Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçlara bakıınnn!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben goremiyorum =)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
bu uzunkenki halim sağdaki benim.. (ya inşalla bu sefer olmuştur... bu da yeni haliiimmm ayy olmuş olsun yaaa[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Mesaj tarihi:
vaaaav olmuş olmuş . 2.resim çok süper güle güle kullan =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
resim koymak.hmmm
umarım ilgi seven birisindir ve eleştrilerden rahatsız olmazsın

saçın hoş gibi(tarz meselesi)
ama küçük duruyorsun,okuyor musun?[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 15 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
Hoş olmuş, yakışmış ama bizim değil senin kendini beğenmen önemli.

Dynun güle güle kullan nedir ahaha (:

saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
Resim koymayı da öğrendin, ondan kaynaklanıyor gaza gelmen (; ahah

Edit: Dynun bilmiyorum ne denir de, bi an da komik geldi ondan (: Sanki araba almış gibi ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Kissiyorum...

[Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 15 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Resim koymayı da öğrendin, ondan kaynaklanıyor gaza gelmen (; ahah

Edit: Dynun bilmiyorum ne denir de, bi an da komik geldi ondan (: Sanki araba almış gibi ahah

:-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
ehehe bence eski hali daha güzel :P

not : bu arada güle güle kullan değil güle güle eskit o hıh

*!hemen araya bişi atar ve kaçar*[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
ben accaip beendim yannız bu halini(bnm kısa saç takıntım var daa öncede kısaydı sırf elalem bi uzun görelim dedii için uzatmştım)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Mesaj tarihi:
yok ya tarz olsun die diil deişiklik olsun die kestirdim yoksa öyle bi tarzım yok pek[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Mesaj tarihi:
walla yakışmış ne dim.bnde istedim de.kıyamadım sanırım.gözlerime kdr gelen kahküllerimi seviyorum.bir de bnm gözler kocaman garip durur sanırım:D neyse yakışmış rocker gördüm seni:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
  • Yeni Oluştur...