Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk server' ı ne zaman geliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne zman gelir bilmiyorum ama yalan olur oo neden diye sorarsanız türk serverında gm turk olacak 50 milyon vereyimde bana +8 item ver falan filan bu kesein bişe server daha yeni açılınca bakın adamda full shell set elinde +8 raptor olacak saygılarımla

[Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 23 Ekim 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
item olsa nolcak o serverlara girilebilecekmiki itemı düşünüon sen :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 45k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
o servera hiç girilmez artk çünkü yabancı taklidide yapamıyacam.Sonumuz kötü olur.geçende 999dan koyduğum iteme 300m veren ve 300me vermediğim için ana avrat gayan adamla türkçe konuşmak ve küfürleşmek zorunda kaldım..!!![signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE
Mesaj tarihi:
bir şeyi kabullenmeliyizki türklerin çou böle eminimki bu forumdada böle insanlar vardır.eskiden ezikken bu foruma ilk üye olduum gün dupe nasıl yapılır ne demektir gibi aptalca bir soru sormuş tum ama olgunlaştım.işallah bütün türkler alışkanlıklarını deiştirirler[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Mesaj tarihi:
daha çok beklersiniz..sağlam bir kadro yok şuan bunu yürültebilicek..çbirileri kalkıştı rezil ettiler kendilerini..

adamlar sqlden anlayan biri varmı diye konu açtılar lol ya..server açıcam diyipte bu lafmı denir..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
sizce bu maliyetin altından kalkabilcek bırı varmıdır..dedıgınız gıbı oyunu rusvetle yurutmuycek teknık ekıbe sahıp we k2 networkun sartlarını yerıne getırebılcek bıgurup ınsan varmıdır??
Mesaj tarihi:
bilet bulamamış haftaya gelecekmiş.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 63
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
Haftaya vizyon da mı ?? :D
Abi pls Gm yapın beni :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 5xxx
Mesaj tarihi:
aha aklıma geldi.Sanırım Türk serveri açılmıstı GM alınımı falan die de yazmışlardı sanırım yalan oldu.sitesi www.trko.net

yazıdktan sonra fark ettim ki sitede yalan olmuş[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı...
Nick : Oosjo_
Clan : LasombrA
Job : Blade Master
LvL : 6x
NP : 40xxx
Server: Diez

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 24 Ekim 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...