Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi gelin kızlarla ilgili söylemek istediklerinizi yazın...

ntxsoft

Öne çıkan mesajlar

said:
Zegna, 23 Ekim 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
ibrahim erkal gibi tokat atmaniz lazim.
yani vurdunmu havuza dusucek :)

o zaman butun kizlar pesinden kosuyo

Tabi canım kılıbık olmuyacaksın di mi zegnacım eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

Zeyneepp onlar nefret etsın ben senı sevıyorummmm alın size ilan-ı aşk zeynep duy sesımı cvp ver banaaaa[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kızlar çözülmesi çok kolay varlıklardır
ilişkiye başlarsınız ve sürekli onu pohpohlayıp canım cicim dersiniz hergün onu sevdiğinizi haykırırsınız
gün gelirde bunu yapmamaya başlarsanız artık beni sevmiyosun der
sürekli sizden kendinizi tekrarlamanızı ister iyi ilişki yürütmek için hergün aynı şeyleriyapmanız kendinizi tekrarlamanız yeterlidir tabi bundan sıkılmamak zordur insanın sorunları olur durgun bi anınıza denk gelir neden bölesin beni sevmiyo musun diye başlar hemen...
şahsi fikrim böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zeynep e aşık oldum :) paticikte vesile oldu karışmayın (zeynep in haberi yok kız delimi ne dıcek ama olsun :) )[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 23 Ekim 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
Bence kızlar çözülmesi çok kolay varlıklardır
ilişkiye başlarsınız ve sürekli onu pohpohlayıp canım cicim dersiniz hergün onu sevdiğinizi haykırırsınız
gün gelirde bunu yapmamaya başlarsanız artık beni sevmiyosun der
sürekli sizden kendinizi tekrarlamanızı ister iyi ilişki yürütmek için hergün aynı şeyleriyapmanız kendinizi tekrarlamanız yeterlidir tabi bundan sıkılmamak zordur insanın sorunları olur durgun bi anınıza denk gelir neden bölesin beni sevmiyo musun diye başlar hemen...
şahsi fikrim böyle

haklısın ben de tam bunu istiorum böle ilk günkü gb davransın fln :D[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Sosyal ağlarda paylaş

SİİİİİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

oh be bütün sölemek istediğim buydu kızlara söledim rahatladım oh[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 23 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
kızlar ya.
beni keşfetmenizi bekliyorum hala.
iyi günler.
herkes aynı seyi bekler bi donem ,sabreden derviş kelamlarıyla baslayan guzel vecizemizi unutmayalım[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 23 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
SİİİİİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

oh be bütün sölemek istediğim buydu kızlara söledim rahatladım oh

bi sie de benden be[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...