Cafein Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Patinajcı patiler, Aklıma gelen bu hadiyesi size sormak istedim. Geçenlerde arkadaşlarımla otururken uzun yol tepen bir arkadaş benzincinin ona kıyak yapıp "yedeği de doldurduğunu" anlattı. Benzer bir muhabbet hafızam beni yanıltmıyorsa bu bölümün sayfalarında da boy göstermişti. Nedir bu "yedek depo" hadisesi? Benim bildiğim harici depodur yedek depolar ve kamyonda, efenime söyleyeyim arazi araçlarında, tanklarda olur. Kartal, Toros marka otomobillerin bagajlarında benzin bidonu şeklinde de gördüğüm olmuştur. Fakat burada bahsi geçen arada müzmin bir VW Golf. Nedir bu işin aslı astarı, anlatın bakayım. Teşekkürler ettim efendim. Sevgi ve saygıyla, aynı zamanda deponuz dolu, lastik havalarınız normal, emniyet kemeriniz takılı kalın.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok oyle birsey. Zaten benzini doldurdugun an ilk olarak yedek depon(deponun dibi:) doluyor. Ya modern araclarda depodan benzini puskurten vs bin tane alet var oyle on tane depo koyup salak gibi maliyet artirma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet ilk benzini aldığında yedek depona doluyor zaten.[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Anladım çok sağolun. Ben de zaten kafa patlatıyorum yedek nasıl dolar, ikinci depo mu açıp koyuyorlar diye, yalanmış kısacası.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşınıda kandırmışlar bu arada :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 depo dolduktan sonra pompacının elle kontrollü bir şekilde doldurduğu yedek depo değil, yine aynı depo sadece tabanca hızlıca dolum yaparken oluşan köpürme ve sıçramalardan dolayı otomatik kestiği için pompacılar elle yavaş yavaş biraz daha doldurabilir depoyu bu yedek depo dolduruyor anlamına gelmez, yedek depo yukarıda da söylendiği gibi zaten ilk dolan yerdir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benzinzi amca biraz sakaciymis :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Valla arkadaş da o kadar kendinden emin anlatıyordu ki, dedim herhalde doğru. Bir ara tanklara veya TIRlara yaptıkları gibi harici depo falan mı taktırdı bu manyak diye düşünmedim değil, hani fazla para almadan "yedeği de doldurmaca" hesabı. Hohooyt gidip dalga geçeyim.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yedek depo derken şundan kast ettin sanırım eski golf ümde vardi hep pompacı sorardı "abi yedek depoyu doldirimmii" aslında yedek depo yoktu orda bir tuş var o tuşa basında depodaki havayı çekiyor ve 10lt lik bir yer açılıyor ama bu yedek depo değil bu bir devrilme anında bir güvenlik tedbiri yani o kısmın doldurulması full depo olark yaptiğiniz bir kazada çok büyük bir tehlike.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bazı araçlarda; bkz:Jaguar Yedek depo buşunmaktadır.Ancak bunun doldurma yerini siz tahin edemezsiniz.Pompacı doldurmaya başladıktan sonra en aşağıdaki kısım yedek depodur.Ardından normal depo dolar.Bunu araçata şöyle görebiliyosunuz;ilk önce benzin bittiğinde sarı bir ışık yanıyor ve "Low Fuel Level" diyor.Ardından bir süre böyle gittikten sonra 3 kere bip sesi geliyor ve kırmızı ışık yanıyor.Ondan sonrada "Fuel Tank Changing" gibi bir yazı geliyor ve yedek depoya geçiyor.Normal araçlarda ışık yandıktan sora 40-50 km gidiyorsanız bu çeşit araçlarda 100 km gibi gidebilirsiniz.Şu ana kadar ailece kullandığımız arabaların sadece 2 sinde rastladım Jaguar,Bentley. Tourag,Grand Cherokee,Bmw X5 lerde bulunmuyor.. Normal araç olarak Golf vb araçlarda olmadığını biliyorum bilginize arkadaşlar..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ailece kullandiginiz arabalar iiymis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Saol :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 jaguar, bentley kullanıp da yedek depolara muhtaç kalacaksam, hiç kullanmayım daha iyi :D şaka şaka[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yaşandığı için konuşuyorum bkz:Bursa Karacabey yolu fabrikaya girmemize 10 15 km kalmıştı.Yedek depoya geçti.Olmasaydı?Bide yolda kaldığında düşünsene ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar