Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grafik sorunu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar. bi arkadaşım saolsun GW accountunu bana teslim etti. ancak şöyle bir sorunum var. oyunu açtığımda ekranda , winampin visleri gibi karışmış grafikler görüyorum. ekran katımın son driverlarını yüklememe rağmen sorun düzelmedi.

1-2 gün oynadığımda sorun yoktu , yeni olmaya başladı bu sorun..

daha önce başına gelen var mı acaba?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:

Bunun gibimi???

ben bu sorundan ilk RAM'lerin yerlerini değiştirerek kurtulmuştum. ama hiçbizaman tamamiyle kurtulmadım sadece azaltmıştı. en sonunda ekran kartını değiştirdim artık. şimdi sorunsuz.. sende RAM'lerin yerlerini değiştirmeyi dene[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)

Mesaj tarihi:
Arkadasım bu sorun bende soyle oluyordu bilmiyorum tam olarak aynı sorundan mı bahsediyoruz ama... Neyse ben oyuna girdiğimde sorun olmuyor, alt + tab yapıp windowsa geri donsuğumde ve oyuna tekrar geri donduğumde oyun grafikleri birbirine gecmiş oluyor aynı zamanda titiriyor grafikler yani oynamanın mumkun olmadığı bir hal alıyor. Bu ekran kartının yetersizliği ile alakalı birşey. Ben 64 MB Geforce mx 440 kullanıyorum. Ve bikaç denemeden anladığım kadarıyla oyunu kaldırabilecek minimum ekran kartlarından hatta belki de en minimumu. Yani sorunun ekran kartından kaynaklı olabilir?
Mesaj tarihi:
eet bende ölede oluyodu ama mesela bazen GW'yi açıyorum direk göçük vaziyette çıkardı sora düzgün çıkarsa ekranı küçültüp büyülttüğümde bozulurdu. hatta bazen GW'yi açtığımda direk kitlenirdi windows yaz tatilim rezil oldu bu yüzden. tatilin son ayında geforce 6600gt aldıkta kurtuldum valla of bunalım geçiriyodum ya...[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Elessar Kabraxis (R/N)
Mesaj tarihi:
128 mb fx5200 var bende.. direct x i yenilemeyi deniyecem bide...
ayrıca grafiklerin durumu , aldığın ssden dahabeter :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:

Bu Olabilirmi?? :D

[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Elessar Kabraxis (R/N)

• Yeni Oluştur...