N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 saçlarımı kestirdim eski haliyle yeni halini koyyuorum tbi becerebilirsem öbürüde şu ama muhtemelen olmuo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben goremiyorum =)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olmadı yaa resmler nie çarpı çıkıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bilgisayarından direk olarak link veremezsin, resim koyamazsın. http://www.imageshack.us/ Yukarı daki adrese resmini upload etmen gerekiyor, sonrasın da link olarak buraya koyarsan görebiliriz resimlerini.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bekliyoruz resimleri.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu uzunkenki halim sağdaki benim.. (ya inşalla bu sefer olmuştur... bu da yeni haliiimmm ayy olmuş olsun yaaa[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 vaaaav olmuş olmuş . 2.resim çok süper güle güle kullan =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hoş olmuş, yakışmış ama bizim değil senin kendini beğenmen önemli. Dynun güle güle kullan nedir ahaha (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 saolasın[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Güzel olmuş, yakışmış[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 2. resim biraz bulanık, ilk resim gibi olsa daha iyi anlaşılacak herşey.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ayy gaza geldim bi tane daa bu da yandan [signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 resim koymak.hmmm umarım ilgi seven birisindir ve eleştrilerden rahatsız olmazsın saçın hoş gibi(tarz meselesi) ama küçük duruyorsun,okuyor musun?[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya 2. resim web cam de çekildi ondan öyle olduu[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Janitschar, 15 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Hoş olmuş, yakışmış ama bizim değil senin kendini beğenmen önemli. Dynun güle güle kullan nedir ahaha (: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Resim koymayı da öğrendin, ondan kaynaklanıyor gaza gelmen (; ahah Edit: Dynun bilmiyorum ne denir de, bi an da komik geldi ondan (: Sanki araba almış gibi ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben oyumu eski halinden yana kullanıyorum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eskiside gzl yenisidee beenmeyen çok çıktı ilk diilsi=)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Janitschar, 15 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Resim koymayı da öğrendin, ondan kaynaklanıyor gaza gelmen (; ahah Edit: Dynun bilmiyorum ne denir de, bi an da komik geldi ondan (: Sanki araba almış gibi ahah :-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 insan kendini güzel bulduktan sonra gerisi boş demek hem felsefi hemde dooru bi yaklaşım[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ehehe bence eski hali daha güzel :P not : bu arada güle güle kullan değil güle güle eskit o hıh *!hemen araya bişi atar ve kaçar*[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben accaip beendim yannız bu halini(bnm kısa saç takıntım var daa öncede kısaydı sırf elalem bi uzun görelim dedii için uzatmştım)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İyi olmuş boşver, bir de maviye veya kırmızıya boyat öyle görelim. Bir yerden hatırlıyorum mavi saçı ama nereden ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yok ya tarz olsun die diil deişiklik olsun die kestirdim yoksa öyle bi tarzım yok pek[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 walla yakışmış ne dim.bnde istedim de.kıyamadım sanırım.gözlerime kdr gelen kahküllerimi seviyorum.bir de bnm gözler kocaman garip durur sanırım:D neyse yakışmış rocker gördüm seni:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar