baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya adam gibi uyuyamıorm geceleri.uyumadan okula gidiorm ondan sonra fizikte matematikte uyuyorum.şu an saat 5 ve biraz yorulimde uykum gelsin die kalktım banyoyu temizledim.şu uykumu düzene sokmak için napmam lazım?yardın edin böhühüh[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Komik gelebilir ama muz yesene :) Insanı yatıştırır ve uyku getirir.. Hatta muzlu süt yaparsan daha sakinleştirici etki yapar. Aksamları uyku zamanlarında ağır işler (temizlik, yürüyüş, jimlastik gibi) yaparsan uykun kaçar. Yorulayım da uykum gelsin mantığı yanlıştır.. Tam tersi kitap, dergi vs. okursan ya da hafif müzik dinlersen uykun gelir.. 1 hafta boyunca aynı saatte uyursan 2. hafta zorlanmadan uyursun ve 1 hafta kaçta kalmaya hazırladıysan kendini 2. hafta saati kurmana gerek kalmaz..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Muz sütten daha etkilidir.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya uykum gelior yatağa yatiorm ondan sonra dön babam dön. öle tempo falan tutuorm,ayak parmaklarımı birbirine sürtüorum garip garip şeyler yapiorm ya.konsantre olamıyorum ben bu uykuya.[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Geç mi kalkıyorsun sabahları? Bence kalk biraz kitap oku.. şöyle en sıkıcılarından, hemen uykun gelir :D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Aklındaki düşünceleri başka şeylere kanalize et.. Mesela ilerde yapmak istediklerini düşün, yarın yapacaklarını.. Belli bir süre sonra beynin yoruluyor ve kendini uykuya teslim ediyor :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 konuyu okudum ve uykum geldi.. bana da uykıu yetmiyor ehe[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: BabacumMostors, 24 Ekim 2005 05:55 tarihinde demiş ki: konuyu okudum ve uykum geldi.. bana da uykıu yetmiyor ehe Iyi geceler BabacumMostors.. ;)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 paso bişeyler düşünürsen ya da yaparsan uyuyamazsın zaten, odun odun yatıcaksın en güzeli :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: baranoyak, 24 Ekim 2005 05:00 tarihinde demiş ki: ya adam gibi uyuyamıorm geceleri.uyumadan okula gidiorm ondan sonra fizikte matematikte uyuyorum.şu an saat 5 ve biraz yorulimde uykum gelsin die kalktım banyoyu temizledim.şu uykumu düzene sokmak için napmam lazım?yardın edin böhühüh yahu bende gece uyuyodum üstüne bide derste uyuyodum. :) anlamıyorum şu uyuyamayan insanları acaba ben mi çok uykucuyum ?[signature][hline]:0) ? [Bu mesaj Krusty tarafından 24 Ekim 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 benim de uyku düzenim allak bullak oldu... sahur falan.. sabah 8:40 ta da ders var 4 gün.. boyle gidersem sonum iyi degil..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bayramda düzene girer belki? evet evet olabili[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar