Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yeri burasımıdır bilmiyorum ama kalbim kıçımda atıyor... O yüzden doğru yermi diye düşünemiyecek bi haldeyim. Demin sıkıntıdan siteler arasında geziniyordum. http://www.geocities.com/esrarulk/ Bu siteye girdim tesadüfen. Sitenin açılması uzun sürdü. Bende msn'de arkadaşla muhabbete daldım. (ama ciddi bi konu konuşuoduk ve cidden fena daldım) Kulağımda kulaklık ve sesi sonuna kadar açık. (10 saniye önce müzik dinliyordum, kapatmıştım) Ve sonuç... O sitenin başlangıcına o ses efektini koyan zihniyete ta kafam girsin !!!!!!! Öldüğümü ve dirildiğimi hissettim. Ufuktan beyaz ışığı gördüm geri döndüm! ilave : bi de yaklaşık 45 dakikadır hayaletler, cinler, perilerle ilgili sitelerde dolaşıyordum, ayrıca arkadaşla hayaletler üzerine konuşuyorduk. üstüne bu geldi. halimi düşünün...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 24 Ekim 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 24 Ekim 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ahah süper. Geçmiş olsun.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya yok. bu çarpıntı geçecek gibi değil valla. geçmiş olsun demekle olmıcak. hava alıp geleyim. görüşürüz... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bi daha son ses acma kulaklıgı ya da müzik dinlemiyosan kulagından cıkart =) gecer merak etme bana da oldu öyle seyler zamanında hava al bakalım kendine gelicek mi kulakların =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 puahahah bende tırstım okuyorum burayı korkmayacam dedim içimden ne çığlık öle bea korkuttuu göz göre göre[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 24 Ekim 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok hacı. yeminle geçmio çarpıntım. ölücektim ya. hala elim yüzüm buz gibi ama kıpkırmızı. hayatım boyunca hiç bi zaman böyle korkmadım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 muhaha:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hoşuna gitti dimi? öleyimde garbıç sana kalsın diye dualar edion zaten :( :p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 24 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Zaten gece sükunet var ortamda, bakmıcam nasıl bişiymiş die, tırstırdınız pls.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ne isin var olm bu sitede:)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kutahya porselen :D[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ses iyiymiş :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehehe :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 10 ayda 5200 mesaja ulaşmışın helal olsun=P[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ufo mı arıyodun lonely al bak kralı burda hem abartmadan yazıyolar http://www.siriusufo.org/[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Geçmiş olsun :D Yazık olmuş. Biz arkadaşları korkuturduk öyle pat diye ses çıkarıp bi anda...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar