TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Nice job Gm ^^[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ilk defa tanıdık birini gördüm bende ...[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__OverKill__ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 puahahahahahahşlkgkötğreökopgkpeohkphkeğpköepğköaö lpbkhsreokr*ok xD iyi olmuş yane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 NOTICE: ### Latyz made 150 k nps a day lol ### böyle bi notice geçti :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Naysssssssssss :D sevdim ben bu _biff_ i :P Tam Nicki : _biff_ konuşun çok iyi biri cvpta veriyor :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__OverKill__ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 post kasıyorum sdojcuoeıgjıejhohej kpeköwö:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 walla kaç gündür görmüodum herhalde baktılar adam oynamıo banlayalım demişler :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Gönderdiğim ss ler işe yaramış aranızdayim ben :D orc charımla lvl 6x bileyd mastır zxxxxx zxxx hadi iyisiniz meycler :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 o ban açılır en yakın zamanda görürsünüüz :D demedi demeyin :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :25k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Süpermiş... have no fear, biff is here... tuttum bu elemanı... =)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İşini iyi yapıyor _biff_ tam Nicki konuştum biras önce Nice job felan :P[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ehmm... öhmm öncelikle forum a selamlar :P Biaralar fm olan bi arkadaşla pk yaptığımda ve latyz in onun iron necklace ve skeleton belt ve full item ine karşı tek görüşte indirmesi zoruna gitmişti git söyle dedim söyledi atıldı fm likten latyz in banlanması ilginç sanırım 1 ay almadı gold premmy sini edit char da olunca direk ban :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Selametle...Nagisa da banlanmış sanırım doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 KOSP cz de çalışmaz diyenlere kapak olsun bu.Darısı pot ve minor ı aynı anda kullanabilen 0000000 ya olsun...[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 0000 minor u sağ tuşa alıyo bu sayede daha hızlı ....NYchris söylemişti walla bana bunu msn den 3 kat daha hızlmıymış klavye den :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pot la minor aynı anda kullanılamıo mu zaten? [Bu mesaj forrazzi tarafından 20 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: forrazzi, 20 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Selametle...Nagisa da banlanmış sanırım doğrumu? :O sendemi türksün :P e yuh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Pot la minor aynı anda kullanabilirsin zaten 000 ın 2900 felan manası var adam 29 kere minor abanabiliyo 29x60=... herneyse yetiyo zaten ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 zero da kosp olduğunu sanmıorum, kendisinden nefret eden bi insan olduğum halde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: _BugsBunny_, 20 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: 0000 minor u sağ tuşa alıyo bu sayede daha hızlı ....NYchris söylemişti walla bana bunu msn den 3 kat daha hızlmıymış klavye den :S Minoru sağ tuşa al ctrl basılı tut 2 kere sağtık bas 3 minor gelir aynı anda...[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Okadar seri vurmak mümkün sin ile sadece bazı ezik insanların görüşü "NASIL 1 kerede 5tane vurdu felan program var kesin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İlk oLarak şu sert cocukla tam tam banlansa hala banlanmadı maradonda Rol +2 olduğunu söledi bana :S[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Scream i bildirmiştim ben da Sert Cocuk la Tam_Tam işi iyice abarttı onlarında bi incelenmesi lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Forra dereque yok piyasada glitchden banlandı diye duydum doğrumu?[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 O kiM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar