Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moraliniz bozulsun istemiyorsanız bakmayın-3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
takmıyorum artık herkes elinde somunda bu oyunun bir açığını kullanıyor :) boşver o yüzden bok ettik biz ettik onlar yaptı bizde yapalim die dupe yapamiyorum ama uyurken exp kasabiliyorum :)[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares
/HotPower 5x Xigenon
/xxxxxx 4x Cypher
Mesaj tarihi:
baktım moralim bozuldu :D olm sallayın ya oynayın eğlenin kapatın hırs yapmayın[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Mesaj tarihi:
cypherdaki priest 45 oluo :D sabaha 48 olur herhalde ilk gün asdfg :P polonyalılar sağolsun[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares
/HotPower 5x Xigenon
/xxxxxx 4x Cypher
Mesaj tarihi:
ayarladım herşeyi tüm user işlemlerini de sonlardırdım lag bile olmuo o zmn savasdada olmuo :D[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares
/HotPower 5x Xigenon
/xxxxxx 4x Cypher
Mesaj tarihi:
Bunların hatta daha fazlasının +5 leri cypher da var yalan değil maradonda çok dolaşanlar iyi bilir hatta 2 tane +8 warior shell aldım toplam 15 gb a düşünün[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR
Mesaj tarihi:
Yeni patchde fon siyahlaştı.
Edit:
O resimler fotoşop değil ama senin resmindekiler bariz dupe.
Saygılar.

[Bu mesaj Buzi tarafından 24 Ekim 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rica ederim Devil,her zaman.
Bende resim senin zannedip içimden hafif küfür etmiştim :D heh.

@Bloody evet aynen öyle.1Bloody oluyor 2Bloody =)

[Bu mesaj Buzi tarafından 24 Ekim 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Necro, 23 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
cypherdaki priest 45 oluo :D sabaha 48 olur herhalde ilk gün asdfg :P polonyalılar sağolsun
bu cypherdaki polanyalılar kimler ? dosukinuta ve clanı olmasın ? xD[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Clanless / AudioSlave
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
allah belasını versin bu heriflerin ya bi baktım you has been killed by lamention asdfg kurwish :(

Edit : Hadi okula giidiom ben 3 gibi gelirim :D klavyenin de çicek böcek space i zor basıo pfff

[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares
/HotPower 5x Xigenon
/xxxxxx 4x Cypher

[Bu mesaj Necro tarafından 24 Ekim 2005 08:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
slusherz, 24 Ekim 2005 08:21 tarihinde demiş ki:
haLa kekürü ring düşmemiş yawfs :(

ben kosp un 3 gün beleş olduğu zamanda 2 tane düşürmüştüm bi gecede maradon un en sağ taraftaki cıkış kapısının ordaki keconlarda kas
Mesaj tarihi:
said:
Wayne, 24 Ekim 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
said:
slusherz, 24 Ekim 2005 08:21 tarihinde demiş ki:
haLa kekürü ring düşmemiş yawfs :(

ben kosp un 3 gün beleş olduğu zamanda 2 tane düşürmüştüm bi gecede maradon un en sağ taraftaki cıkış kapısının ordaki keconlarda kas

yaw bende ordaydım ama :(
Mesaj tarihi:
said:
Bloody_TR, 24 Ekim 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
beyler şimdi küfür gibi bişe olacak ama bu dupe dediğiniz şey kopyalama felanmı ?

put 1 get 2 :p[signature][hline]Everything Dies
  • Yeni Oluştur...