oktayca Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar level 20 den sonra level yok 1 kez atladım sadece skill point veriyor level atlanmıyo, 20 den sonra level atlamak için gerekli XP puanı sabitmi (level atlamakı yanlış anlamayın yani sadece skill almak olayı 20 den sonra level yok) yoksa oda her atladığın level gibi artıyormu?[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cok dikkat etmedim ama sabit sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cora Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yanlış hatırlamıyorsam her lvl başına 400 veya 600 exp artıyo galiba benim W/Mo nun atlamsın için 30k felan lazımdı en son, artıyor yani giderek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok sabit yaws onu düşürdülerde hatta. 20.000'miydi neydi 15.000 yaptılar[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar