Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlıyorum cekırgelık yapıcak sensei arıyorum:P

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

lanet oyunu aldım bugun baslıycamda wow la ılgılı bılgı kıt ne yapıyım sımdı hangı realm ı tavsıye edersınız ne ırk/class acam nasıl zevk alırım ve en onemlısı bole bana hocalık yapacak benı yanına alcıak adam arıyorum eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

sen "The Maelstorm'a Çağrı" adli basligi oku ve orda basla bence, hem hepimiy sana yardim ederiz, hemde tamami turklerden olustugu icin daha rahat adapte olursun.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

beni kesmeyın plzzzzz

lol ya

kımı ınsanların ısı gucu yok bu kadar ezık olabılıyorlar ıste uo da verdı bı donem ben level 42 meyc ım gelır keserım senı dıe dolasan tıpler (kı uo da elvel olayı yok herkesın bıldıgı gıbın)

benım anlamadıgım oglancı osmanlıalrın wow ıle ne alakası var sanırım su hayranalrımda bırazy kuyruk acısı olmuş ahah[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...