Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ucundan baş verdi, simit yerken kotanjant kıvrandım yerlerde. Bir şey yerken azıtıyor, aynada baktım diş etinin arasından yükseliyor. Şimdi, fazladan diş bu yani, çöpe atmamak lazım, gidip çektirmek için erken gibi çünkü zar zor gözüküyor. Tecrübelerinizi anlatıp "Ölücek gibi oldum, ühüh" diyebilirsiniz. Zira çok insanla dalga geçtim öyle ^^.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ÖMne bak :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Avrupa'da çoğunlukla çekerler o dişi ve çektir derim.. Birincisi hiç bir işlevi yokmuş. Ve dişleri zamanla kaydıryomuş ve biçimlerini bozuyormuş.. Ben 2 tanesini çektirdim 1 tanesi daha çıktı onuda çektircem yakında.. Dişlerinin düzenini bozulmasını istemiyosan çektir..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu 20 yaş disi herkesde cıkıyormu?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hayır, çıkmayabiliyor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zaten 20 yaşında çok az kişide gördüm çıktığını genelde 21-22 de başlıyor.. En sonuncusu 24-25-26 da çıkıyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Daha 20 olmadım ben zaten, 20 yaş dişi ne alaka diye düşünüyordum dün gece salata yerken, bi baktım diş etinin arasından bir diş heybetli heybetli duruyor böyle, ne lan bu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben şimdiye kadar 3 tane çektirdim. bi tane daha var. benimkiler etin içinden çıkmadı. yan dönüp diğer dişlerin köküne abanıyodu. ara sıra kestirip aldırıyorum. olay yerine bi dikiş atıyolar o kadar. ha bi de kafan balon oluyo. ama iyi bi yanı var. çektirdiğim dişlerimi topladım. başta kanlı oluyolar ama az bi miktar çamaşır suyunun içine atınca beeembeyaz oluyo pırıl pırıl. saklıyorum ben hepsini çektirince damağımdan çektirdiğim fazla dişle birlikte gümüş kaplatıp kolye yaptıracam. formasyon şöyle: 2 tane azı dişi, ortaya damaktan çıkan kurt dişi, sola da 2 azı dişi. oh abi süper olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 modern insanın 32 değil 28 dişli olduğundan bahsetmişti bi dişçi.o 4 diş fazlalık. diğer dişlerinin yamulmasına veya çeneyle kaynaşıp çok önemli sorunlara yol açabilir. ağzında hasarlı bi diş varsa ona baskı yapıp feci derecede ağrıtabilirde. sorun çıkarıyosa bi dişçiye görünmen iyi olur. bide bunların adı yalan kardeşim benim 17 yaşındayken hepsi çıkmıştı vesorunsuz çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Abi naptın sen ya :):D[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende dün gece farkettim, dün gece mısır gevregi tüketirken birden "noluyoz lan?" dedim. 20 yaş dişiymiş sanırım... daha tam olarak görünmüyor ama dilimle hissediyorum. ÇOK PİS :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 elesso nun dediği gibi (son cümle hariç :P) hem ağrı yapıyor bayağı hemde dişlerini kaydırıyor.. geç kalmayın.. hatta bi diş doktoruna git çok büyük ihtimalle yanlardan aldıralım :) dicektir.. alalım dicektir yani..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dişinizi bırakmayın adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Alexi, gidip baktır. Muhtemelen bir süre yükselip alçalıp arada şişecektir, benimkiler 17sinde rahatsızlık vermeye başlamışlardı, 22 yaşına geldim çıktılar en sonunda tamamen. Muhtemel benimkilerin de çekilmesi gerekecek çünkü diğer dişlere aşırı baskı yapıyorlar. Bunların bir riski de çok hızlı çürümeleri. Dişetinin içinde bile çürüyüp abuk subuk şeylere yol açabilir. Ben olsam sıkıntım çoksa bir gider görünürüm. Ayrıca çektirmek o kadar problem olmasa gerek. Benim çenem küçük dişlerim büyük diye zamanında tel takacakken dört tane sapasağlam dişimi yer kazanmak için çektiler. İnanılmazdı yani, kolye yapmak için saklıyorum hala.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 off çok kötü bişi varya sabır sabır yani ben 2 3 gün boyunca çorba felan içmiştim çenemi oynatamayacak dereceye gelmiştim çok pis bişey yani acıdan kıvranacaksın böyle ne güzel[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bendede 2 tane var doktor dursun diyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 20 yaş dişi kadar doğal bişey yoktur, atlatırsın, geçer =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tertemiz, mis gibi, sorunsuz çıktı dişlerim, hiç acı ağrı olmadı. Ama gel gör ki diğer dişleri itip ağız yapımı bozuyordu, hatta sürekli yanağımı ısırıp yara eder hale gelmiştim. En sonunda çektirmek zorunda kaldım. Öyle ya da böyle bu dişler çok gereksiz, çekilmeleri şart. Zaten insanların evrim sürecinde (bilmiyorum, evrime inananlar var mı yok mu, sorunlu bir teori) artık bu dişlere ihtiyacı olmadığı, zamanla körleşip hepten yokolacağı söyleniyor. Artık atalarımız gibi çiğ etle beslenmediğimize göre, 28'den fazla dişe ihtiyacımız olmadığı gerçek. En kısa zamanda çektirip kurtulmanı öneririm.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence iyice çıkana kadar bekle ondan sonra arı yaparsa halla cektir bende de arı yapmıştı cıkarken ama cıktıktan sonra arımadı dişçiye gittim muayene için 32 yerine 33 tane diş saydı galiba bitane daha yolda... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 diş agrısı hiç çekilmez direk sinirlere oynuolar serefsizler...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 20 yaş dişim ben 19 ken cıktıydı çektirmedimde hiçbi sorunda yok dişlerin düzeninde yapısında valla[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benimde çıktı bea tam da 20 yaşındayız yanağıma batıyor resmen :) Özellikle yemek yerken. Diş doktoruna gitmek lazım en kısa zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla dişlerinin arasında fazla boşluk yoksa çektirmek zorunda kalabilirsin, genelde olan boşluk sorunu 20 yaş dişlerinde. Onun dışında bazen diş etine kancaşeklinde takılmış olabiliyor, ozaman ameliyat daha zorlu oluyor falan filan. Bir de bir kaç gün patates gibi dolaşıyorsun. Benim geçen sene (18imdeyken) çıktılar ama çenemde yer olduğu için sorun yok sanırım heh :) [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben ağzımı kapandığımda sadece 3 çift dişim birbirine değiyor, siz hala konuşuyorsunuz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O_o lol[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar