Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ama güzel arkadaşlıklar getirdiği kesin, o uo zamanlarından kaç arkadaşım var sayısı belli değil ve çoğuyla hala görüşüyorum. Güzel oluyor oturup eskileri konuşmak *!İç çeker...* Edit: Yeter bu kadar damar (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 16 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Sizce burdan hangisi blackrose'un kaldıgı yer :D Tabiki 1221321312 tane anten olan kutu :D Yanlız sürekli elinde gandalf gibi sopa var :D[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra[Bu mesaj Davion tarafından 16 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 blackrose sardıysa git linç et oyun oyun değil çünkü hayat karartıyor :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Davion, 16 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Sizce burdan hangisi blackrose'un kaldıgı yer :D Tabiki 1221321312 tane anten olan kutu :D şu anda tam onun içindeyim zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hehe muhabbet açıldımı oturup newbielik anılarımızı anlatıyoruz falan, güzel oluyor. ama geri gelmiyor o günler, hatta ben artık bilgisayar oyunu oynamaktan bıktım :) küçükken derlerdi de inanmazdım..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bi zamanlar en büyük arzu lord olmaktı , sonra magery gm'lemek olmuştu (ki benim le birlikte oynamış olanlar bilir, hiç skill kasmamıştım :D 1.5 yılda gmlenmişti :)) ondan sonra kendimi dragon ve balron türü yaratıklara adadım, ömrüm dungeon larda bunları kesmekle geçti :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aa hadi ya bende soldan 3. nün içindeyim dışarı çıksana ?[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Uzaylılar gelirse bi senin yanına gelir valla :D Telekom binası gibisin :) Ufacık kutuda :D[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hehe eski mesajlarda sanrey vasmussen heyt bre ya[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 mumi direk yüzüklerin efendisinden kaçmış hehe[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Excaliburun bi zamanlar Nr.1 Warden'i heeeeeeeeyyt bea.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hehe evet daoc dada kelem ismini kullandım daoc da güsel oyundu ya ama neden hatırlatıon şimdi onu da yaaaaa..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: kingpin, 16 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki: mumi direk yüzüklerin efendisinden kaçmış hehe açıkcası kamyoncunun birinden kaçmıştır, rp parçalıyo. ucuz brit tiyatrosu devlet oyuncusu mumi[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bende de var(dı) o CD'den ama benimki akmış, küflenmiş, ilginç bir şeye dönüşmüş ne yazık ki :(, olsun misyonunu tamamlamıştı zaten. BlackRose'a teşekkürler tekrardan, belki internete bağımlı olmamı o CD'ye borçluyum :). Moonglow valisi Vasmussen Thear'a (soyadı böyle miydi?) ne oldu bu arada? [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Ekim 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ultima Online hepimizin hayatında oyundan fazlasını ifade eden bir ikon oldu sanırım..Zevkli günlerdi yaşandı ve bitti :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hehe 7. sınıftamıydım neydim o zamanlar Black bana CD'yi yollamıştı hatta duruyosa bakabilir makbuza Florya'daki eski eve cd gelmişti heyecandan ölecek gibi olmuştum..Akşamı cd yi kurdum ama sanane'nin uo'ya bağlanmak için kullandığı program zip dosyasıydı açamamıştım Black ICQ'dan saolsun bi saat uğraşmıştı sonunda benim bilgisayarımda winzip yüklü olmadığı ortaya çıkmıştı hehe çok çömezdim o zaman..Gerçi o zaman bu nick yoktu bende.. Dipnot:Seldom,senin Kelem olduğunu bilmiyordum hehe hatırladın mı beni? :) [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 24 Ekim 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evil la sinemada karsilastik 2 ay once filan :D baktim birisi seslenio arkadan : FAZLA DOLASMA BURALARDA GENC :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Vasmussen'i bulun bana. Vasmussen Tehar'ı istiyorum ben =)[signature][hline]Silmarwen [Fallen Crows] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bende arada bi geçmişe dönüyorum öyle... Ne güzeldi bee bi zamanlar. Sabahlara kadar oynardık o 2d oyunu peeh. Hiç gelmedi aynı tadı veren birşey... WoW falan yalan be![signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Valla bana da sağolsun Blackrose göndermişti. Zaten o olmasaydı nerden bulacaktık cd sini. O zamanlar bu kadar popüler değildi piyasada bu oyun. Hep Sanane'de yorumlarını okuyordum milletin yok şöyle dungeon bastık yok böyle kraken kestik falan, özeniyordum. Sonra Cd'm gelince direk Dragon kesmeye. Sensei falan vardı oyunda, elimden tutmuşlardı sağolsunlar. Bi de NWO - Academy vardı yeni başlayanlara ediyordu. Gold, item falan veriyordu. Ne günlerdi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bu El Kayed'ler clone şeklindeydi bi ara.3-5 tane vardı sanırım :) Güzel günlerdi 5-6 sene geçti üzerinden. Sinister ekibine selam :) <-- Kont Vilkernes[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kont Vilkernes omg yaşıyormusun sen :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar