nindalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çok çirkin ama .[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben geçen sen aldım10 kere anca giymişmdir![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gittim daha demin bizim buradaki deriden'e 280 milyon dediler.. Alacam pazartesi bisürü çeşit var ama ya bej ya da taba rengini alacam hangisini alam diye düşünüp duruyorum ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Galleria Deridende 380 kağıt.Bence orda Dieselin siyah Bot-Spor ayakkabı karışımı var 195 milcik.Onu al derim.Gerçekten hoş ben aldm walla direk s[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 her zaman bu şekilde paalı ve alınmaya çalışılan şeyler oldu. ama hiçbir bu 300ytl lik bir bot olmamıştı. Çok saçma yani, taş çatlamasa 10yıl ömrü olur o botların. Sora değeri gider. Hiç olmazsa eskiden elmaslar falan alırlardı ekonomik olarak değeri kaybolmuyan ve "diamonds are forever" şeklinde bütün nesillerinize aktarabiliceğiniz değerli ve güzel bişiyniz olurdu. Yani o botları pahalıya alıyorsunuz diye değerli değiller.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 e chem telefona millet milyar sayıyor 1 sene sürüyor ömrüm sonra 300 milyona satıyor 700 milyon zarar iş mi bu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ayakkabıya 300 milyon küsür vericeğime anakart veya işlemci alırım. Onu giyerim daha iyi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Ekim 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 300 ytl'ye kapıya teslim amerikadan 4 tane adidas vaye 3 tane asics getiririm ben dicem...[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 21 Ekim 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bot timber olursa 300 veririm abi. Param varsa tabi. Ayakkabılarıma düşkünümdür o yüzden parayı hiç sorun etmedim. Hatta o bota 300 verdikten sonra Lacoste'dan da 245'e bi ayakkabı daha aldım. Aynı kalite ve rahatlıkta başka bir ayakkabı gösterin onu da alayım. Ukala olduğum anlaşılmasın çok zengin falan da değilim ayrıca.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 545milyon 2 ayakkabıya verebiliyosun zengin değilim diyosu anlamadım valla bişey[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Zengin değilim, fakir de değilim çok şükür halime. Söz konusu ayakkabı olursa verebiliyorum o kadar para.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ayakkabıya o kadar para verilmez çok fazla, elbet birşey oluyor sonuçta.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: fastreload, 21 Ekim 2005 20:44 tarihinde demiş ki: e chem telefona millet milyar sayıyor 1 sene sürüyor ömrüm sonra 300 milyona satıyor 700 milyon zarar iş mi bu almayın işte, alın bitane 3310. Resim mi çekiceksin? bitane kamera alırsın, ses mi kaydedicen? onuda alırsın genede para kalır elinde.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Dikkatli kullanırsan olmaz. Ayakkabıya ayakkabı gibi davranmak lazım =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu sene şimdilik converse giyorum. Tavsiye ederim =) Pek gözükmüyo ama arkadaki olan. [signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Öndeki daha güzel bence =) Yeni sezonla birlikte converse fiyatları da uçmuş 109 ve 169 ytl.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 20 milyonluk maliyeti (5 dicem de muhalefet çıkmasın diye 20) olan converse'e 120 milyon verilmez, yazıktır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2 sene dayancak bir ayakkabı almak lazım öle dünya para verip almakta akıl karı deil bana göre bi ayakkabı için max. 150 ytl[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Goering, 21 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: 20 milyonluk maliyeti (5 dicem de muhalefet çıkmasın diye 20) olan converse'e 120 milyon verilmez, yazıktır. Pardon. Cep telefonlarının. Tvlerin maliyeti ne kadar? Bi fikrin var mı ?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 295 YTL caddeki timberlandde ve deridende war[signature][hline] ****** R.G ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sanırım bundan 3-4 yıl önce 160 mil gibi bir fiyata harley davidson almıştım hala taş gibi kullanıyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: toggie, 21 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Bot timber olursa 300 veririm abi. Param varsa tabi. Ayakkabılarıma düşkünümdür o yüzden parayı hiç sorun etmedim. Hatta o bota 300 verdikten sonra Lacoste'dan da 245'e bi ayakkabı daha aldım. Aynı kalite ve rahatlıkta başka bir ayakkabı gösterin onu da alayım. Ukala olduğum anlaşılmasın çok zengin falan da değilim ayrıca. Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.Ayakkabı bence çok önemli.Ayakabıya verdıgın para bosa gıtmez.Sonucta 19 yasına fln gırdıysen ayagın daha cok buyumuyor artık e 19yasıan gıren bı kısı de guzel ayakkabısıyla futbol oynamaz çamurda yurumez yanı özen gosterir e ozaman aldıın ayakkabıyı ıstedıgın kadar giyebilirsin.Yıllarca kullanabılıceın ayakabıları Tımberland Lacoste Diesel gibi markalar cok ıyı yapıyor bende paramı dırek ayakkabıya yatırmaktan hıc kacınmam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 100 milyonada 400 milyona da ayakkabı aldığım oldu.ayakkabı baya önemlidir[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben küçükken giyerdim timberlandları klas tır :D ama artık hiç giymiyorum[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 spor ayakkabıdan başka bişi giyemem[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar