Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Timberland Bot Almaya Kalksam !! (Fiyat Filan)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

gittim daha demin bizim buradaki deriden'e 280 milyon dediler..
Alacam pazartesi bisürü çeşit var ama ya bej ya da taba rengini alacam hangisini alam diye düşünüp duruyorum ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Galleria Deridende 380 kağıt.Bence orda Dieselin siyah Bot-Spor ayakkabı karışımı var 195 milcik.Onu al derim.Gerçekten hoş ben aldm walla direk s[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman bu şekilde paalı ve alınmaya çalışılan şeyler oldu.
ama hiçbir bu 300ytl lik bir bot olmamıştı.
Çok saçma yani, taş çatlamasa 10yıl ömrü olur o botların.
Sora değeri gider.
Hiç olmazsa eskiden elmaslar falan alırlardı ekonomik olarak değeri kaybolmuyan ve "diamonds are forever" şeklinde bütün nesillerinize aktarabiliceğiniz değerli ve güzel bişiyniz olurdu.

Yani o botları pahalıya alıyorsunuz diye değerli değiller.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Bot timber olursa 300 veririm abi. Param varsa tabi. Ayakkabılarıma düşkünümdür o yüzden parayı hiç sorun etmedim. Hatta o bota 300 verdikten sonra Lacoste'dan da 245'e bi ayakkabı daha aldım. Aynı kalite ve rahatlıkta başka bir ayakkabı gösterin onu da alayım.
Ukala olduğum anlaşılmasın çok zengin falan da değilim ayrıca.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 21 Ekim 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
e chem telefona millet milyar sayıyor 1 sene sürüyor ömrüm sonra 300 milyona satıyor 700 milyon zarar iş mi bu

almayın işte, alın bitane 3310. Resim mi çekiceksin? bitane kamera alırsın, ses mi kaydedicen? onuda alırsın genede para kalır elinde.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene şimdilik converse giyorum. Tavsiye ederim =)
Pek gözükmüyo ama arkadaki olan.
[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goering, 21 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
20 milyonluk maliyeti (5 dicem de muhalefet çıkmasın diye 20)
olan converse'e 120 milyon verilmez, yazıktır.

Pardon. Cep telefonlarının. Tvlerin maliyeti ne kadar? Bi fikrin var mı ?[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 21 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Bot timber olursa 300 veririm abi. Param varsa tabi. Ayakkabılarıma düşkünümdür o yüzden parayı hiç sorun etmedim. Hatta o bota 300 verdikten sonra Lacoste'dan da 245'e bi ayakkabı daha aldım. Aynı kalite ve rahatlıkta başka bir ayakkabı gösterin onu da alayım.
Ukala olduğum anlaşılmasın çok zengin falan da değilim ayrıca.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.Ayakkabı bence çok önemli.Ayakabıya verdıgın para bosa gıtmez.Sonucta 19 yasına fln gırdıysen ayagın daha cok buyumuyor artık e 19yasıan gıren bı kısı de guzel ayakkabısıyla futbol oynamaz çamurda yurumez yanı özen gosterir e ozaman aldıın ayakkabıyı ıstedıgın kadar giyebilirsin.Yıllarca kullanabılıceın ayakabıları Tımberland Lacoste Diesel gibi markalar cok ıyı yapıyor bende paramı dırek ayakkabıya yatırmaktan hıc kacınmam +1
Sosyal ağlarda paylaş

100 milyonada 400 milyona da ayakkabı aldığım oldu.ayakkabı baya önemlidir[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...