erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar birşey sölicem pet page olmak bence saçmalık.Benim hacklenmeden önce lvl 45 pet mageim vardı malesyaya geçtim hackleni,nce şu an lvl 34 paperım var ve 45ten güçlü bence pet olmak anlamsız.sizin düşüncelerinizi bekliorum[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yine mi ya[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 paper mage in kullanılma nedeni petten daha sert vurması,ama pet mage e göre paper ın ac si çok az,yani bi spike 1000i geçik çakarsa hiç şaşırma bana sorarsan bence en kralı 65 lvl pet mage falan olur ,full complete set +7 ,elinede bir elixir +8 light,cızzt cızzttt... :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İkisininde ayrı özellikleri var biri daha cok attack vuruyo digerinin defansı birazdaha fazla oldugundan daha az attack yiyiyo mesela[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi bi arama yapın bak 10 sayfa konu çıkıyo paper mage pet mage ile ilgili[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yaf biliorum bende bi süredir foruma üyeyimde yinede şöle bi söliim dedim yoksa farkını bende biliom birinde ac birinde attack var ama bende paper daha mantıklı[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4Rt4NY4N Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 paper en iyisidir ama iron belt+ iron necklace gibi itemlar şart o zman çok sağlam olur np baya kolay kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 pet oluncada o kastıklarını kaybetmessin said: çaktırmayın bencede paper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aynı lvlda iki mage kapışsa paper olan pet olanı yener bence[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar