circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Sımdı ben arkadaslar hedefım konusunda bıraz kararsızım hedefım bellı ama sıze suna buna herkese komık gelıyor..Dıgerkı seylerıde ben ıstemıyorum..Nese kısaca anlatıyım.. Sımdı lıse 2 deyım ..Ortaokuldayken basarılı bır karıyere sahıptım :).Sonucunda anadolu lısesı kazandım..Oh ne guzel..O zamanlar hedefım bılgısayar elektronık muhendısı olmaktı..Fakat lısenın basından ıtıbaren yanı bu 3 senede metale ılgı duydum eskıden hıc bır tarzı dınlemeyen ben kulagımdan kulaklıgı cıkaramaz oldum ..Okulda bı ara her tenefus yatıp muzık bıle dınlıyordum..Ve bu 3 senede gıtara ılgı duydum grup kurmak ıstedım ve metal muzıkle ılgılı bır sey yapmak ıstedım..Okuldan 5 te gelıyorum ve gunde 5 6 saat gıtar calısıyorum..Annemler dogal olarak unıyı kazanmamı ıstıyor bende ıstıyorum tabı...Dersanedekı sonuclarım cok kotude dııl 80 kısıde 20. oldum ılk sınavda sımdı ıkıncı sınava gırıcem daha da ıyı olucagımı dusunuyorum..Her neyse ben bır grup kurup yasantımı metal muzıkle devam ettırmek ıstıyorum yanı ben meslek edınmek ıstıyorum bunu bazen kendı kendıme sarkılar yapıorum 1 dklık dogaclama da olsa hosuma gıdıyor yanı bırseyler yapmak ıstıyorum... Etrafımdakılerde ıse gerek cevremde gerekse arkadaslarımda su gorus var.Turkıye de bır sey yapman hele metal grubu kurup album cıkarıp ..album cıkarsan bıle para kazanmam cok cok cok zor ..Cok az şansın var diyorlar..Dusununce aslında para kazanan cok grup varmı dıye baktıgımızda bende pek bılmıyorum ....Bazıları ıse dırek guluyor..Bi git işine diyen de var...Bazıları hayal gucun geniş diyo..Tabi bunlar benım moralımı bozuyor... Bazen cok soguyorum ınsanlardan hayattan umutsuz kalmaktan ıste...Dıgerkı tarafta ıse unıversıteyı kazanmayı zaten ıstıyorum gıtmek ıstemıyorum dıye bır sey soz konusu olamaz...Ama unıye gırdıkten sonrada ben bılmemne muhendısı olarak masabaşı i yapabılıcegımı sanmıyorum..Mesela bazı ınsanlara bılgısayar muhendısı dedın mı ya keske dıyor dunyanın en buyuk gıtarıstı olsan desek aman o ne ya gerek yok dıyor... bende bunun tam tersını yasıyorum yanı...Acıkcası kararsızım sımdı ben bır grup kursam album cıkarsam sansım yok mu hıc ıyı gıtar calsam bıle mı sansım yok bılmıyorum yanı cok kararsızım nasıl bır meslek sahıbı olucagımda..Kendı yapmak ıstedıgım meslegı herkes sen yapamazsın sen soylesın yok turkıyede olmaz dıyor..En yakın arkadaslarım bıle yazın gulup gecıyordu....Valla cok kararsızım yardımcı olun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 türkiyede gerçekten çok zor...ama imkansız değil...devam et bence..bazı insanlar (bkz : ben) masabaşında iş yapamaz..çok çalış doğaçlama çook çooook çalış..bi kaç yüz beste yap..grup kur..herşeyi dene sonra bi plan şirketinden albüm yarat ve reklam yap...sonuç hoşuna gidicek..çok para kazanıcanı sanma...ama eğer seviosan bu mesleği yaparsın mesela ben tiyatrocu olmak istiyorum ve yerde sürünsem bile bi süre tiyatroya devam etmek istiyorum diyorum para çok önemli değil[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 niye olmasin bakin mezarkabul e adamlar ne bicim para kazanio we super kalileti de muzik yapiolar[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 3 bağımsız şey söylemek istiyorum 1. yüreğinin sesini dinle. belki herzaman doğru değil ama vicdan açısıdan önemli. 2. Metal de yapsan bilim adamı da olsan çok çalışmadan para kaznılmaz 3. Maalesef burası Türkiye ve herşey kabul görmez. herşey para getirmez. Bunları yapmamızı da ailelerimiz istemez. iz bırakmak bazen düzenin dışında bişey yapmaktır. iz bırakanlar da unutulmaz[signature][hline]sakın bırakma, asıl hayata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yazıya öyle bi başlamışın ki metala ilgi duymaya başlayına dedim maden muhendisi falan mı olcak hi hoha =) neyse konuya donelim sen 2 sene daha sık dişini kazan bi üniversite adam gibi sonra ne halt edersen et![signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bi git işine abi yaw :horace: şaka bi yana türkiyede metal zor iş.. amerikaya acılacaksın.. ama fazla değil, boğulursun sonra..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gecici hevesler bunlar oku oku meslegini eline al ondan sonra hobi olarak veya ciddi düsünüyosan baslarsın ama kendini güvenceye al once[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet unıyı zaten kazanabılırım .O konuda sorunum yok ..Benım sorunum yapmak ıstedıgım meslekle ılgılı ve bu gecıcı bır heves degıl ..neyse yuregımın sesını dınlıyım ben..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende lise 2 deyim ve yakın duygular, düşünceler içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 özele falan mı gideceksin?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hayır kendımde basarılı olucagıma dahı ınanc var..Yanı unıyı kazanabılıcek egıtıme sahıbıım telaşım yok..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iyi o zaman üni ye kasma hiç kendini geliştir sınava çalışacağına, hızlı olur hem =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok abi unıyı kazanmak ıcın tabıkı caba gerekıo zaten calısmıyorumda degıl ama ben unıyıde kazansam en ıyı meslege de sahıp olsam gene ıcımde bu ıstek olucak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende diyorum ki işini sağlama al ki buda üni ni sağlama almakla olur sonra istediğini yap gerçi sen bilirsin yine de ama gunde 5-6 saat fazla lise 3 sün galiba??[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lıse 2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iyi o zaman ama lise 3 de kasma bence gitara o kadar.. gerçi sen üni inanıyorum demişsinde lise 2 sin daha belli olmaz =) aman ya çalış sen çalış 4 saat gitar 4 saat ders tamamdır =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 valla uyku onemlı deıl genelde gunde 4 saatlık uykuyla duruyorum bunyem alıstı buna ..Ama benım kararım bellı ..Ne olursa olsun..Bı kez gelıyorum dunyaya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 1. Türkiye gibi güzel ülkede çok çok çok çok zor değil kesinlikle.Yanlış söylemişler sana kandırmışlar. Bunu demeleri suç yani o derece. Olması gereken söz IMKANSIZ olmalıydı Saçmalama kendine gel. Gelir geçer bu hevesde.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: circirbocugu, 22 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki: evet unıyı zaten kazanabılırım .O konuda sorunum yok ..Benım sorunum yapmak ıstedıgım meslekle ılgılı ve bu gecıcı bır heves degıl ..neyse yuregımın sesını dınlıyım ben.. +1[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben üniversitede okumayı yani herhangi bir üniversitede bulunmanı isterim iyi bir bölüm olmasa da o zaman müzik işleri için çevren de genişleyebilir. 6 saat uyu dersini de çalış müziğini de yap bence[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o diil de bize de ritmci lazım heheh glam,hard rock, klasik rock falan calıosan gel pls =PP[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Neyse ben kararımı verdım herkese tesekkurler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1 sene bekleyin , öss geçsin geliyorum ritm gitarist olarak. :9 bi üniversite kazan , sonra parasına filan bakmadan uğraş müzikle.içten gelen bi şey zaten , para kazanamazsan bile mutlu olursun , tatmin olursun , mukaddes bi insan olursun. tabi yeterince para kazanamazsan düzgün bir işe gir. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 23 Ekim 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar