Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 abi parazit icin damla var onlardan şeettir veterinere gotur parazit falan gelmez.1.5 ayda bi tekrar yptır[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 doktora aşı vaktinde gittiğimizde verdiği haplar olmalı ancak şuan sanırım krıtik durumda köpeklerde 3. ay midede parazit falna olursa kötü oluyormuş doktorda dedi yedirme diye kuru mama veriyorum birde bitlenmemesi falan için köpük yapıyorum snrm en iyisi bu?(tarıyorum köpükten sonra tabi) :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ya damla abi :) kafasına ve kıcına bi damla bişi sıkıo vucuduna bi koku yayılıo kopein bit mit bocek ayı hic bi şey gelimo kopege[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ehue :) peki 3 aylık henüz pire tasmasına gerek varmı?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 fark etmez pire tasması=dedigim damla ama kopeginn boynunda durmasin rahat gezsin :)[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 birde ben şu bele bağlanan tasmalardan takıyorum bel kısmı duruyor çıkarmıyorum bir sorun olurmu yani 4 gün falan oldu snrm çıkarmayalı?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 tüysüz kalıo hayvan tavuk gibi gezio :) yok şaka abi ne olcak bşi olmaz.1-2 yaşına gelincede takarsan ondan karizması gider sadece o akdar baska zararı yok[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ehue tüyden bol ne varki bunda ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar