cemgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hatta aradaki fiyat farkına değer mi? w800 kapalıyken mp3 çalıyor ve playlist hazırlama özelliği var, çok daha detaylı yani. k750i de mp3 çalıyor, ama sadece açıkken. Telefon açılmaması gereken yerde arama engelleme servisini kullanabilirsiniz. w800 aksesuarları k750i ye uyumlu. Ama w800ün kutusundan daha başarılı aksesuarlar çıkıyor. Örneğin küçük jaklı normal kulaklık takılabiliyor. (ama bu aparat ayrı da satılıyor) k750de yeni kampanyasında harici flaş veriyorlar farklı olarak. Mikrofonlu kulaklıkları var. w800 yanında gelen Memory cardı 512mb. K750i 64mb. Dahili hafızaları ise aynı gibi 2mb fark var. w800 menüsü k750i ile aynı ama mp3 çalıcıları değişik. İkisi de 4gb ya kadar kartları destekliyor.(ama daha Türkiye'ye gelmedi. ceBit te gördüm. Bu kartlar psp'ye de uyumlu) Temaları farklı ama birbirlerine uyumlu. Yüklerseniz çalıştırıyor ikisi de. İşletim sistemleri sanırım aynı ama hız farkı var mı telefonlar arasında bilmiyorum. Kamera ve foto yetenekleri aynı. w800 içinde göksel, manga, gripin, ümit sayın mp3leri yle geliyor. Bence w800ün sırtı k750i e göre daha çirkin. ne biliim ben beğenmedim tipini. (belki benim k750im var ondandır)[signature][hline]"I got it, I got it I..." [Bu mesaj cemgu tarafından 20 Ekim 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 w800'de müzik kalitesini arttıran megabass özelliği var... herhalde walkman yapan o dur...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o megabass k750i de de var.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 K750i için tema,oyun felan indirdiğin bir yer varmı peki?Ben beceremedimde henüz[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 www.zedge.no var sonra oyunlar içinse ben limewire kullanıyorum. edit: hepsi ücretsiz bu arada.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 22 Ekim 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: kfg, 20 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki: w800'de müzik kalitesini arttıran megabass özelliği var... herhalde walkman yapan o dur...:) +1[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: DiadanLocke, 21 Ekim 2005 21:41 tarihinde demiş ki: o megabass k750i de de var. hayır yok. ayrıca w800i'de verdikleri kulaklık cok guzel iPoda takıyorum ben onu okadar kaliteli ses veriyoki bide hayvan gibi veriyo duymuyosun etraftakileri dfg[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nasıl yok ya var megabass.d750i'de de var hatta.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar