xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende nvidia geforce go 6600 128mb war az önce age of empires 3 oynadım ve oyundan çıktıgım da merak ettim sıcaklığına baktım ekran kartının 80 dereceydi ve 50 ye kadar düştü yani oyun boyunca 80 dereceydi fakat ekran kartının default yanı fabrika ayarlarında da critical point olarak 102 derece yazıyor sizce de 102 derece çok fazla değilmi ben max 70 derece die biliyorum (latop kucagımda oldugu ıcın havalandırma deliklerinin kapattığımı sonradan fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 102derecede kaynar be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 işte burda görüldüğü gibi yoksa ben mi yanlış anlıyorum orda yazanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 doğru anlıyorsun orada yazıyorsa bir terslik yok demektir olduğu taktirde bu ss i sokarsın gözlerine her ekran kartının ısı aralığı farklıdır yani 100 e kadar yolun var demek oluyor bu. stress altında 80 derece olması kartın doğası gereği normaldir , zira yanlış anlamadıysam bu bir laptop ve ekran kartı için yeterli hava akımı pil tasarrufu için olmayacaktır ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ss i sokamazsın gözlerine ... muhtelen ekran kartının monitoring fonksiyonu yuklenirken olctugu sıcaklıgın bellı bır mıktar ustunu sana auto treshold olarak atamıstır , o fabrika ayarı değil ... diğer yandan 75 derece nin üzerinde fiziksel hasar başlar ancak bana daha keza senin sıcaklık ölçme mekanızmasında bir sıkıntı var gibi geldi ... AoE3 de 80 derece olmaz ekran kartı hani fear farcry falan desen anlıcamda AoE3 gibi bir oyun kastırmaz o kadar ... uzerinde fanı falan çalışıyomu ona bak çünkü windows ekranındada 50 derece yuksek yine 30-35 derece civarı olması lazım sanırım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 benim 4 fanlı desktop kasamda da 50 derece oluyor du ben hiç 30 derece görmedim yani laptop gayet normal bence,ayrıca laptop u priz e takınca sıcaklık büyük ölçüde düşüyor bir de fan çalışıyor bir sorun yok teknik servisi aradım onlarda o sıcaklıgın normal olduğunu söyledi benim asıl sorum ordaki 105 derece . reset to default s yaptıgım halde 105 derece gosterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: The_Delucian, 23 Ekim 2005 04:12 tarihinde demiş ki: ss i sokamazsın gözlerine ... muhtelen ekran kartının monitoring fonksiyonu yuklenirken olctugu sıcaklıgın bellı bır mıktar ustunu sana auto treshold olarak atamıstır , o fabrika ayarı değil ... diğer yandan 75 derece nin üzerinde fiziksel hasar başlar ancak bana daha keza senin sıcaklık ölçme mekanızmasında bir sıkıntı var gibi geldi ... AoE3 de 80 derece olmaz ekran kartı hani fear farcry falan desen anlıcamda AoE3 gibi bir oyun kastırmaz o kadar ... uzerinde fanı falan çalışıyomu ona bak çünkü windows ekranındada 50 derece yuksek yine 30-35 derece civarı olması lazım sanırım ... o ekran yüklenirken zaten laptop hava alabilecek bir konumda idi öyle saçma şey mi olur yüklenirken hede hodo ısısı ölçtüm bunun hede derece üstü sıcaklığa kadar dayanır bunun up limiti vardır 90 derece sıcakta bunu yükleseydin 150 derece mi gösterecekti ? Nvidia sıcaklık değerlerinin üstüne ekleyerek mi yazıyor driverları ? yoksa her kartın ayrı bir up limit ısısımı var ? Benim ati radeon 9800 xt min 100 dereceden sonra yanma olasılığı var , aynı şekilde bu ekran kartındada bu durum mevcut. Her ne şekilde olursa olsun ss i sokabilrisin gözlerine. Kullanıcı bunu bilemez, ayrıca yüklenirkende çölde yüklenmedi büyük olasılıkla bu driverlar söylediğin olasılık olsa idi yine o kadar yüksek göstermemesi gerkeiyordu ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende 120 yazıyo orda yau[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: xlaidehlevar, 23 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki: bende nvidia geforce go 6600 128mb war az önce age of empires 3 oynadım ve oyundan çıktıgım da merak ettim sıcaklığına baktım ekran kartının 80 dereceydi ve 50 ye kadar düştü yani oyun boyunca 80 dereceydi fakat ekran kartının default yanı fabrika ayarlarında da critical point olarak 102 derece yazıyor sizce de 102 derece çok fazla değilmi ben max 70 derece die biliyorum (latop kucagımda oldugu ıcın havalandırma deliklerinin kapattığımı sonradan fark ettim 102C de gpu kendini frenlemeye başlar ve daha fazla ısınmayı engellemeye çalışır. Eğer sıcaklık 102C olursa, oyun birden slayt şova döner, aşırı bir yavaşlama olur. 80tehlikeli bi sıcaklık değil ama daha düşük olsa iyi olur. Ekran kartının hemen yanındaki slota bir kart takılı mı? Kasa havalandırman nasıl? Edit: Eklemeyi unutmuşum 102C kadar gpu zarar görmez ama biğer bilşenler görebilir. [signature][hline]Paticik Kızlar Klübü [Bu mesaj aktiftablet tarafından 23 Ekim 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 benımkı age of tan cıkınca 42.9 verıyor valla sogutmaya onem verın dıye mılelt bas abs bagırmıyor :P[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar