SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Eski cdleri karıştırırken taaa 6 7 sene önce Blackrose un gönderdiği Ultima Online cd sini buldum..hey gidi günler hey ya ..umarım hatırlıosundur Blackrose bu oyunu bize saran sendin tekrar teşekkürler.içim bi fena oldu bi anda hatıralar oyundaki evliliğim vs eskilere döner oldum.tekrar saol Black. Bu arada o zamanlar oyundan olan arkadaşlarım hala burdalarsa Ö:M çekin ya ben SNN de Imam El Kayed Nebula da Kelem Swartz eski arkadaşlara bol bol selam.üzgünüm buraya açtım ama bu da Konu dışı bişi yani :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Peki biz sizi ararız...[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sen arama kalsın :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hatırlamaz mıyım şimdi desem ki 150ye yakın kişinin adres ve telefonunun yazılı olduğu kargo makbuzları halen duruyor :D iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum artık, hatta lanetlendiğimi bile düşünmeye başladım o olayların hatrına ;) öyle ya insanların hayatına böyle bir şey sokmuş olmak pek de iyi bir şey değil şimdi düşününce... sağolasın gece gece hatıraları canlandırdın kafamda (o hatıraların tek tek yazıldığı yerdeyim şu anda, evet hala burdayım ve 56k ile internete giriyorum "hâlâ")[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 karadenizden kopup gelen UO cdsine ne sevinmiştim :) abim istemişti ben ilgilenmiyordum o zamanlar, sonra o oynamadı neredeyse benim en zevkli yıllarım geçti snn,nbl,swuo da :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Beni uo ya başlatan insana şu an iyi dileklerimi sunuyorum.. Mahvettin la beni, bitirdin hayatımı. Ama allahtan bıraktım o illeti. Kılıcı çalan arkadaş olan "Osman" öğretmişti bana oyunu ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu arada 6-7 sene olmadı şöyle ki; ben buraya yani kdz. ereğli'ye 2000 senesinin nisan ayında geldim ve bütün o gelişmeler hep ben burdayken oldu, yalnızlıktan şeref ve haysiyet bunalımına girmiştim o zamanlar (SNN'den Evil'e aittir bu sözün telif hakkı), 2000-2001 senesinde oldu bunlar, yani en fazla 5 senesi var ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ben blackrose'un şantiye fotoğraflarını hatırlıyorum. Foruma ölesine üye olup daha sonra buraları unuttugum için giremediğinden kaybettiğim acc'um ile görmüştüm. İnekler falan vardı :D Üstünde uydular olan bi konserve kutusu vardı.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 herşeyde olduu gibi ilerledikçe zaman bozuldu ama bence online oyunda Blackrose adı belirli bi kesimde kalıcak unutulmıcak :) :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana oyunu öğreten arkadaşın nerde olduğu konusunda en ufak bi fikrim bile yok :D ama gayet memnunum, oyunu öğrettiği için ona kızgın değilim ama oyunu üğrettiği için maxel (sanırım ilk üreticisi buydu unutmuşum :)) e hala kızgınım :) bu arada oyunu öğretip zehiri yaydığım her insanı tek tek hatırlıyorum ve bazıları şu an burada :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu arada Evil de evlendi :P (dip not)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana da real dan bi arkadaş öğretmişti sonra bende bütün ekibi toplamıştım[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Güzel anılar ama hayatımın belli noktalarını çok etkiledi gerçekten. Keşke diyorum hep...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Blackrose un cd si diyince bende blackrose un korsanlarda filmi mi ortaya çıktı diye düşündüm bi an[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Janit oyuna ilk zamanlarında başlayan herkezi etkilediğine adım gibi eminim kimbilir ne konuda iyi veya kötü..bu konuda haklısın :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Davion, 16 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Ben blackrose'un şantiye fotoğraflarını hatırlıyorum. Foruma ölesine üye olup daha sonra buraları unuttugum için giremediğinden kaybettiğim acc'um ile görmüştüm. İnekler falan vardı :D Üstünde uydular olan bi konserve kutusu vardı. o resimler kayıp şimdi, konular hala paticikte mevcut ama resimler yok, bi tek en son çektiklerim var 2004 senesine ait olanlar :) http://forum.paticik.com/view.php?id=4247 bundaki resimler kayıp http://forum.paticik.com/view.php?id=4254 bu da kayıp http://forum.paticik.com/view.php?id=22183 bi tek bunlar duruyo ama bunlar çooook sonraları :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Resimler gözükmüyo[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: SeLDoM, 16 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: bu arada Evil de evlendi :P (dip not) Allah kolaylık versin yengemize o zaman ;) şaka şaka...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Lise sonun 2.dönemin de okula hiç gitmemiştim, sırf bu oyunu oynayabilmek için... Biraz salakça ama yapmıştım, seneler geçti artık bitti tabii herşey (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Fransuxa, 16 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Resimler gözükmüyo gerçi ilk iki linkin yanına yazdım kayıp diye ama...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zamanın tozlu yapraklarında kaybolup giderken arkanıza bakmayın. Göreceğiniz tek şey hüzün olur.[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ultimaya resmen kurban edildik, durumu en vahim biçimde, zamaında dolmuşta dersaneye yetişmeye çalışırken söylediğim şu cümle açıklar; "off amma lag var ya" hala bu sözün etkisi altındayım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lol :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Halfmumi, 16 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: zamanın tozlu yapraklarında kaybolup giderken arkanıza bakmayın. Göreceğiniz tek şey hüzün olur. bi tanesin mumi... ^_^[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana head soylemıstı ortaokulda sende oyna dıye oynadık oyle hayatımızdan gectı seneler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar