Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackrose un CD si

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Eski cdleri karıştırırken taaa 6 7 sene önce Blackrose un gönderdiği Ultima Online cd sini buldum..hey gidi günler hey ya ..umarım hatırlıosundur Blackrose bu oyunu bize saran sendin tekrar teşekkürler.içim bi fena oldu bi anda hatıralar oyundaki evliliğim vs eskilere döner oldum.tekrar saol Black.

Bu arada o zamanlar oyundan olan arkadaşlarım hala burdalarsa Ö:M çekin ya ben

SNN de Imam El Kayed
Nebula da Kelem Swartz

eski arkadaşlara bol bol selam.üzgünüm buraya açtım ama bu da Konu dışı bişi yani :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlamaz mıyım
şimdi desem ki 150ye yakın kişinin adres ve telefonunun yazılı olduğu kargo makbuzları halen duruyor :D

iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum artık, hatta lanetlendiğimi bile düşünmeye başladım o olayların hatrına ;) öyle ya insanların hayatına böyle bir şey sokmuş olmak pek de iyi bir şey değil şimdi düşününce...

sağolasın gece gece hatıraları canlandırdın kafamda (o hatıraların tek tek yazıldığı yerdeyim şu anda, evet hala burdayım ve 56k ile internete giriyorum "hâlâ")[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 6-7 sene olmadı
şöyle ki;

ben buraya yani kdz. ereğli'ye 2000 senesinin nisan ayında geldim ve bütün o gelişmeler hep ben burdayken oldu, yalnızlıktan şeref ve haysiyet bunalımına girmiştim o zamanlar (SNN'den Evil'e aittir bu sözün telif hakkı), 2000-2001 senesinde oldu bunlar, yani en fazla 5 senesi var ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ben blackrose'un şantiye fotoğraflarını hatırlıyorum. Foruma ölesine üye olup daha sonra buraları unuttugum için giremediğinden kaybettiğim acc'um ile görmüştüm. İnekler falan vardı :D Üstünde uydular olan bi konserve kutusu vardı.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

bana oyunu öğreten arkadaşın nerde olduğu konusunda en ufak bi fikrim bile yok :D ama gayet memnunum, oyunu öğrettiği için ona kızgın değilim ama oyunu üğrettiği için maxel (sanırım ilk üreticisi buydu unutmuşum :)) e hala kızgınım :) bu arada oyunu öğretip zehiri yaydığım her insanı tek tek hatırlıyorum ve bazıları şu an burada :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrose un cd si diyince bende blackrose un korsanlarda filmi mi ortaya çıktı diye düşündüm bi an[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 16 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
Ben blackrose'un şantiye fotoğraflarını hatırlıyorum. Foruma ölesine üye olup daha sonra buraları unuttugum için giremediğinden kaybettiğim acc'um ile görmüştüm. İnekler falan vardı :D Üstünde uydular olan bi konserve kutusu vardı.

o resimler kayıp şimdi, konular hala paticikte mevcut ama resimler yok, bi tek en son çektiklerim var 2004 senesine ait olanlar :)

http://forum.paticik.com/view.php?id=4247 bundaki resimler kayıp

http://forum.paticik.com/view.php?id=4254 bu da kayıp

http://forum.paticik.com/view.php?id=22183 bi tek bunlar duruyo ama bunlar çooook sonraları :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Resimler gözükmüyo[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeLDoM, 16 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
bu arada Evil de evlendi :P (dip not)

Allah kolaylık versin yengemize o zaman ;)
şaka şaka...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 16 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Resimler gözükmüyo

gerçi ilk iki linkin yanına yazdım kayıp diye ama...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ultimaya resmen kurban edildik, durumu en vahim biçimde, zamaında dolmuşta dersaneye yetişmeye çalışırken söylediğim şu cümle açıklar;

"off amma lag var ya"

hala bu sözün etkisi altındayım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 16 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
zamanın tozlu yapraklarında kaybolup giderken arkanıza bakmayın.
Göreceğiniz tek şey hüzün olur.

bi tanesin mumi... ^_^[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...