Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeterrrrrrrr!!!

Geronimo

Öne çıkan mesajlar

isyanım war yeter artık bıktım yaa:

1)sağlık:yazın basında bel fıtıgı oldugum belli olmustu ama doktor ameliyata gerek yokdemisti,sonra agrılarım artınca ameliyata karar werdiler olduk.babam nefes alamadıgı için hastaneye gitti we akciğer kanseri cıktı+göğüste hava hacagı war die ameliyat oldu.(su an kesintisiz öksürdüğü için bisi olcak die uyuyamıyorum we pc yi actım)annem hastaneye gitti vr rahminde ur oldugunu örendik ameliyat olcak.

2)okul:okul cok kötü gidiyo.gecen sene repeat oldum ama babam hastanede yatarken annem''olm sakın derslerini kötü getiripte babanı bide sen üzme'' dedigi icin söleyemedim.naapcam bilmiyorum!!!

3)ask-mesk:ewet uzun bi ilişki bittikten sonra kimseye asık olamadım ama bu yaz karsımda tatlı mı tatlı 1 kız cıktı.tamamiste derken tatili bitti we rusyaya döndü.sadece mesajlasıp arada konusabiliyoruz.akıbet belli diil yani.

abi yeter ya sıkıldım,yoruldum...nereye kadar bilmiyorum ama bi mola alabilsem şöle aralıksız 1 ay falan uyurum galiba...yazdıgım ii oldu böle içimi döküwerdim ama bianda yazdım arada kusur warsa affola.....[signature][hline]Koşturanı allah sevmez!
Cenk&Erdem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...