sgecca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Arkadaşlar ne yazık ki dün büyük bir rezillik yaşadım. Nasıl oldu bilmiyorum ancak çok güzel bir savaş içerisindeyken daha doğrusu missiona hazırlanırken bir anda bir BH nin saldırısına uğradım. Aman bu da nerden çıktı diye saldırdım ama unuttuğum önemli bir şey vardı artık master lighsaber diildim. Tempimi değiştirmeye kalkarken ne yazık ki rezil oldum. BH beni oracıkta madara etti vuramadım bile ona. Sonrada kaçarak eve saklandım. Onur mücadelesi ettiğim için force dolduktan ve yine full olduktan sonra findfriend yaparak onu buldum ve duel teklif ettim aradan biraz zaman geçti kabul etmeyince de başka bir jedi ile savaş yaptım ve onu yendim ancak sonradan bir baktım ki bizim bh benim missionı alıp geri donmus. beni starportta evire çevire bir güzel incap etti ve sonrası malum -400 000 jedi xp. Taktikleri bilmediğim için güzelim klavye nasibini aldı ve mönitör de patlama durumuna geldi allahtan onu da kırmadım. Bana yardımcı olun lütfen tempim LS 0 4 0 4 MDEF Enhancement 2 0 0 2 healing 4 0 2 0 şimdilik ve hedef healing 4 0 4 0 enhancement 3 0 0 2. Jedi olarak ve mls olmayarak ne yapabilirim sürekli BHlerden kaçmak zorunda mıyım?? Bu kadar yıldır bu oyunu oynuyorum ve şahsen gerçekten onuruma yediremedim dün olan şeyi.... Sad sağolsun bana yardımcı olmaya çalıştı oyunda ama o sırada BH ile kapıştığım için tek okuyabildiğim sadece tank olmuşsun du bir de byeeee okudum. Abi özür dilerim cevap yazamadığım için ve bu yüzden ne demişler VENTE GELSENE. :) Biraz uzun oldu özür diliyorum. Herkese /Salute[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 m def ench 4400 heal 4040 ls 0144(tabi 2 handed için bu hangi ls kullandığına kalmış) n force wielder olabilir...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: sgecca, 22 Ekim 2005 08:57 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ne yazık ki dün büyük bir rezillik yaşadım. Nasıl oldu bilmiyorum ancak çok güzel bir savaş içerisindeyken daha doğrusu missiona hazırlanırken bir anda bir BH nin saldırısına uğradım. Aman bu da nerden çıktı diye saldırdım ama unuttuğum önemli bir şey vardı artık master lighsaber diildim. Tempimi değiştirmeye kalkarken ne yazık ki rezil oldum. BH beni oracıkta madara etti vuramadım bile ona. Sonrada kaçarak eve saklandım. Onur mücadelesi ettiğim için force dolduktan ve yine full olduktan sonra findfriend yaparak onu buldum ve duel teklif ettim aradan biraz zaman geçti kabul etmeyince de başka bir jedi ile savaş yaptım ve onu yendim ancak sonradan bir baktım ki bizim bh benim missionı alıp geri donmus. beni starportta evire çevire bir güzel incap etti ve sonrası malum -400 000 jedi xp. Taktikleri bilmediğim için güzelim klavye nasibini aldı ve mönitör de patlama durumuna geldi allahtan onu da kırmadım. Bana yardımcı olun lütfen tempim LS 0 4 0 4 MDEF Enhancement 2 0 0 2 healing 4 0 2 0 şimdilik ve hedef healing 4 0 4 0 enhancement 3 0 0 2. Jedi olarak ve mls olmayarak ne yapabilirim sürekli BHlerden kaçmak zorunda mıyım?? Bu kadar yıldır bu oyunu oynuyorum ve şahsen gerçekten onuruma yediremedim dün olan şeyi.... Sad sağolsun bana yardımcı olmaya çalıştı oyunda ama o sırada BH ile kapıştığım için tek okuyabildiğim sadece tank olmuşsun du bir de byeeee okudum. Abi özür dilerim cevap yazamadığım için ve bu yüzden ne demişler VENTE GELSENE. :) Biraz uzun oldu özür diliyorum. Herkese /Salute su haliyle temp inin kacacaksın. ben mls, def 4240, ench 3004, heal 4000 im ben bile kaciyorum bazen saberim kotu diye. Ve malesef artik ryatt trail gibi bi yerde yok kasmak icin.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben eskiden ls x4x4 mdef. heal 4xx encahnce 4xx4 düm ve hic bir zaman kacmadaim eger krayt avlarken force az sa ve bana saldirmsisa o zaman kacarim. fakat ls n iyi ise. force dolu sa sorun olmaz. mls olman cok etki yaratmaz sadece hiz iyi olur .. bence. ls yi iyi tutarak ve ca larinda varsa. cogu bh yi alirsin ... diye düsünüyorum.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 temp çok güzel bence ls 0404 heal 4040 m.def enh 3002. elinde yaklaşık 680dmg lik çok iyi speed olan bir saber var, üzerinde accuracy ve speed attachmentlar var... bu temp ile çok iş yapman lazım... ama önce temp i tamamla... şu anda imp. speed ve imp. sap ı kullanamıyosun...[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ayni temp bende var saberim cok kotu iyi pvp yapamiyorum o yuzden ama bu temp saberim kotu olmasina ragmen pve de bana fazlasiyla yetiyor.Eger iyi saberin varsa soyle birsey deniyebilirsin once force sus. at ab at(Bu kismi istersen es gec cunku %75 lik armorlar var)daha sonra saber power attack yap eger tutturursan kd at ve bir tane daha saber power attack salla sansin yaver giderse 3sn de yerde olur bh =D yok dovus uzarsa bol bol sap kullan ayrica heal stimler var onlari kullan force healing kullanmaktansa.Ha birde bu attacklari klavyene ekleyebilirsin mesela q armor break olur felan gerci ona bir turlu alisamadim ama kullananlar daha memnun oluyor gidip fx e basmaktansa Yada en basiti yanina bir tane squadleader al kesemeyecegin sey kalmaz swg de =P [Bu mesaj Sylian tarafından 22 Ekim 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eğer rakip combat medic ise size paralyse, speed debuff, mind debuff ve action debuff yapip parvan cake ile topuklayacak çünkü asla onu yakalayamazsınız. O yüzden etraftaki binaları kullanmanız lazım, onu yanınıza çekmeniz için. Ama en önemlisi ls, eğer 600 üzeri değilse, bh ye yeteri kadar hasar verilemiyor. Benim en son kullandığım taktiklerden biri de force run ile /follow yapıp sürekli spam yapmaktı. Böylece bh iyileştirme döngüsüne giriyor mind bitince de ölüyordu. Şimdi bu taktik de işe yaramaz. Ayrıca bh ile savaşırken sağlığı yarıdayken kd yapın ki kendini iyileştiremesin. 1 kere stim kullanır diğerinde belki alabilirsiniz. Akşam en son gittiğim jedi ile binaların arasında kovalambaç oynamaktan sıkıldığım için bıraktım. :)[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İçim rahatladi be bnde bi kendim kaçıyorum sanıyordum bh'lardan:D meger herkes kaçiormus[signature][hline]Chimera-tr ==>Jedi Padawan in Eclipse Anashazy Thal'Gerth==>Master Doc,Master WS Malkavian-==>Master Artisan Raise of the Dark Lords;) [Bu mesaj chimera-tr tarafından 22 Ekim 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hmm bu arada az once attigim msj i dikkate almayin bh lere snare nedeniyle vurmak mumkun degilmis onu anladim heh en iyisi jedi oynamamak [Bu mesaj Sylian tarafından 22 Ekim 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben mls/ench 4402/heal 4000/def4040 dün DPS imde 350 su ana kadar hic bir bh a ölmedim mcmlerde dahil fakat su an armor break slicelari cikmis baya can cekistirien ama bi kac öyle olan adami aldim eger dpsiniz azsa cesitlik taktikler gelistirceksiniz örnegin asla bhi kovalamayin o kaciyorsa gidin bir agacin arkasina oturun mindiniz doldurun falan yada bir evin arkasina kacin birakin o sizi kovalasin vede her zaman kacmayi bilin bazilarina göre kacmak onursuzluk olabilir ama sonucta bu bir oyun eger yeniliyorsam kacarim bu kadar basit bir bh beni kesebilcek seviyede biriyse zaten kacmami engeller dedigim gibi kendinize taktikler gelistirin vede pratiklik kazanin acil durumlar icin son 2-3 haftadir oynamadigim icin pek bisi diyemiycem ama ben bu taktiklerle gurula söylüyorum su ana kadar hic ölmedim 20 bhda geldiyse max. 3-4 tanesinden kactim Bir çok bhe n00b diye tabir ettigimiz turdencin elinde full ris armorlu ab sliceli bhlar bile cok rahat kesilebilir zaten iyi bir bh bu dediklerime gerek duymadan bir cok jediyi kesebilir fakat bunlarin sayisi cidden az. Neden bhlarin cogu n00b dersende oyuna basliyanlarin bir cogu bh ile baslar sonra jedilige kasar ve evet bunu herkeze söylüyorum tum yeni baslayip bh olanlar bence n00b dur(bu benim fikrim) [Bu mesaj xieon tarafından 22 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet haklısın xieon Sırf köye daha az gideyim diye M CM 'yi düşürüp 0440 bh ye verdim :) BH'lik güzel heleki o kadar zengin attackları varken.Ben oyuna Rifleman olarak başlayacağım dedim hala rifleman'im :) Jedi olana kadarda asla düşürmeyeceğim.Seviyorum kahretsin :) Ayrıca ben BH'ye ölmekte rezillik göremiyorum :) Ha çok eziktir ayrı bir konu :) Biri vardı bh daldı knockdown çaktım adam kalkmayı bilmiyordu 70 vura vra öldürdüm diyiyordu :D Chi 'di galiba hatırlamıyorum çook gülmüştüm :) Neyse dağıttık devam :) dp: Xieon senin temp'i yazdım jedi olunca bunları kasacağım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 üüü niye hiçbi jedi benden kaçmıyo :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye [Bu mesaj Gwindon tarafından 22 Ekim 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: xieon, 22 Ekim 2005 18:56 tarihinde demiş ki: ben mls/ench 4402/heal 4000/def4040 dün DPS imde 350 su ana kadar hic bir bh a ölmedim mcmlerde dahil fakat su an armor break slicelari cikmis baya can cekistirien ama bi kac öyle olan adami aldim eger dpsiniz azsa cesitlik taktikler gelistirceksiniz örnegin asla bhi kovalamayin o kaciyorsa gidin bir agacin arkasina oturun mindiniz doldurun falan yada bir evin arkasina kacin birakin o sizi kovalasin vede her zaman kacmayi bilin bazilarina göre kacmak onursuzluk olabilir ama sonucta bu bir oyun eger yeniliyorsam kacarim bu kadar basit bir bh beni kesebilcek seviyede biriyse zaten kacmami engeller dedigim gibi kendinize taktikler gelistirin vede pratiklik kazanin acil durumlar icin son 2-3 haftadir oynamadigim icin pek bisi diyemiycem ama ben bu taktiklerle gurula söylüyorum su ana kadar hic ölmedim 20 bhda geldiyse max. 3-4 tanesinden kactim Bir çok bhe n00b diye tabir ettigimiz turdencin elinde full ris armorlu ab sliceli bhlar bile cok rahat kesilebilir zaten iyi bir bh bu dediklerime gerek duymadan bir cok jediyi kesebilir fakat bunlarin sayisi cidden az. Neden bhlarin cogu n00b dersende oyuna basliyanlarin bir cogu bh ile baslar sonra jedilige kasar ve evet bunu herkeze söylüyorum tum yeni baslayip bh olanlar bence n00b dur(bu benim fikrim) [Bu mesaj xieon tarafından 22 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Ya nasil yeniyorsun bh leri taktik ne? Benim temp mls, def 4240, ench 3004, heal 4000 , Dps im 403. fc 31 beni deviriyorlar genelde[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 herkese cevapları için teşekkür ederim. Biraz moralim yükseldi gerçekten demek ki taktikte hata varmış iyi oldu yani o zaman çok da kötü durumda diilim :)[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim tempim cidden öyle süper bir temp degil is insanin tecrubesinde kaliyor su ana kadar ölmememin bir sebebide belki 500 günün verdigi tecrubedir sonucta bu bir oyun hatta size küçük bir animi anlatim daha 150klik jediyim yine 350 dps fakat cok sacma skillerim var respec yapcakdim tokeni(sevmiyordm tokeni bare o ise harcayim dedim :) ) bi bh geldi adi shaft- arkadasi ile benim arkadasima onu kestiler sabah sonra grind yapiyorduk aksam sehirde biri sehre shaft- adinda biri geldi bha benziyor dedi ben hemen lairin yanina bir ev kurdum vede friendlistime ekledim shaft- diye findfriend yaptim ve odanesi wp cikti bu durumda kelle derdine dustuk önce evin icine gittim cunku savascagim kisinin kim oldugunu vede o sirada yaninda biri varmi yok bilemiyordum vede 2 kisi geldiler yine onlari sabahdan gördügüm icin saldirmadim vede logout olmaya karar verdim 400k exp. 1 saat grinden daha degerliydi ama işte o sirada kendime hakim olamadim ve kalmaya karar verdim basladik konusmaya derken onlarin guilden 3. bi bh geldi benim görevi almas 3vs1 vede full temp bile degilim ben ona dedim eger arkadaslarin giderse senle 1vs1 savasirim o tamam dedi (bu konusmadan önce türkçe konusan bir kac arkadasa laf attim türkçeye laf atti falan bende sinirlenmistim intikam alcakdim) jedi knight arkadas artist sagolsun beni yanliz birakmadi ve bana eger bir sorun cikarsa av-21 ile kacabiliriz dedi bende tamam dedim yedim bir sürü sey tam ciktim savasiyorum haritada 2 mavi nokta belirdigi gibi arkadas offerride dedi vede dantooinede 10dk boyunca arablai barc-21li kovalamaca basladi arada bir kd yedim dustum arabadan onlarin motorlari pattlatim devam ettim ve en sonunda buyuk bir gölün ortasina geldik(dantooine sol altlarda bizim sehiri bilen bilir comptonun ora) comptondaki tanidiklarim sagolsun banlattim onlari o sehirden vede basladik suda beklemeye bunlar laf falan etti sonunda logout oldum. peki elime nemi gecti 1-2 saatim bi bh bozuntusu yuzunden bosa gitti o 2 saatde 700k exp. bile kasabilirdim rahat rahat fakat sonucta kactim burda önemli olan benim alcagim exp. olmadi o 3 bhdan kacmam oldu bana cok buyuk bir tecrube oldu vede rebellere gitmiyen 450k oldu bunun icin ellerinden kurtuldugum icin cokgururluyum belki bazilarina göre ödleklikdir fakat benim bu bakis acim. Tecrübe cidden cok sey degistiriyor bir keresindede(basladim bare arada anlatim) dathomirde bi bh saldirdi bana baktim kesemiycem cagreyi güzel bir nightsisterin yanindan gecmekte buldum ben iyi hesaplamistim ama o gözünü para bürüdügü ve noob oldugu icin yakinindan gecti vede 3ns+ben onu bir güzel kestik :) yani cevre faktorlerini her zaman kullanin Bu arada birde taktik söyleyim bunu yeni gelistirdim cok kullanma firsatim olmadi ama iyi is cikariyor eger karsinizda armor break slicei yoksa vede mls icin olani anlatacam önce karsidakine root yapilir(varsa) gidip armor break konur buraya kadar normal jedi attacklari simdi 1 head hit 1 leg hit(isteyen baska bisi kullanabilir mls olan arkadaslar anlarlar ne demek istedigim isimler degisik bi tek damage ayni bazi saber vuruslarinda) bunla bendeki gibi 350 dpsiniz varsa 1k kadar vurmus olmalisiniz hemen arkasindan advanced saber throw 600damage+kd ettimi size 1.6k damage bide power attack 2.6k damage karsinizdaki büyük panik yapar sonucta oda bir insanoglu benim savaslarimda duruma göre ellerim titrer :) vede ondan sonrasi size kalmis mümkün oldugu kadar vurun onu heal durumuna sokun bu savaslar böyledir en cok heal yapan yenilir genelde ona cok vurursaniz o heal yapmakdan size vuramaz ve en sonunda mindi bitincede buyrun dbleyin umarim yardimci olur [Bu mesaj xieon tarafından 22 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mind bitince force run'u seç ve kaç bu kadar basit mind dolunca tekrar saldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Tebrikler Vergil sen böyle yap sonra neden bhlar beni kesiyor diye dert yan. Eğer bir bh dan kaçıyorsan onu yenemiyorsun demekdir sen gidip mindini doldururken o orda armut toplamiyor cikariyoru swoopunu yakaliyor seni( küçük bir not swoop>fr1 ve 2 swoop=fr3) yani senin dediğin pek olmaz anca o sana gelirken onun motorunu seçip saberthrow yaparsin böyle yapa yapa motorlarini bitirirsin adamin adam sonunda sana küfür eder gider :) ama senin dediğin oldu farzedelim onu kesmen çok zor sonuçta bir sürü forceun gitmis vede senin mindin dolana kadar onunkide doluyor o yine %100 güçte basliyor sen eskisindende zayıf bir halle savaşıyorsun hiç bir şey değişmiıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ehehe en iyisi... Hep skill kastığın veya korunamayacağın yerlere evler dikeceksin. Mesela Fort Krayt'a bir ev dik pearl için krayt keserken gelirse force run hemen eve gibisinden :) Şahsen biz Jedi olunca Avatar Platform'da kasmayı düşünüyoruz (çok mu zekiyiz :) ) Çok ağır ve zorlu olur ama en azından Bh derdi yok :) BH'yi bırak bizim dışımızda adam yok :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 xieon benimde senin 3 bh hikayene benzer olay oldu,o durumda kaçmak ödleklik değil en doğru iştir.Heal eden her zaman kaybeder demişin ama cm bh olanlara karsi dogru degil bence.Tabii bh iyi heal atmayi biliyorsa.Xanator gittigim yere ev dikerim bh gelince eve kacarim diyor.Yanlis cünki jedi vs bh TEF inden eve giremezsin.Eger bh den kacip dinlenmek istiyorsaniz,jedi iniz ile her zaman combatant gezin ve bir faction pve base i bulup oraya girin.Genelde cogu bh ler on leave gelir,Ayni faction bh ise o zaman suya kacin derim ama o zaman sudaki adama ateş etmeyi bilen bh ise o zaman da zor:D Macro ile swoop dan hemen inip ates ediyorlar.Su da force heal olmuyor.Anca stimpack ile heal edersiniz su da.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. [Bu mesaj Akse tarafından 23 Ekim 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hmm ev olayını bilmiyordum :) en azından bana böyle söylendi ueuhe neyse :) İlk görevimi hatırladım.Jedi Knight Torantt'i almıştım.Adamla 1 hafta önce skill kasarken bir bh geldi üstünde paramilitary vs. armor bile olmayan bir adamdan öyle bir kaçtı ki öyle kaçış görmemiştim o zamana kadar :) İlk görevimi alacağım zaman bu geldi işte karşıma neden olmasın dedim.Adam dandik bh'den kaçtığına göre dedim.Knight olduğunu da bilmiyordum :) Aldım görevi gittim yanına.Barc Speeder'i yanındaydı bu spawn bekliyordu galiba.Al ulan dedim ilk Barc'i patlattım.Zaten günün en büyük kâr'i gibi bir şeydi.SaberThrow + 2 vuruşta heal atamadan gittim :D Küstüm BH'liğe hehehehe :D Bu arada arkadaşlar oyunun en gral BH'si oyunu bırakıyor ve acc'sini satıyor.Fiyata çok güldüm auhuahae ; Gral Acc[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 BH geldiğinde eve saklanmak bir çare deil diye biliyorum attackdan düşsende bir süre sonra eve bile girsen bh seni kapı dışına çıkartabiliyor diye biliyorum (umarım yanlış biliyorumdur.) eğer imkanınız varsa vede combatant deilsenizde en yakın starship terminalden uzaya çıkın ordan4-5 dk durduktan sonra başka bir gezegende hiç beklemyeceği bir starporta inip logout olun onun içinde /logout komutunu kullanırsanız 30 sn sayar ve ld konumuna düşmeden oyundan çıkarsınız tabi çıkışı yapmadan önce bh nin adını ignore listinize eklemeyi unutmayın (sizi offline görsün ) sonra altcharınızla girip bh yi takip edin gerekirse derdi neymiş örenin (aynı faction a üye ise tabiki) adamın off olması ile kendi charınızala tekrar girip devam edebilrsiniz bu size biraz korkaklık gibi gelebilr ama tempi tamamlanmamış 1 jediyinda creature başına ortalama 600 exp aldığını düşünürsek (lvl düşük olduğunu varsayalım temp tam olmadığı için) 400000 jedi exp azda değil hani temp tamam olsa lvl 80 olsak 1000 exp alıyoruz vede temp tamam oldugu için bh ye yenilsek de sadece exp kaybetmiş oluyoruz tempi etkilemiyor ama temp tamamlana kadar exp herşey!!!! son olarak jedi exp yoluna kaçmak mübah[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok abi bn daha geçen kactim cikartamadi evin dışına flm kacacan bh'tan motora binip dolasican bi 5 dakka sonra git evine logout ol en guzeli[signature][hline]Chimera-tr ==>Jedi Padawan in Eclipse Anashazy Thal'Gerth==>Master Doc,Master WS Malkavian-==>Master Artisan Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: chimera-tr, 23 Ekim 2005 10:42 tarihinde demiş ki: yok abi bn daha geçen kactim cikartamadi evin dışına flm kacacan bh'tan motora binip dolasican bi 5 dakka sonra git evine logout ol en guzeli zaten tef varken eve giremiyorsun, eve bir kere girersen ve ev private se cikaramiyor seni. ama ev private degilse mesela icerde venodr varsa, küt diye dısari atiyor seni ve tef oldugu icin tekrar giremiyorsun.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yeni tef sisteminde bh size vurdugu an tef alirsiniz eve kacamazsiniz bunun icin yeni bi taktik gelistirtim solo krayt kesmeyi deniyordum cok zorlanarak zar zorda olsa kesiyordum %10 force ve %10 mind vardi derken bi bh geldi eve kacmayi denedim olmadi bende adama root yaptim sonrada ver elini fr2 100metre falan uzaklasip agroyu kaybettigim an ver elini swoop :) hemen en yakin sehre gittim(2-3km öteki bi sehre krayt kestigim yer cok yakindi bi sehre ama ordada o bh vardi) zaten 1-2dk gecince tefde kaybetmistim kurdum evi channelladim bekledim bekledim bh gelmedi sonra ögrendim birakmis görevimi neuse sonucta kacmasini bilceksiniz bir jedi olarak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben kaçmayacağım :D allah allah ölümüne :D belki bh mal çıkar keseriz havamız olur uehuhe :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar