Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ben atıcılık sporuna ilgi duyuyorum ve ankarada bu sporla ilgilenebileceğim poligon var mıdır? bilen veya babası/amcası/annanesi atış poligonunda görevli olan var mıdır aranızda? ben biraz araştırdım ama hep kamu görevlilerinin antremanları için olanlar çıktı.yani polis veya güvenlik görevlisi değilsen atış yapamıyorsun.parası neyse vercem lan 14 mermi kaç para.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet yaw yokmudur güzel bir yer[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ööeh gastede bir reklam gördüm,ankarada bir poligon varmış,eğer güvenlik işiyle meşgulseniz saati 35 ytl,değilseniz 40 ytl gibi bir ücret talep ediyorlar.de bürrşş...vazgeçtim atıcılık polislerin,snaypırların olsun.ben müziğime devam ediyim gene.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar