unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Karanlık tarafından Cum, 2005-10-21 17:35 tarihinde gönderildi. Magazin | Müzik Sertab Erener, bu kez ”Eurovision 50 Yılın Birincisi” yarışmasına katılıyor. Yarın akşam Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yapılacak yarışmada Erener'in rakipleri arasında ABBA, Johnny Logan ve Celine Dion var. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 50. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen, 50 yılın birincileri arasında yapılan seçim sonucu ilk 14'e giren şarkıların yarışacağı yarışmaya Erener, 2003 yılında Riga'da “Everyway That I Can” parçasıyla Türkiye'ye birincilik kazandıran parçasıyla katılacak. RAKİPLERİ ARASINDA ABBA VE CELİNE DİON VAR Devamı : http://www.iletmen.com/node/388 Bu sefer ki yarışmanın bi güzelliği bizde Türkiye'den Sertab için oy gönderebilicez.[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hadı hayılısı bakalım şansı az gıbı umarım ıı bişeyler yapar...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 oo abba var ya.. sans baya az harbiden ama basarılar diyelim ne diyelim[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya bilemiyorum arkadaşlar eğer Eurovizyonda söyledikleri şarkılarla katılacaklarsa ben kesinlikle ABBA ya oy veririm :) "nerde kaldın ayten?" den kat kat iyi şarkıları ABBA'nın[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sertap nedense kazanbilirmiş gibi gelmiyo bana,ABBA var,celine dion var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ruslana'da var Ukrayna adına o da bizden sayılır :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sertab 5. olur[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: BulletRide, 22 Ekim 2005 10:53 tarihinde demiş ki: Ruslana'da var Ukrayna adına o da bizden sayılır :) ben katılan şarkıların listesine baktım,ruslana yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kendi ülkelerinede oy verebiliomuş işte herkes, o zaman büyük ihtimalle biz alırız diorum :-P ama tabi abba fln eahh :D[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 octopus'un dediği dogruysa sertab'ın rakibi yok :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dogrudur bunda herkes kendi ulkesine oy verebilior[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 O zaman ben şimdiden tebrik ediyorum Sertab'ı =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: toggie, 22 Ekim 2005 15:14 tarihinde demiş ki: O zaman ben şimdiden tebrik ediyorum Sertab'ı =) doğru söze laf yok :D:D[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben en dedim? ABBA demedim mi? bakınız nasılda ABBA birinci oldu yine :) hastasıyım onların Waterloo.. I was just defeated you won the war!!![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1. nin belli oldugu bir yarismaydi evet : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ı have dream vardı onların tabi biz o zamnlar yoktuk:) sertab alamdıysa onların almasını sevindim bende.gelmiş gecmiş en ii gruplardan biridir zaten.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 türkiyeden de oy alıosa o herkes abanır daha ii olur o zaman ama hakkeden kazansın:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar