Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 isyanım war yeter artık bıktım yaa: 1)sağlık:yazın basında bel fıtıgı oldugum belli olmustu ama doktor ameliyata gerek yokdemisti,sonra agrılarım artınca ameliyata karar werdiler olduk.babam nefes alamadıgı için hastaneye gitti we akciğer kanseri cıktı+göğüste hava hacagı war die ameliyat oldu.(su an kesintisiz öksürdüğü için bisi olcak die uyuyamıyorum we pc yi actım)annem hastaneye gitti vr rahminde ur oldugunu örendik ameliyat olcak. 2)okul:okul cok kötü gidiyo.gecen sene repeat oldum ama babam hastanede yatarken annem''olm sakın derslerini kötü getiripte babanı bide sen üzme'' dedigi icin söleyemedim.naapcam bilmiyorum!!! 3)ask-mesk:ewet uzun bi ilişki bittikten sonra kimseye asık olamadım ama bu yaz karsımda tatlı mı tatlı 1 kız cıktı.tamamiste derken tatili bitti we rusyaya döndü.sadece mesajlasıp arada konusabiliyoruz.akıbet belli diil yani. abi yeter ya sıkıldım,yoruldum...nereye kadar bilmiyorum ama bi mola alabilsem şöle aralıksız 1 ay falan uyurum galiba...yazdıgım ii oldu böle içimi döküwerdim ama bianda yazdım arada kusur warsa affola.....[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 of canım sıkıldı üzülme zamanla hepsi geçer[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sana sabır diliyorum.. Umarım zamanla hepsini atlatırsın :) Annene, babana ve yine sana sağlık diliyorum :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ailede sağlam kalmamış şaka bi yana acil şifalar dilerim sana ve ailene.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 saolun ark.lar yaw.söle bi yattım kalktımda kendime geldim,moralim daha ii ...saolun...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Allah sabır ve acil şifa versin abi. :([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar