kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya şimdi mesela 300 mb lık bir video var dizinin o video dan 10 sn lık görüntü almak istiyorum sırf onu izlicem nasıl yapabilirim acaba lütfennn:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Windows Media Maker, Adobe Premiere, VirtualDub Seç beğen al[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 peki windows media maker bilgisayarımda var mıdır yoksa indiricek miyim netten? çok tşkler bu aradaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 xp de var geliyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yaw yalnız sorun çıktı xvid uzantılı videoları kesen program yok hepsine baktım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bilgisayarında divx codec yüklü ise windows movie maker da divxleri de kullanabilirsin ama windows da windows movie maker ın eski versyonu yüklü olarak geliyor, yeni versyonu daha kullanışlı, onu indirmeni tavsiye ederim.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 VirtualDub cok daha genis , detayli bir program.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 basit bisiler ariyorsan Ulead video studio dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 windows movie maker yükledim codec yüklü değil diyor gerekli olanları yüklücekmişim kafayı yicem ne biçim uzantılı video bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 http://www.divx.com/ burdan divx codec i veya içinde divx codec olan bir programı indir ama yüklerken divx pro seçeneğini seçme, yükledikten sonra windows movie maker da .avi uzantılı videoları kesebilirsin[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 windows media maker baya vasat bir program, ama virtual dub iyidir, kullanabilirsin...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 virtual dib te avi videoları kesebiliyor muyum şuan codec ide indirdim hala yapamıyorum o virtual ıda indirim eğer yapabiliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar