Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende uyumak istiorm böhühüh

baranoyak

Öne çıkan mesajlar

Komik gelebilir ama muz yesene :) Insanı yatıştırır ve uyku getirir.. Hatta muzlu süt yaparsan daha sakinleştirici etki yapar.

Aksamları uyku zamanlarında ağır işler (temizlik, yürüyüş, jimlastik gibi) yaparsan uykun kaçar. Yorulayım da uykum gelsin mantığı yanlıştır.. Tam tersi kitap, dergi vs. okursan ya da hafif müzik dinlersen uykun gelir..

1 hafta boyunca aynı saatte uyursan 2. hafta zorlanmadan uyursun ve 1 hafta kaçta kalmaya hazırladıysan kendini 2. hafta saati kurmana gerek kalmaz..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Aklındaki düşünceleri başka şeylere kanalize et.. Mesela ilerde yapmak istediklerini düşün, yarın yapacaklarını.. Belli bir süre sonra beynin yoruluyor ve kendini uykuya teslim ediyor :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baranoyak, 24 Ekim 2005 05:00 tarihinde demiş ki:
ya adam gibi uyuyamıorm geceleri.uyumadan okula gidiorm ondan sonra fizikte matematikte uyuyorum.şu an saat 5 ve biraz yorulimde uykum gelsin die kalktım banyoyu temizledim.şu uykumu düzene sokmak için napmam lazım?yardın edin böhühüh

yahu bende gece uyuyodum üstüne bide derste uyuyodum. :)
anlamıyorum şu uyuyamayan insanları acaba ben mi çok uykucuyum ?[signature][hline]:0)
?

[Bu mesaj Krusty tarafından 24 Ekim 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...