SethValor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 www.supershadow.com arkadaslar bu siteyi bilmiyorsaniz mutlaka ziyaret edin, kanımca şizofren bir arkadaş bu siteyi yapan, ısrarla kendisinin George Lucas ın arkadaşı olduğunu soyluyor, episode 7 8 9 hakkında bilgiler veriyor, yalan yanlış mediclorian degerlerini veriyor SW karakterlerinin :) matrak bi site, ozellikle soru cevap kısımları super , adam nasıl inandırmışsa kendini :) Bide hiç üşenmemiş bukadar palavrayı sıkmış ahaha cem jedi nin ABD merkez şubesi adam http://en.wikipedia.org/wiki/Supershadow buda wikipedia da adama ilişkin bolum bunada bi goz atarsanız siteyle ilgili baya bilgi alırsınız. :)[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 simdi konusuma olayini bilmem ama episode 7-8-9 bi nevi genisletilmis evren hepsini okumadim ama gördügüm isimdeki jediler starwars evreninde var simdi biraz daha ayrintili bakim.[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 O isimler zaten Lucas ve arkadaşlarının kitaplarında olan isimler... Ayrıca episode 7-8-9 diye bir şey söz konusu bile değil şu sıralar.Lucas Star Wars efsanesi burada bitmeyecek dedi ve ilk projesinin Dizi Film şeklinde olduğunu söyledi ve üstüne ekledi " film düşünmüyorum artık" Bence de sürekli ilerleyen bir yapıya sahip dizi çok iyi gider.En azından konular vs. hep değişir ama filmde olmaz bu...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 olayı anlamamıssınız. diyorum ki herif kendini lucas ın arkadası zannediyor, kendisi soru uretiyor ve lucas ın agzında cevap yazıyor, adam manyak. alın bide buradan bakın insanların yorumuna , http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=general_star_wars&message.id=57271 adam araya kendi oynadigi jedinin, ki yok boyle birsey, adını falan yazmıs ya.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ayrıca nerede geciyor boyle bir jedi adı Allah aşkına ya Darth Moronatool[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 haha o verdigin linke baktim chewbecca greivous a falanda force vermis neyse adamin sacmaladigi dogru bende siteyi azcik ayrintili okuyunca anladim ama verdigi bazim isimler gerce starwars evreninden[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bi de Supershadow's girlfriend die bi bolm var. :D sahsen ben arkadasin kiz arkadasina da bayildim yani..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oha direk uydurma site. bari tarihçeyi doğru yazsaydı, birsürü yerde var doğrusu. mesela 170.000 yıl önce diyor kotor için, halbuki 4000 yıl olacak o. ayrıca qui-gon u hem en güçlü jedilar arasına koyuyor hem de midichlorian'ını 10.000 de tutuyor eheh, deli herhalde. crap.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 adam üşenmemiş açmış site helal :) belkide doğrudur?? *!bütün sw fanları tarafından pataklanır*[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 haha george lucasa konusurken bir ara george lucas hesapda sunu [spo1=demis]George Lucas: I applaud your enthusiasm for Star Wars. You are a great fan. I'm glad to have you with us. I'm not sure when the deleted scenes for the old films will be made available on DVD. Those scenes are very personal to me. If I can make some money, then I would certainly put them out on DVD. I don't expect to do this in the near future. It could be ten to fifteen years before you see the original deleted scenes on DVD. Slovakia is a fabulous country, but it is a small market. I wish all markets were huge so that I could make more money from Star Wars, but life isn‘t perfect. I hope you can find lots of Star Wars products to buy. You should spend all your spare money on Star Wars. Thanks for being there for me. [Bu mesaj xieon tarafından 23 Ekim 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 edit [Bu mesaj xieon tarafından 23 Ekim 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dalgasina yapmis olmasin???[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yani işte ölesine dedim sitenin ne kadar kolpa oldugunu anlayin diye[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 eauheuh bende bakmadan genişletilmiş evrenden yazmıştır diye salladım :D Açılmamıştı link euhuaheuaeh :D Şimdi baktım süper ya adam aşmış :D şizofrenler bile bu kadar aşamaz adam kesin mal ya da makarasına yapmış :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar