twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 doğum günün kutlu olsun : ) bende 19unda 18e girdim şehir değiştirdim bu arada izmirden çok az kişi msj attı kaç gündür aklıma geliyo söylenip duruyorum ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o zaman size Skid Row'dan 18 n Life gönderiyorum + istanbulda falan oturuosan ve hatta kadıkoydeysen Barlar Sokağında (Rexx) Rexx Cafenin yanında Teacher's vardır. Çok güzel bir mekandır Glam çalar, hard/heavy calar... iyidir yani (o_O)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 doğum günün kutlu olsun olmasına da.. nedir bu 18'e girdim reşit oldum barda kutlayasın geldi falan?? kusura bakma ama sen daha 18'e girmemişsin..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nası girmemiş ya 19a girmiş hatta 18i doldurup[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 keşke bi okusaydın postları... ben doğum günü kutlamadım. değil bara gitmeyi evden bile çıkmadım ayrıca 19 a girdim 18 bitti[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ıns 20ye bastığında gıdersın eğlenırsın daha mutlu olursun sıkma canını, wa gec olsa da ıykı doğdunn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nice senelere iyi ki doğdunnn[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar