N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 saçlarımı kestirdim eski haliyle yeni halini koyyuorum tbi becerebilirsem öbürüde şu ama muhtemelen olmuo=)
wook Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben goremiyorum =)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olmadı yaa resmler nie çarpı çıkıo?
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bilgisayarından direk olarak link veremezsin, resim koyamazsın. http://www.imageshack.us/ Yukarı daki adrese resmini upload etmen gerekiyor, sonrasın da link olarak buraya koyarsan görebiliriz resimlerini.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bekliyoruz resimleri.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu uzunkenki halim sağdaki benim.. (ya inşalla bu sefer olmuştur... bu da yeni haliiimmm ayy olmuş olsun yaaa[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 vaaaav olmuş olmuş . 2.resim çok süper güle güle kullan =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hoş olmuş, yakışmış ama bizim değil senin kendini beğenmen önemli. Dynun güle güle kullan nedir ahaha (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 saolasın[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Güzel olmuş, yakışmış[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 2. resim biraz bulanık, ilk resim gibi olsa daha iyi anlaşılacak herşey.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ayy gaza geldim bi tane daa bu da yandan [signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 resim koymak.hmmm umarım ilgi seven birisindir ve eleştrilerden rahatsız olmazsın saçın hoş gibi(tarz meselesi) ama küçük duruyorsun,okuyor musun?[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya 2. resim web cam de çekildi ondan öyle olduu[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Janitschar, 15 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Hoş olmuş, yakışmış ama bizim değil senin kendini beğenmen önemli. Dynun güle güle kullan nedir ahaha (: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Resim koymayı da öğrendin, ondan kaynaklanıyor gaza gelmen (; ahah Edit: Dynun bilmiyorum ne denir de, bi an da komik geldi ondan (: Sanki araba almış gibi ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben oyumu eski halinden yana kullanıyorum[signature][hline]can't settle the area
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eskiside gzl yenisidee beenmeyen çok çıktı ilk diilsi=)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Janitschar, 15 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Resim koymayı da öğrendin, ondan kaynaklanıyor gaza gelmen (; ahah Edit: Dynun bilmiyorum ne denir de, bi an da komik geldi ondan (: Sanki araba almış gibi ahah :-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 insan kendini güzel bulduktan sonra gerisi boş demek hem felsefi hemde dooru bi yaklaşım[signature][hline]can't settle the area
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ehehe bence eski hali daha güzel :P not : bu arada güle güle kullan değil güle güle eskit o hıh *!hemen araya bişi atar ve kaçar*[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i]
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben accaip beendim yannız bu halini(bnm kısa saç takıntım var daa öncede kısaydı sırf elalem bi uzun görelim dedii için uzatmştım)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İyi olmuş boşver, bir de maviye veya kırmızıya boyat öyle görelim. Bir yerden hatırlıyorum mavi saçı ama nereden ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
N-c Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yok ya tarz olsun die diil deişiklik olsun die kestirdim yoksa öyle bi tarzım yok pek[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
beybin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 walla yakışmış ne dim.bnde istedim de.kıyamadım sanırım.gözlerime kdr gelen kahküllerimi seviyorum.bir de bnm gözler kocaman garip durur sanırım:D neyse yakışmış rocker gördüm seni:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Öne çıkan mesajlar