Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir olay yorumlarinizi bekliyorum

Anelor

Öne çıkan mesajlar

bugun butun cesaretimi topladim ve kizi cagirdim ve sole bi dialog gecti aramizda:
-xxx ben senden hoslaniyorum
-*gulumser* bisi demem mi gerekiyor
-eee (WTF!?!?OMFG!?!?!?!) hayir
sonrada gelmis bana cagri atiyor öh!
napicam ben simdi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

butun karizmatiklik yakısıklılık vs. kullan kendine asık et ondan sora tekmeyi bas hepsinin suyuna kibrit copu surundurmekten baska bişi yapmıyo bunlar ya[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

ozellikle kizlarin yorumu cok merak ediorum dogru mudur deilmidir bu yaptigi yani resmen dumur oldum soka girdim hayatimda hic bi kiza bu kadar deger wermemistim bole bi tepki beklemiyodum acikcasi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 17 Ekim 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
butun karizmatiklik yakısıklılık vs. kullan kendine asık et ondan sora tekmeyi bas hepsinin suyuna kibrit copu surundurmekten baska bişi yapmıyo bunlar ya

: )[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

Kız senle oynamak istiyo bence. Öyle bi tepki verip sonra çağrı atması bunu gösterir. Ama kız şoka girmiş de olabilir. Öyle çağırıp pat diye senden hoşlanıyorum diyince :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

@ledzeplin: ya o kadar heyecanlandimki inan onu bile zor soledim yani ama kiz ole oynaticak bi kiz deil ola bi kiz olsa benim onla isim olmaz zaten bilmiom ya yarin gorucez artik[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

O da senden etkilenmi$ demektir. Kızlar bu tip konularda direk cevap vermeyi sevmezler
Misal ;

+ Ben senden ho$lanıyorum
- Benden senden...

Demezler.

Aynı $ey ba$ıma geldi :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce bişey demeyip sonra çağrı atıyorsa hoşlanmadım desede yalandır. Hoşlanıyordur ama naz yapıyor işte :) Nazlı kişilerede sende pek taviz verme onlar seni peşinden koşturmak isterler, ama sen ne yapacaksın sanki umursamıyormuş gibi davranacaksın az bişey bak sonra nasıl seninle iletişim kurmak için cebelleşiyorlardır seyret :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...