dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kanald'de alt yazı gecti simdi ghayalet yazıp bilmem kaça yollayınca iremden hayalet sevgilim şarkısı cebinize gelsin diye, o kadar dalga gectik falan kız meshur oldu,heh komik[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hehe:D türkiye..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Zuha :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
Theo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hakkaten dune kadar kimsenin tanimadigi kisi icin telefon melodileri yapıldı internet siteleri yapılıyor ooohhoooo bunun aciklamasi yapılmıs zaten bi ustte...[signature][hline]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nihohoho[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ulan adamı öldür bi de sırtından para kazan.yihuu[signature][hline]Aslında..
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Öldür? kim ölmüş ya yalan o seni yemişler Edit:Kendi söyledi[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 23 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 @Laraken asdasadsaaa nası sızlıyordur adamın kemikleri, cık cıkcık[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Joe, 23 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Öldür? kim ölmüş ya yalan o seni yemişler Edit:Kendi söyledi kazaya sebebiyet vermiş ya hatun.yiyen yok beni.[signature][hline]Aslında..
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 popülizm azizim. popülerlik nerde para ordadır hesabı.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 metalci fln geçiniyorum ama bilmeden konuşmamak için dinledim. o kız ezik lem :D bide abim rock verisyon fln diye aynı şarkının az cıstaklısını fln çekmiş sinir oldum. misilleme olarak opeth çekmeteyim :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 halen dinnemedim sarkiyi pekte kaybim yok gbüme gelior :) (ulan hayalet sevgilim diye bi sarki ismimi olur? daha romantrink bisiler dusunemedinmi.. yok hayalet gemi auha)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 666'ya mi yolluyoruz lol ? cehenneme kadar yolunuz var manâsinda =P[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 vaniLLe lol..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 2868'e boş mesaj atın alın melodiyi ben çok sevdim p.s: ne olduğunu anlayınca küfretmeyin hayırlı bi iş yaptınız çünkü, onlar kurtuluş savaşında kollarında altınlara kadar bize göndermiş insanlar,,, lütfen[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 internet sen nelere kadirsin[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bugün ilk defa dinledim NE EZİYET BİR SES BU İMDAT![signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 logosu da cıkar hatunun yakında casper la[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pakistan'daki depremzedelere yardım için kaça yolluyoruz bi kere de onu göstersinler altyazıda bea[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama |
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tiskinç... harbiden tiksinç. Dalga geçmiyorum. Eğer bu sanat gibi bişeyse kusarım ben böyle sanatın içine. Böyle abuduruk zuptirik salak tipler çıktıkça biz daha çok uğraşırız bu piyasada iş yapıcaz diye. Millet senelerce uğraşır bi yerlere gelmek için, böyle abuk subuk, ne idüü belli olmayan birisi çıkar 1 gecede meşhur olur... Böyle piyasayı Allah kahretsin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 24 Ekim 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İyi de onu meşhur yapanın biziz sonuçta. Kız gayet güzel bir şekilde amacına ulaştı. Televizyon kanalları da da bu kadar gündemde olan bi şarkıdan para kazanma yolundalar. Bu işler böyle napalım. Ben hala depremzede olayındayım ya ne yazıp kaca yolluyoruz bilen varsa söylesin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama |
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ama 1 geceliklerin yukselişi gibi inişi de cabuk olur allaha sükür, popstarlar falan kaç tanesi adam gibi ortada? turkiye burasi, insanların işi gucu yok sonucta illa birilerini meşur edicekler, illa birilerine haketmedikleri sohreti yaşatacaklar. diger taraftan düşünürsek bu durum sohret olan için de kotu o kızı 1 yıl bilemedin 2 yıl sonra kim bilcek? dinlicek yada(hoş suan dinleyeni var mıdır bilmiyorum da) nasıl kotu hissedecek kendini, biranda herşeyken hiç olucak vs.. aman cok karısık bi konu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok o kadar karısık değil. bu kızın ünü 1-2 yıl falan da sürmez max 6 ay sonra yok olur gider. popstar gibi olmak daha kötü. ne ümitler vaadediyolar insanlara sonra ancak baskalarının sarkılarını cover'layarak bi yerlere gelmeye calısıyolar işte. hey gidi bayhan meshur oldum diye burnunu falan yaptırmıstı =). şimdi hatırlayan var mı bayhanı? iremin şarkısını da arada dinleriz izte hüzünlenince fena olmaz o telefon kaydı dediklerinde sesi fazla belli olmadıgı için kulak tırmalamıyo (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama |
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Zamanında Bayhan çok tutulurdu, unutuldu harbiden.. NEZ de vardı, artık o da yok.. "O şimdi asker" şarkısını söyleyen "civelek(!)" kadın da unutuldu.. Buna birsürü örnek sayabiliriz..[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D
Öne çıkan mesajlar