaki düşünceleriniz neler? [Bu mesaj HisarBilgisayar tarafından 31 July 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Güzel valla. yannız hemen bişi dikkatimi çekti. Üzgünüz, sitemizin bu bölümü sadece kayıtlı kullanıcılar içindir. çok güzel dioda sadece kayıtlı kullanıcılar italic olmaması lazm okunmuo. onun yerine bu tip vurgulanması gereken şeylerin bold olması daha uygun. Bi de hangi hisar bu rumeli mi :D [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 31 July 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bencede Site çOK GüzeL. TebriQLer ba$aRıLarInızın Devamını DiLerim taKip ederim Oradan :D[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Renk Uyumu güzel[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 guzel bi site tebrikler :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Php-Nuke tabanlı bir site için normal denebilecek bir tasarım. Renk uyumu güzel ama Php-Nuke'un o klasik görünümünden uzaklaşarak birşeyler yapmayı düşünürseniz eminim hem daha yaratıcı hemde size özel gözükecektir. Ben pek fazla sevmiyorum bu şekilde çok köşeli ve çok tablolu tasarımları ama sanırım bu tür geniş içerikli siteler için bir zorunluluk. Sanırım size daha iyi bir örnek olarak horozz.net'i gösterebilirim.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 güzel olmuş[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Keşke php-nuke yada bunun gibi bir script kullanıp da bunu gizlemeye çalışanlardan olmasaydınız. Eğer bu tarz hareketler gelecekte de devam ederlerse, iyi niyetli kullanıcılar da bu tarz scriptleri para ile satın almak zorunda kalacak... Yazılımın haklarını, lisans la ilgili bilgileri tekrar eklerseniz ben ve bu işle uğraşan herkes sevinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bende 15 dakikadir koda bakiyorum, koddan bile silmisler adamlarin commentlerini. Keske asagida belirtseydiniz de, kendi tasariminiz oldugunu iddia etmeseydiniz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Eno, 01 August 2003 00:28 tarihinde demiş ki: Yazılımın haklarını, lisans la ilgili bilgileri tekrar eklerseniz ben ve bu işle uğraşan herkes sevinecektir. Evet ona dikkat etmemişim, kesinlikle katılıyorum.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 valla yorum yapamıycam çünki explorerda sorun var bende o yüzden bazı yerlere giremedim en önemliside download bölümüne giremedim o yüzden bişi diyemiycem[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar