Pha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Zegna, 23 Ekim 2005 13:30 tarihinde demiş ki: ibrahim erkal gibi tokat atmaniz lazim. yani vurdunmu havuza dusucek :) o zaman butun kizlar pesinden kosuyo Tabi canım kılıbık olmuyacaksın di mi zegnacım eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 git o kıza söle bunları ya =([signature][hline]Im not wonderful...im a girl.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kızlar ya. beni keşfetmenizi bekliyorum hala. iyi günler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cidden gözlerim yaşardı.kızlardan o kdr nefret eden pati kızlar olmasa hayat olmaz dior..oturup ağliicam şimdi hepsinin başına taş düştü galiba :p[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Zeyneepp onlar nefret etsın ben senı sevıyorummmm alın size ilan-ı aşk zeynep duy sesımı cvp ver banaaaa[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 burası aşk ve aşkçı bulma kururmumu ya :P özele gidin :) neyse kalpler bir olsun yeter beaa[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Kızlar bizim aglamamızın,gülmemizin,sevmemizin,mutlu olmamızın kısaca herşeyimizin sebebidir.Onlarla veya onlarsız bir yaşam bir erkek için yoktur.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bence kızlar çözülmesi çok kolay varlıklardır ilişkiye başlarsınız ve sürekli onu pohpohlayıp canım cicim dersiniz hergün onu sevdiğinizi haykırırsınız gün gelirde bunu yapmamaya başlarsanız artık beni sevmiyosun der sürekli sizden kendinizi tekrarlamanızı ister iyi ilişki yürütmek için hergün aynı şeyleriyapmanız kendinizi tekrarlamanız yeterlidir tabi bundan sıkılmamak zordur insanın sorunları olur durgun bi anınıza denk gelir neden bölesin beni sevmiyo musun diye başlar hemen... şahsi fikrim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben zeynep e aşık oldum :) paticikte vesile oldu karışmayın (zeynep in haberi yok kız delimi ne dıcek ama olsun :) )[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Viskhii, 23 Ekim 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Bence kızlar çözülmesi çok kolay varlıklardır ilişkiye başlarsınız ve sürekli onu pohpohlayıp canım cicim dersiniz hergün onu sevdiğinizi haykırırsınız gün gelirde bunu yapmamaya başlarsanız artık beni sevmiyosun der sürekli sizden kendinizi tekrarlamanızı ister iyi ilişki yürütmek için hergün aynı şeyleriyapmanız kendinizi tekrarlamanız yeterlidir tabi bundan sıkılmamak zordur insanın sorunları olur durgun bi anınıza denk gelir neden bölesin beni sevmiyo musun diye başlar hemen... şahsi fikrim böyle haklısın ben de tam bunu istiorum böle ilk günkü gb davransın fln :D[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 SİİİİİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE oh be bütün sölemek istediğim buydu kızlara söledim rahatladım oh[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hepinizi çok seviyorum ne kadar beni öldürmeye çalışsanızda..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Kalın dudakları olanlarla öpüşmek güzel oluyo o kadar :D[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sen devam et bence .. iyi dostlarla evlenilir unutma[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hepsinin suyuna kibrit çöpü huleyn[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 23 Ekim 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: HymnOfSnuk, 23 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: kızlar ya. beni keşfetmenizi bekliyorum hala. iyi günler. herkes aynı seyi bekler bi donem ,sabreden derviş kelamlarıyla baslayan guzel vecizemizi unutmayalım[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 beni seicek eve bakacak ayaklarımı yıkayacak kız arıyorum, müracaat : ö.m[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: diablotg, 23 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki: SİİİİİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE oh be bütün sölemek istediğim buydu kızlara söledim rahatladım oh bi sie de benden be[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Üzgünüm kızlar..Ben gayim :D:D:D:D:D[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 puahahahah :D:D:D[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Syn, 23 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Üzgünüm kızlar..Ben gayim :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 erkekler ve genellemeleri pfffffffft[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 merebaa=)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 slm jnm:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 mutlu aşk varmış . sonunu ise çok düşünmüyorum. hatta hiç =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar