Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

canım kardeşim

Famy

Öne çıkan mesajlar

said:
Half_Cow, 24 Ekim 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
Famy'ye sordum. Bana bir tanıdığımmış gibi geldi de (kuzenim galiba) emin olamadım ama.

eet sen kımsın tahmın ettığım kışıysen ozelden mesaj at
=))))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yuh be kızım insan haber verir yaw. Şu doğum günü mesajı olmasa hiç şüphelenmeyecem. Neden haber vermiyon? 1 ay olmuş geleli haberimiz yok. Hem ne bu post sayısı 1 ayda he! Git yat uyu bakem sen :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 24 Ekim 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
ahahah
anında senaryo kurucam yoksa rahat edemem...

siz şimdi birbirinizin kuzen olduğundan habersiz birbirinizden hoşlansanız, sevgili olsanız, reelde görüşmeye karar verip görüşseniz nolcaktı bakim?

o_O :lol:

Yanlışın var böyle bişey olmaz. Doğrusu beni tanısan böle bişey olmaz (akrabalığı da geç :D )[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Saplık nedir, ne değildir?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olm napcan kızlan hoşlancan buluşcan falan filan. Zor aga biraz kasmaya değmez.Daha doğrusu sap halime mutluyum ben :D . Bi de netten bulacan ohoooo... Sen benden çok şey bekliyon.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Saplık nedir, ne değildir?

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 24 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...