Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Fresh serverda yeni karakter açmak ıstıyorum. Bugune kadar hep melee class ve range class sectım hic caster secmedim (hunter,pally,rogue,warrior) Casterlara bakınca da mage-priest-warlock arasından priesti eledim çünkü heal yapmayı pek sevmıyorum (halısaha macında kaleci oynamak gibi sıkıcı birşey) Mage veya Lock arasında kararsızım. Bi yanda mage'in sheepi, conjuresi ve instancelerin 3. en çok aranan adamı (pri ve warri den sonra) olması yüzünden mage ağırlık veriyorum. Diğer yanda da lock 'un cok enteresan ve bana zevklı gozuken buyulerı var. Ornek karsındakının hpsini alıp kendine vermek. 40 lock 40elite ogreyi dmg almadan nerdeyse yiyor. Manası bitince de petinden mana cekıyor boylece rest 'e gerek kalmıyor falan. Ayrıca bazı kısıler konusuyor lock mageden ve hunterdan cok daha fazla dmg vuruyor diye, bunun dogrulugu varmı ? şimdiden tesekkurler yorumlar için..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 WArlock mageden daha zor bulunuyor açıkcası bence lock açarsan yer bulma sıkıntın olmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Valla warlock'da cok şekil bi class ikisini de deneyebilirim :) Bu arada benim gibi fresh serverda yeni karakter açmak isteyen varmı ? Varsa beraber takılalım yalnızlık tak etti :)[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 warlock mage e göre cok daha zevkli oynarken insan kendini kaptırıyor bir kere epik binege kadar para derdi yok binek beles drain soul shadow burn drain life pet summon etme adam summon etme doom guard indirme falan insan oynarken kendini kaptırıyor ayrıca setleri sahane görünüyor mage de güçlü ama warlock daha eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 mage'den beleşini zor bulursunuz. *conjuring water* *conjuring food* ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 End gamede magelerin cogu water specced oluyor zaten. Ole Instancelarin da aranilan adamlari pek olmuyorlar.4 tane mage olduktan sonra mage yerine lock almak cok daha mantikli down time i olmuyor cunki. Life tap spamlayip priesttan heal alarak DMG meter da basha oturuyorlar.Arkasindan roglar ve warriorlar geliyor. Arkasindan hunterlar.. Ilk 10 da 1 tane belki denk gelirse 1 mage oluyor.. gerci son zamanlarda artik water spec e de pek gerek kalmamaya bashladi. Genelde sadece bosslarda rest icin duruldugu icin. Ps : Kalecilik en zevklisidir Hali saha macinda. Deli olmak lazim tabi birde.. Hicbir akilli kendini yerden yere atmaz..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 magein pvpsi kadar zevklisi zor bulunur ama onuda ekliyim sadece instance yönünden bakmışınız olaya . PS: + Warlockun grindi çok kötüdür mana sıkıntısı çekmezsiniz çoğu zaman hatta affllictionsanız direk dark pactle mana sıkınıtınız kalmaz ama adamları yavaş kesersiniz özellikle 40dan sonra aman petden agroyu almıyım fazla zarar vermiyim diye uğraşırsınız . Her pvp olayına girmeden önce yarım saat gider mob keser soul stone toplarsınız . Topladıgınız soulstonelar çantada kaybolur , görünmez ama bir bakarsınız soulstone isteyen büyü yapabiliyorsunuz falan . Çok ciddi bugları olan bir class çok az kişi seçtiği içinde hep en az ilgiyi gören bir classdır warlock. Ben 52 warlocku yeter be böyle grind olmaz olsun , pvp için mob farmlamak istemiyorum artık diyerek bırakmıştım . Demek isteiğim kağıt üserinde karaktere karar verme level 20ye kadar ikisylede oyna hangisi sana daha çok hitap ederse onla devam et .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 25 Ekim 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar