Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

irem hayalet sevgilim cep telefonlarımızda,lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanald'de alt yazı gecti simdi ghayalet yazıp bilmem kaça yollayınca iremden hayalet sevgilim şarkısı cebinize gelsin diye, o kadar dalga gectik falan kız meshur oldu,heh komik[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
hakkaten dune kadar kimsenin tanimadigi kisi icin telefon melodileri yapıldı internet siteleri yapılıyor ooohhoooo bunun aciklamasi yapılmıs zaten bi ustte...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
@Laraken
asdasadsaaa

nası sızlıyordur adamın kemikleri, cık cıkcık[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
said:
Joe, 23 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
Öldür? kim ölmüş ya yalan o seni yemişler
Edit:Kendi söyledi

kazaya sebebiyet vermiş ya hatun.yiyen yok beni.[signature][hline]Aslında..
Mesaj tarihi:
metalci fln geçiniyorum ama bilmeden konuşmamak için dinledim. o kız ezik lem :D bide abim rock verisyon fln diye aynı şarkının az cıstaklısını fln çekmiş sinir oldum. misilleme olarak opeth çekmeteyim :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Mesaj tarihi:
666'ya mi yolluyoruz lol ?
cehenneme kadar yolunuz var manâsinda =P[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..
Mesaj tarihi:
2868'e boş mesaj atın alın melodiyi ben çok sevdim

p.s: ne olduğunu anlayınca küfretmeyin hayırlı bi iş yaptınız çünkü, onlar kurtuluş savaşında kollarında altınlara kadar bize göndermiş insanlar,,, lütfen[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Mesaj tarihi:
bugün ilk defa dinledim
NE EZİYET BİR SES BU İMDAT![signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Mesaj tarihi:
logosu da cıkar hatunun yakında casper la[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Mesaj tarihi:
tiskinç...
harbiden tiksinç. Dalga geçmiyorum. Eğer bu sanat gibi bişeyse kusarım ben böyle sanatın içine.
Böyle abuduruk zuptirik salak tipler çıktıkça biz daha çok uğraşırız bu piyasada iş yapıcaz diye.

Millet senelerce uğraşır bi yerlere gelmek için, böyle abuk subuk, ne idüü belli olmayan birisi çıkar 1 gecede meşhur olur...

Böyle piyasayı Allah kahretsin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

[Bu mesaj Lonely tarafından 24 Ekim 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama 1 geceliklerin yukselişi gibi inişi de cabuk olur allaha sükür, popstarlar falan kaç tanesi adam gibi ortada? turkiye burasi, insanların işi gucu yok sonucta illa birilerini meşur edicekler, illa birilerine haketmedikleri sohreti yaşatacaklar. diger taraftan düşünürsek bu durum sohret olan için de kotu o kızı 1 yıl bilemedin 2 yıl sonra kim bilcek? dinlicek yada(hoş suan dinleyeni var mıdır bilmiyorum da) nasıl kotu hissedecek kendini, biranda herşeyken hiç olucak vs.. aman cok karısık bi konu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
yok o kadar karısık değil. bu kızın ünü 1-2 yıl falan da sürmez max 6 ay sonra yok olur gider. popstar gibi olmak daha kötü. ne ümitler vaadediyolar insanlara sonra ancak baskalarının sarkılarını cover'layarak bi yerlere gelmeye calısıyolar işte. hey gidi bayhan meshur oldum diye burnunu falan yaptırmıstı =). şimdi hatırlayan var mı bayhanı?

iremin şarkısını da arada dinleriz izte hüzünlenince fena olmaz o telefon kaydı dediklerinde sesi fazla belli olmadıgı için kulak tırmalamıyo (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth |
| Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama |
Mesaj tarihi:
Zamanında Bayhan çok tutulurdu, unutuldu harbiden..

NEZ de vardı, artık o da yok..

"O şimdi asker" şarkısını söyleyen "civelek(!)" kadın da unutuldu..

Buna birsürü örnek sayabiliriz..[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D
  • Yeni Oluştur...