Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eeuhehu Bence de harika bir şaka oldu,MayheM elimize Boynumuza sağlık... (Juve T-shirtlü benim)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
ehhe güzel oldu bencede ben eglendim yaparken (en sondaki siyahlı benim :P )[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Mesaj tarihi:
gömlekli arkadaş biraz fransız kalmış olaya :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
hangi şarkı bu ya walla cok newrotik :D[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
izLemi$tim ßunun iLkini..O Daha güzeLdi ama SevimLi ßi çaLı$ma..;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Mesaj tarihi:
2. Versionunuda yapıcaz.
Coming soon diyoruz.
Bu sefer arkadaşın kız arkadasına yapmayı düsünüyoruz =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
mayhem bi videodada pogo yapmayın pls (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
hahahaha süper olmuş ya eleman kalmış orda ne yapıyo bunlar diye..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 22 Ekim 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
adam damağını fln kaldırmış ne korkmuştur :)
Hayır birde biliyor musun tamda adamına yaptık bu işi :) Çünkü arkadaşımızın bu tarz işler ve şarkılar ile arası yoktur.Şarkının kopum anınıda bilmiyor ve doğal olarak korku oranı bir kat daha artmış oluyor eheh =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
Aslında ben orada pek ayak uyduramadım ama..[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
off off mayhem ne adamsın yaa çocuk korkmuş abicim :D[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
Mesaj tarihi:
bu videonun türkish versiyonu çoktan yapılmıştı.. odtülünün hali diye geiyodu ortalıkta.. sonra bilkentten bi kaç kişi imitate etti.. ama orjinali de bize ait olabilir.. orasını tam bilmiom.

gıcıkmıyım ?
gıcıgım :horace:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
ahaha hala izledikçe kopuyorum ya[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
  • Yeni Oluştur...