havok Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Afedersiniz ama siz bu kadar kumutu nereden buluyorsunuz bunu script yazanlara söylüyom yaw o kadar deişik komut varki acaba bir sitedenmi buluyonuz anlamadım acaba hangi siteden bulduğunuzu anlatırmısınız acaba!!!
misogynist Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Script okumayı öğrendiğinde hepsi oluyor..
havok Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ama arkadaşlar ben script okumayı azıcık biliyom ama yani güzel scriptler kapsamlıları yazamıyom onun için soruyrum ya size bildiginiz varsa veya yardım edebilecek varsa lütfen sevinirim!!!
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben script olayına merak sardıgımda, hiç script yazmadan iki gün okumustum sadece.. siz de bence ilk önce bi okuyup anlayın iyice, yüzlerce sayfa var anlatan..
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 benim ogrenmeme en buyuk katki, sphereserver & scriptsharing & dbsource olmu$tu, gordugum butun scp'leri tek tek indirip, satir satir tekrar tekrar ayni scp'leri aklimda tutup ba$ka not defterine yazmaya cali$iyordum :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Jayz, 31 July 2003 12:18 tarihinde demiş ki: benim ogrenmeme en buyuk katki, sphereserver & scriptsharing & dbsource olmu$tu, gordugum butun scp'leri tek tek indirip, satir satir tekrar tekrar ayni scp'leri aklimda tutup ba$ka not defterine yazmaya cali$iyordum :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Jayz a katılıyorum elinden geldiğince çalışınca oluyor. bende paticik teki scriptlerin neredeyse hepsini indirdim inceliyorum uğraşıyorum kendi kendime server kuruyorum bayada güzel oluyor sadece biraz uğraşsan scriptler hakkında çok da zor deil gerçi bende tam olarak script yazamıyorum istediğimi felan ama yinede küçük küçük yapmaya başladım inşallah paticik ve kullanıcıları sayesinde dahada büyüteceğim. herkesin öğrenmesi için çok rahat bir ortam.
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 2-3 gün script oku hangi komutun ne işe yaradığını eventları templeteleri fln öğren sonra yavas yavas güzel scriptler yazmaya baslarsın. gidip scripting guide fln okuyarak öğrenilmez bence[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything "
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 valla ben bu işe scp. editleyerek başladım editleye editleye kendim yazmayı öörendim zaten zor bişe deil işin kaba kısmını en fazla 1ayda öörenebilirsin daha sonrasıda biraz çalışma ingilizce ve matematiğe kalıyo :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
havok Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 paeki arkadaşlar o kadar atıyorum flagler var ne bileyim hangi komutun nerde kullanılıcagını bulmak acayip zor bu iş 1 ayda ögrenilmez yapmayın!!!
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 gremlin ema senin imzayı görmesin yersin terligi valla :)[hline]chaban (01/08/2003 00:20) YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Bu mesaj Phlox tarafından 01 August 2003 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 kendin kafadan uydur mesela ben rasgele salliyodum Mantik yuruterek tabiki bak bunlarin hepsini ben yazdim ama hiç zor bişe değil aşırı kolay bunlar (çalmayin lem :p çalın çalın beleş) [ITEMDEF i_ring_mage] DEFNAME=0108a NAME=Ring Of Mage ID=i_ring_gold Type=t_jewelry VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR= MORE=500 ON=@EQUIP SRC.MAGERY= (+10.0) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Artti RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.MAGERY= (-(10.0)) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Azaldi RETURN 0 [ITEMDEF i_ring_tactics] DEFNAME=0108a NAME=Ring Of Tactics ID=i_ring_gold Type=t_jewelry VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR= MORE=500 ON=@EQUIP SRC.Tactics= (+10.0) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Artti RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.Tactics= (-(10.0)) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Azaldi RETURN 0 [ITEMDEF i_ring_dex] DEFNAME=0108a NAME=Ring Of Speed ID=i_ring_gold Type=t_jewelry VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR= MORE=500 ON=@EQUIP SRC.dex= (+10) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Artti RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.dex= (-(10)) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Azaldi RETURN 0 [ITEMDEF i_ring_int] DEFNAME=0108a NAME=Ring Of Wisdom ID=i_ring_gold Type=t_jewelry VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR= MORE=500 ON=@EQUIP SRC.int= (+10) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Artti RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.int= (-(10)) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Azaldi RETURN 0 [ITEMDEF i_ring_str] DEFNAME=0108a NAME=Ring Of Strength ID=i_ring_gold Type=t_jewelry VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR= MORE=500 ON=@EQUIP SRC.str= (+10) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Artti RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.str= (-(10)) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Azaldi RETURN 0 [ITEMDEF i_ring_poison] DEFNAME=0108a NAME=Ring Of Poison ID=i_ring_gold Type=t_jewelry VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR= MORE=500 ON=@EQUIP SRC.Poisoning= (+05.0) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Artti RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.Poisoning= (-(05.0)) SRC.SYSMESSAGE Kudretiniz Azaldi RETURN 0 yada src.sysmessage yerine src.message *Niye Taktin Ulen Yuzugu* yazarsan Kafanda cikar yazi anlican fazla kasış bişe yok sadece factionlar sakat bi de bi kaç. şey[hline]
Öne çıkan mesajlar