toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kıç kadar odaya 7 kişi nasıl sığdınız ya nefes alınmaz valla =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Eeuhehu Bence de harika bir şaka oldu,MayheM elimize Boynumuza sağlık... (Juve T-shirtlü benim)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Eehe GÜzell olmus mayhem.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ehhe güzel oldu bencede ben eglendim yaparken (en sondaki siyahlı benim :P )[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gömlekli arkadaş biraz fransız kalmış olaya :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hangi şarkı bu ya walla cok newrotik :D[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 System of a down - chop suey[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 system of a down- chop suey di sanırsam
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çok iyi. :) Bunun orjinalinin linki neydi ya aklıma geldi şimdi o ikisini bi daha izlemek istiyorum. :)[signature][hline]
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 izLemi$tim ßunun iLkini..O Daha güzeLdi ama SevimLi ßi çaLı$ma..;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !!
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2. Versionunuda yapıcaz. Coming soon diyoruz. Bu sefer arkadaşın kız arkadasına yapmayı düsünüyoruz =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 elemana yazik.. yanindaki cocuguda durdurmaya calisio kollari fazla sallaniomus yuzune carpiomus.. cocugun aciklamasida bu :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mayhem bi videodada pogo yapmayın pls (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 adam damağını fln kaldırmış ne korkmuştur :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hahahaha süper olmuş ya eleman kalmış orda ne yapıyo bunlar diye..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Syn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 :-)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: BabacumMostors, 22 Ekim 2005 00:16 tarihinde demiş ki: adam damağını fln kaldırmış ne korkmuştur :) Hayır birde biliyor musun tamda adamına yaptık bu işi :) Çünkü arkadaşımızın bu tarz işler ve şarkılar ile arası yoktur.Şarkının kopum anınıda bilmiyor ve doğal olarak korku oranı bir kat daha artmış oluyor eheh =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 komikmi komik bitti :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ehe[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Aslında ben orada pek ayak uyduramadım ama..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 off off mayhem ne adamsın yaa çocuk korkmuş abicim :D[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu videonun türkish versiyonu çoktan yapılmıştı.. odtülünün hali diye geiyodu ortalıkta.. sonra bilkentten bi kaç kişi imitate etti.. ama orjinali de bize ait olabilir.. orasını tam bilmiom. gıcıkmıyım ? gıcıgım :horace:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ilk kafa sallamaya başladıgınızda feci korkmuş eleman ya süper :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama |
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ahaha hala izledikçe kopuyorum ya[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
Öne çıkan mesajlar