Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 teşekkur ederim ozur dıledıgın ıcın ben solamnic yapısında bir insan oldugum icin yanlis anlarım normaldir lavuk degıl velet arapcada erkek cocuk demektır lavuk buyuk ıhtımal Tavuktan turemıs olan ve "yavş.." anlamında kullanılan bır kelımedır bu forumu okuyan baska bır kısı pek hala benım ustume bu sıfatı koyabılır senın burda bana lavuk demenle "o....." demen aynı seydır sonucta ıkısıde hakarettır[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yok ya lavuk erkek çocuğu demek arapça da galiba ama emin deilim başka bi dil de olabilir! bu forum da alakasız yerlere geldi![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ulam amma uzatmisiniz ya... Cok dertse ben de götürürüm Selamon'u havuza... Nereye istersin, Fenerbahçe, Cevizli... Farketmez yani :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yok lan bu adam benım okuldan arkadaşım ve cok sevdıgım bır arkadaşım oldugu ıcın bozuldum her seferkı satış larına[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 pest seller[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar