Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackrose un CD si

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Ama güzel arkadaşlıklar getirdiği kesin, o uo zamanlarından kaç arkadaşım var sayısı belli değil ve çoğuyla hala görüşüyorum.
Güzel oluyor oturup eskileri konuşmak
*!İç çeker...*
Edit: Yeter bu kadar damar (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Kissiyorum...

[Bu mesaj Janitschar tarafından 16 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizce burdan hangisi blackrose'un kaldıgı yer :D Tabiki 1221321312 tane anten olan kutu :D Yanlız sürekli elinde gandalf gibi sopa var :D

[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

[Bu mesaj Davion tarafından 16 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 16 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
Sizce burdan hangisi blackrose'un kaldıgı yer :D Tabiki 1221321312 tane anten olan kutu :D

şu anda tam onun içindeyim zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bi zamanlar en büyük arzu lord olmaktı , sonra magery gm'lemek olmuştu (ki benim le birlikte oynamış olanlar bilir, hiç skill kasmamıştım :D 1.5 yılda gmlenmişti :)) ondan sonra kendimi dragon ve balron türü yaratıklara adadım, ömrüm dungeon larda bunları kesmekle geçti :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de var(dı) o CD'den ama benimki akmış, küflenmiş, ilginç bir şeye dönüşmüş ne yazık ki :(, olsun misyonunu tamamlamıştı zaten. BlackRose'a teşekkürler tekrardan, belki internete bağımlı olmamı o CD'ye borçluyum :).

Moonglow valisi Vasmussen Thear'a (soyadı böyle miydi?) ne oldu bu arada?
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Ekim 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe 7. sınıftamıydım neydim o zamanlar Black bana CD'yi yollamıştı hatta duruyosa bakabilir makbuza Florya'daki eski eve cd gelmişti heyecandan ölecek gibi olmuştum..Akşamı cd yi kurdum ama sanane'nin uo'ya bağlanmak için kullandığı program zip dosyasıydı açamamıştım Black ICQ'dan saolsun bi saat uğraşmıştı sonunda benim bilgisayarımda winzip yüklü olmadığı ortaya çıkmıştı hehe çok çömezdim o zaman..Gerçi o zaman bu nick yoktu bende..
Dipnot:Seldom,senin Kelem olduğunu bilmiyordum hehe hatırladın mı beni? :)

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 24 Ekim 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana da sağolsun Blackrose göndermişti. Zaten o olmasaydı nerden bulacaktık cd sini. O zamanlar bu kadar popüler değildi piyasada bu oyun. Hep Sanane'de yorumlarını okuyordum milletin yok şöyle dungeon bastık yok böyle kraken kestik falan, özeniyordum. Sonra Cd'm gelince direk Dragon kesmeye. Sensei falan vardı oyunda, elimden tutmuşlardı sağolsunlar. Bi de NWO - Academy vardı yeni başlayanlara ediyordu. Gold, item falan veriyordu. Ne günlerdi be...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kont Vilkernes
omg yaşıyormusun sen :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...