Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir olay yorumlarinizi bekliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun butun cesaretimi topladim ve kizi cagirdim ve sole bi dialog gecti aramizda:
-xxx ben senden hoslaniyorum
-*gulumser* bisi demem mi gerekiyor
-eee (WTF!?!?OMFG!?!?!?!) hayir
sonrada gelmis bana cagri atiyor öh!
napicam ben simdi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
butun karizmatiklik yakısıklılık vs. kullan kendine asık et ondan sora tekmeyi bas hepsinin suyuna kibrit copu surundurmekten baska bişi yapmıyo bunlar ya[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
ozellikle kizlarin yorumu cok merak ediorum dogru mudur deilmidir bu yaptigi yani resmen dumur oldum soka girdim hayatimda hic bi kiza bu kadar deger wermemistim bole bi tepki beklemiyodum acikcasi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
eeee hayır dedikten sonra noldu[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
okul bitti eve geldim cagri atti[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
amannn ya kız naz yapıyor işte.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
said:
Zephyros, 17 Ekim 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
butun karizmatiklik yakısıklılık vs. kullan kendine asık et ondan sora tekmeyi bas hepsinin suyuna kibrit copu surundurmekten baska bişi yapmıyo bunlar ya

: )[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
cok kotu oldum ama cagri atiyor ariyorum mesgule veriyor msj attim simdi bakalim ne cwp gelecek[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
ya o kadar heyecan fln o anda aklima o geldi onu soledim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
ya basligi bakireligim bozuldu mu yazsaydim acaba kimse ilgilenmio[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
Kız senle oynamak istiyo bence. Öyle bi tepki verip sonra çağrı atması bunu gösterir. Ama kız şoka girmiş de olabilir. Öyle çağırıp pat diye senden hoşlanıyorum diyince :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
@ledzeplin: ya o kadar heyecanlandimki inan onu bile zor soledim yani ama kiz ole oynaticak bi kiz deil ola bi kiz olsa benim onla isim olmaz zaten bilmiom ya yarin gorucez artik[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
O da senden etkilenmi$ demektir. Kızlar bu tip konularda direk cevap vermeyi sevmezler
Misal ;

+ Ben senden ho$lanıyorum
- Benden senden...

Demezler.

Aynı $ey ba$ıma geldi :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Mesaj tarihi:
ilk önce bişey demeyip sonra çağrı atıyorsa hoşlanmadım desede yalandır. Hoşlanıyordur ama naz yapıyor işte :) Nazlı kişilerede sende pek taviz verme onlar seni peşinden koşturmak isterler, ama sen ne yapacaksın sanki umursamıyormuş gibi davranacaksın az bişey bak sonra nasıl seninle iletişim kurmak için cebelleşiyorlardır seyret :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Mesaj tarihi:
of of inş o da benden hoslaniyodur yaa =([signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
hatunu bi temiz dövmek lazım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.

[Bu mesaj Sufenta tarafından 17 Ekim 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bide beni reddetti die artik onunla konusmicam heralde :) oda cok koyuyo :S[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
bence yarın git açıkça söyle beni seviyomusun sevmiyomusun fln.. en azından bir cevap alırsın böle anlamını bilmedigin bir bekleyiş içinde olmazsın!! ;)
  • Yeni Oluştur...