Wrapper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 localhostda sitemi geliştircem nasıl yaparım?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 http://www.apache.org - HTTP kısmından web serverı indirip kurmalısın.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 asp icin iss kuracaksın php icinde apache[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 öyle bir genelleme yok. apache ile de, IIS ile de hem php hem asp hem de asp.net uygulamaları geliştirebilirsin. fakat bazı hazır pack'ler içerisinde apache, php,mysql üçlüsünü barındırdığında, kurulumu kullanımı kolay oluyor, ondan tercih ediliyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Şimdiye kadar hiç adam akıllı pack görmedim bu konuda. Denemedim ama belki zend'in kendi serverı ve client'i olabilir. Abria iyi ama o da pek güncellenmiyor. Phptriad kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten. Sözde kullanım kolaylığı uğruna hata mesajlarını bile kapatmışlar php.ini'den. Kullanıcı ne yaptığını nerede hata yaptığını bile bilmiyor. Az buçuk ingilizceniz varsa bir bilemediniz iki paragraf okuyarak kendiniz tek tek kurabilirsiniz bunları. apache.org php.net mysql.com sırası hiç farketmiyor. Kolay gelsin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 şimdi localhostu kullanmam için bunların hepsini kurmam mı lazım ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hayır, apache ya da IIS kursan yeter. fakat php, mysql kullanmak istiyorsan onları da kurman gerekiyor ayrıca.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 localda site yapcam php olucak ikisinide kurayım yani ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Arkadaşlar siz php'yi ya da site yapmayı nereden öğreniyorsunuz ? Öyle birden vahiy gibi mi iniyor size ? Ben bir sürü kitap, tutorial devirdim. Ve hemen hepsinin başında apache, php ve alakalıysa mysql kurulumunu da anlatmışlardı. Bunun yanı sıra yine bir çoğunda alternatif server'lar da anlatılmaktaydı. Bu denli sorun olan şeyi anlamıyorum ben cidden. Siz hangisi deyince biz şu diyoruz ve siz yinede tekrar tekrar soruyorsunuz. Hiç mi okumadınız bu tip birşey ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 23 Ekim 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 www.netopsiyon.com iyidir. phpnuke falan kuracaksan baya bilgi bulabilirsin. forumlarda da sorabilirsin istediğini yardımcı olurlar.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar