Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lanet oyunu aldım bugun baslıycamda wow la ılgılı bılgı kıt ne yapıyım sımdı hangı realm ı tavsıye edersınız ne ırk/class acam nasıl zevk alırım ve en onemlısı bole bana hocalık yapacak benı yanına alcıak adam arıyorum eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 classlar hakkında kım ne dese boş.Rastgele aç bişiler sonra 15-20 olduktan sonra karar verirsin Oyun zaten kendını öğretmede çok başarılı[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ırk class senin nasıl oynamaktan hoslandıgına baglı ben orc shamanla basladım hasta oldum cok sahaneydi ama sana kalmıs yalnız yeni acılan serverlarda basla orda forumda bir yerde yazıyor adları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sen "The Maelstorm'a Çağrı" adli basligi oku ve orda basla bence, hem hepimiy sana yardim ederiz, hemde tamami turklerden olustugu icin daha rahat adapte olursun.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Magtheridon`da BL`da falan acma karakterini. Mazallah tarih forumlarindan senin hayranlarin tanirlar, AOE ile ilgili atttigin son posttaki son resime donersin sonra..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 beni kesmeyın plzzzzz lol ya kımı ınsanların ısı gucu yok bu kadar ezık olabılıyorlar ıste uo da verdı bı donem ben level 42 meyc ım gelır keserım senı dıe dolasan tıpler (kı uo da elvel olayı yok herkesın bıldıgı gıbın) benım anlamadıgım oglancı osmanlıalrın wow ıle ne alakası var sanırım su hayranalrımda bırazy kuyruk acısı olmuş ahah[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar