dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yaklaşan Cumhuriyet Bayamı nedeni ile 1.sınıfta okuyan kardesime ogretmeni "Ataturk Albumu" isimli bir çalişma vermiş ki hepimizin zamanında yaptıgı bişeydir. Annem beni cagırdı karton almıs kırtasiyeden onu verdi otur yap dedi, once "ben yaparsam ne anlamı var" dedim, "o kadar odev vermiş buna zamanı yok kes yapiştir" işte dedi. ben de kartonu resimleri ve yapiştiriciyi aldım odama geldim, 1 saat ugrastım ve anneme goturdum, tabi kadın bastı cıglıgı "bu ne boyle 1.sınıf odevi yapiyorsun ortaokul değil git bastan yap" biraz basitleştirdim ama hala 1.sınıf yapimi olmadıgı belli albumu anneme verdim.ve annem "bu daha iyi"dedi şimdi madem ogretmen bunu biliyor ve buna goz yumuyor(ailelerin yapmasının) neden bu odevi veriyor?"acaba hangi velimizin elişi dersi 5?" madem amacı ogrencilere yapmak neden okulda 2ders ayırıp kendi yaptırmıyor?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 senin gene iyi bizimkilerin bir kez ödevimi yaptığını hatırlamıyorum. Kardeşimin çok yaptılar ama.(kıskançlık krizi :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herkes çocuğununkini yapacağı içi sistem kısır döngüye girmiş ve herkes ödevini geçte olsa yapmış oluyor ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ben hiç boyle düşünmemiştim oha falan oldum iyi mi rofl[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben bikeresinde 1. yada 2. siniftayken bi turkce odevini kendim yapcam die dedeme diretmistim bana tokat saplatmisti ardindan ablam beni savunmaya gecince dedem sinirden buyuk sehpayi param parca yapmisti.simdi dusununce dedemin orc olduguna inanasim gelio :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar